- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csont_1982
csendes tag
Szevasztok srácok!
Remélem mindenkinek sikerült felvenni,,,,az adatb. rendszereket..magyarzzatok már nekem meg valamit..hogy van az hogy nekünk mérnököknrk ennyi butaságot kell tanulni,,,,mint közgáz.. vállati gazd tan és táradisalomismeret...
jó mondjuk tudok egy választ erre és ezt Mikroprofnak is elregéltem hogy ez alapképzés és ez a "felsőfokú műveltség" része... nem is itt van a gond...
nem az hogy vannak unalmas óráim,,,,inkább kíváncsi természet vagyok,, és megnéztem a PTI-sek órarendjét és ők hirből sem ismernek ilyen tárgyakat,,,- ez nem egészen tiszta..
jó mondjuk ott van op rend 2 Fazekas tanár úrral ami ugye 4 óra tömény szunya ezt nem hiányolom...
de van érdekes tárgy is bevezetés a számítógépes grafikába.... inkább azt mint a társadalomismeretet....
Na de ez van....
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest