Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Sajnos már alapon sem stabil. 1111 MHz-n tuti jó, de lagalább is az Everest, és az Orthos birja 3 órát. 1333-on már nem jó. ',5V helyett 1,75-re teszi a biosz a ramot. Ez rendben is lenne. 1,9 V-ig lehet az oldal szerint. Minden bioszt próbáltam. Load def,opti volt. Manuál is. A rem SPD-je szerinti beállításokat engedi a lap is. Most az időkkel játszok......
Esetleg tippek jöhetnek!
Az Extreme a hűtésen kívül mit tud még pluszban? Ahhot van javított biosz, javított ram kezeléssel.
Az enyémhez miért nincs? Próbáltam az ex bioszt is, de fekismeri a lap, hogy nem jó!! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az enyémhez miért nincs? Próbáltam az ex bioszt is, de fekismeri a lap, hogy nem jó!!