- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
3P
tag
Sziasztok!
November óta van egy konfigom, amibe 2*1GB 800MHz-es A-Data van. 800MHz-en is megy. Eddig semmi gondom nem volt a géppel, de felraktam egy progit, ami sorozatos kék halált dob és memóriára panaszkodik (tudom ez jó esélyel lehet más bug is). Szóval elindítottam az Orthos full CPU-RAM tesztjét és úgy 5 óra után lelőtem a tesztet, nem volt kedvem tovább várni. 5 óra után 0 warrings-ot és 0 error írt ki. Ha jól láttam 49 féle beállítással tesztelt volna (ini-ből vettem ki), s már 17.-nél tartott.
Esetleg van-e más teszt ami ad biztos eredményt esetleg nem 1 napnyi tesztelés után is? Illetve csak win alol indíthatók érdekelnek.
Szóval ha 5 óra után nem talált semmit az Orthos, akkor bízhatok abban, hogy jó a RAM-om?
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mafia: The Old Country teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest