Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Predator2
üzenetére
Legtöbb fegyver jó valamire, a cutter meg mindenre.
A belező jó ha csak egy jön, a gépfegyver jó ha pazarolni akarod a lőszert, az ív fegyver (én az elsőt csak magyarul toltam szóval nem is vágom a fegyók angol nevét) az alaból nem lenne rosz, de olyan lasdu a lövedéke hogy az ellenfél nem ott és nem úgy van mint ahova én céloztam.
Van ez a chargeolós fegyver, contact beam talá. Na az jó ha van időd feltölteni, azt szerettem.
De ha mondani kell egyet amit sokat használtam az a force gun (közbe jutnak eszembe) vagyis hullámfegyver.
Mondjuk azt ki kell húzni hogy jó legyen de utána elég jó.
Az ugye egy lökéshullámot lő, szóval nem nagyon kell vele célozni.
Sokszor mentett meg úgy hogy csak spameltem a lövést, és ami jött felém arról szakadtak a végtagok, mert ugye ez egyszerre sebzi mindenhol az ellenfelet.
Lángszóróról már írtam, kritikán aluli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest