- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
Én egész végig két fegyverrel nyomultam csak, a géppityuval meg az ívfegyverrel, ami ki is volt maxolva. A többinek mind van valami nagy hátránya, hanyagoltam is őket. Ha sokan jönnek az ívfegyó egyyszerre sokat ledarál, a géppityut meg akkor vettem elő ha fogyott a lőszer az ívfegyóban. Azt a falon lévő szörnyet akinek a hasából csápok jönnek elő és dobál olyan alien féle tojásokat, a legkönnyebben egy robbanó piros hengerrel lehet kinyírni, kinézissel rádobod és meg is döglik azonnal. Nem tudom ki milyen fokozaton ment (én közepesen, talán ha 2x meghaltam) hogy trainert kellett igénybe vennie de sztem a legnehezebben sem nagy kihívás, csak takaréskoskodni kell a lőszerrel, sztázist kell sokszor használni, úgyis vannak feltöltőpanelek sűrűn.
whitezo88: ha az ívfegyverrel közvetlen közelről lövöd el a lábaid akkor azonnal megmurdelnek, egyszerre többen is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- 20 éve regisztráltam
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- VGA kibeszélő offtopik
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest