Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Aktív témák
-
Zoli329
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Ált. memóriái válogatják, mennyi fesszel milyen sebesség mellett milyen időzítéssel mennek... 4-5-5-10 980mhz környékén olyan 2.3V kell kb. Érdemes közben kézzel nézni, mennyire melegszik a modul pl 2.3V-nál ha nincs rajta extra hűtés (pl tuti borda vagy ilyesmi). Ha csak kézmeleg, nincs baj, maradhat.
Én úgy vettem észre, a ddr2-esek jobban bírják a feszemelést, mint az ddr1-esek. Én anno szinte minimális feszemeléssel simán megöltem a Kingston ramjaim most sokkal több +-al semmi gond...
Általában kisebb időzítéshez azonos órajel mellett több fesz kell. Pl egy tuti 3-3-3-4-es időzítéshez mondjuk 800mhz-es ramsebesség mellett kell biztosan 2.4V kb...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Path of Exile (ARPG)
- Mobil flották
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő