- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake #1790 üzenetére
en erre annyit irnek hogy bizony amit mutattam a winrar forumban 8500-as corsair cl5-ösöm nekem is garban van, enyem ugy jart hogy , abitban megkuldtem 2.65V-vel (valos 2.5x?! nagy a drop) de altalaban tesztelesre kb 10-15 percig de akkor sem ment annyira intenziven
es egyszer fogta magat miutan tuningoltam visszaraktam es elkezdett alapbol 1 nap utan ujraindulgatnia gep..., majd kikapcsolasnal, bekapcsolasnal mar kep sem volt! C1-es memhiba...fogtam kivettem, egy modullal tokeletes volt. aztan felraktam a polcra, es 2 nap mulva beraktam a szar rammodult, hat elindult, orultem mint majoma farkanak, erre egy nap utan, de csak a win ment semmi mas (berakasnal 3 ora prime teszt 780/cl3-ban 2.3V-n ventivel a fejuk felett) nem csinalt hibat, majd ra egy napra megint, winben csak ugy elkezdett dll hibakat csinalni (ekkor a primet futtatva egy mp alatt elszallt hibaval), majd lekapcsoltam megint es ismet nem indult, ekkor vettem eszre hogy az egyik ic felett a borda aljan levo hovezeto ragaszto nagyon kicsit elvalt...bedugtama digitalis homerot akkor mar abitbol a p5b-be kerult a ram, kb 1 óras orthos blend+prime blendnel semmi gond 40-44 C, azutan 1.5 óra elteltevel masodpercenkent elkezdett emelkedni a homerseklet 0.1C-0.2C -vel egeszen 56-ig ami utan mar nem engedtem tovabb... nem tudom magas fesz hatasara vagy a ho miatt milyen elvaltozasok indulnak meg a racsszerkezetben
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Parfüm topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest