Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Aktív témák
-
válasz
laragirl83
üzenetére
Ezt miből gondolod? BIOS feszekről beszélgetünk, a modulok gyári ajánlása pedig valós feszeket takar, tehát ha 2.2 - 2.3V az ajánlott fesz, akkor nyugodtan adhatsz neki BIOS-ból - a drop függvényében - 2.3 - 2.35V-t. Az enyimek tovább sem lépnek BIOS-ból, ha nem kapnak 2.2V-t. Nem csak kommersz modulok vannak.
-
Convex
aktív tag
válasz
laragirl83
üzenetére
nekem Stalker-nél csinálta, hogy kilépett játék közben, biztosra tudtam, hogy a ram, mert a procit, nem egyszer teszteltem azon a feszen más játékkal, azóta bedögltt a videókarim, és nem tudtam rájönni, mi volt a hiba.
-
Zoli329
addikt
válasz
laragirl83
üzenetére
Dehogy, ha megfelelő chipek vannak rajta, amik bírják, akkor nem.
-
VinoRosso
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
ok, de akkor miért ez a recommended voltage a geileken? Azt akarják, hogy kinyírd a ramot? Mch viszi ezeket az értékeket, esetleg a 4 Dimm kavarhatja meg vagy mire gondolsz? Próbáltam úgy hogy külön csatornába dugom a ramokat, meg úgy is hogy keverve, de sehogy se megy. Csak szinkronban van gond, aszinkronban semmi. Ha kiveszem a modulokat, hogy csak egyfajta maradjon bennt, úgy sincs semmi gond egyikkel sem. Most így hirtelen megharagudtak egymásra vagy mi
Nem lehet, hogy valami miatt kevesebb fesz jut egy modulra, ha 4et teszek be, és mondjuk eleinte ez még nem jeletkezett, csak most jött elő( pl valami megolvad, elvetemedik, megváltozik az ellenállása stb..) lehet próbálkoznom kéne 2,55-2,65 V-tal? Naon nem akarom, mert a Geileket féltem, az A-daták már bizonyítottak, de a geil naon forró fejűke 
Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem lehet, hogy valami miatt kevesebb fesz jut egy modulra, ha 4et teszek be, és mondjuk eleinte ez még nem jeletkezett, csak most jött elő( pl valami megolvad, elvetemedik, megváltozik az ellenállása stb..) lehet próbálkoznom kéne 2,55-2,65 V-tal? Naon nem akarom, mert a Geileket féltem, az A-daták már bizonyítottak, de a geil naon forró fejűke