- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Köszi, átnéztem.... Az az érdekes, hogy a srácnál simán ment 1,65V-on 1750-en CL8-on, a VTT meg gyanítom azért annyi, mert az egekbe húzta az Ucore-t.... Az az érdekes, hogy nálam szépen megy a cucc 1333@CL7-en 1,5V-on, viszont az 1450@CL8 még 1,6V-on is kifog rajta, valahogy az az érzésem, hogy nem a ram ereje fogy el, hanem valami más... Lehet az tesz be neki, hogy 3db elpidás Kingmax mellé tettem be??? Vagy az UD5 lapom nem komálja? Pedig az elpida-kingmax 1750@CL8-at vidáman ment benne, és nem is a QPI/VTT fogyott el, bőséggel adtam neki a megadott leglassabb Ucore-hoz képest.... És elvileg a lapnak is jónak kéne lennie 6 modullal legalább 1600-ig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest