Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Először is: megvan a game!

Másodszor, elmondanám a történetét:
Volt itt fenn PH-n hírdetve egy, gondoltam megveszem. Ennek kapcsán beugrottam ide a topic-ba. Olvasok, olvasok, nézem, hogy a TESCO-ba 2990.- Na több se kellett, irány a TESCO. Bemegyek, 1 db figyel a polcon, elötte az 11.990-es cimke.
Ha már itt vagyok, leveszem, megnézem a borítót, megfordítom, 2990.- van ráírva.
Irány az árleolvasó: Dead Space PC - 11.990.-
Irány a vevőszolgálat: mondom a néninek, hogy valami nem stimm, mert, ha jól tudom ez itt 2990.-, és ez is van ráírva, de az árleolvasó 11.990-et mutat. Várjak, megnézi. Pedig ez 11.990.-. Én meg úgy tudom, hogy annyiért megvehetem, ami rá van írva. Jó, várjak, hívja a PC-s kollegát. Jön az fickó, mondjuk, hogy mi van. Mondja, hogy igen, történt egy kis baki, ugyanis a TESCO-nak esze ágában nem volt beakciózni, de elírták az újságot, így ennyiért kellett adniuk. Viszont az akció 6-án lejárt. És különben is, a műanyag "dobozra" van ráragasztva, és az nem jelent semmit. Mondom semmi gond, de rá van írva, és elvinném ennyiért. Nem tudja odadni, mert ez mostmár ennyibe kerül, de nézzük meg mennyiért van kint. Odavitt egy polchoz, ott volt egy tucat (ezt elötte nem is láttam) mindegyikről le volt kapargatva a cimke, viszont nem volt kint ár. Mondom semmi gond. Nincs kint ár,
egyiken sincs ár, ezen viszont van, úgyhogy elviszem ennyiért...értsem meg, hogy nem tudja odadni. Mondtam, hogy akkor telefonáljon a főnökének, mert csak 9.000 Ft-ról van szó.Elindúltunk vissza a vevőszolgálatra, és mit ad isten, a góré épp ott beszélget. A kolléga elmondta neki mi a szitu. Megkérdezte, hogy mennyibe kerül most? Mondják, hogy 11.990.- És 2990.-re volt akciózva? (Csodálkozás). Mondta neki a fickó, hogy igen, de csak 6-áig. Jó, de mennyi van ráírva? Mondja a fickó, hogy 2.990. Akkor természetesen elviheti az úr 2.990-ért.
Köszönöm, viszlát!

Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX alaplap - doboz, leírás, 6 hónap garancia
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Gamer PC i5-13400F + RTX 4070 12GB I 16 GB DDR5 I vízhűtés I RGB
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyiken sincs ár, ezen viszont van, úgyhogy elviszem ennyiért...értsem meg, hogy nem tudja odadni. Mondtam, hogy akkor telefonáljon a főnökének, mert csak 9.000 Ft-ról van szó.