- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Konflikt #1243 üzenetére
jo, akkor a kedveder leirom megeszer.. nem, nincs igazad! attol, hogy a bugos p5bd-ben megy cl3-ban a ram, ez nem biztositek semmire.. nem mondom hogy nem fog menni, mert lehet valami ubertuning ramrol beszel eppen valaki.. a ramoknak koztudottan nem csak mhz korlatjuk van, hanem savszelesseg is.. lehet, hogy egy ram i965-el, allendale-el, 6-os szorzoval, asszinkronban megy 1300mhz-et, de normal helyzetben meg 1700kb/s-es savszelesseget sem birna (winrar).. ettol mar csak az a jobb feltetelezes, amikor valaki azt bizonygatta nekem, hogy ha egy ram asszinkronban (felszorozva) megy 1000mhz-et, akkor az siman megy 1:1-ben is..
tolem vitatkozhatunk meg ezekrol a dolgokrol, de nem sok ertelmet latom.. elhiheted, hogy pont eleget foglalkoztam a dologgal ahhoz, hogy biztosan tudjam a dolgokat.. nem szokasom valotlan dolgokat sem allitani..
es azt mar meg sem emlitem, hogy az allendale+i965 paros megintcsak jo sokat elvesz a memoria valodi savszelessegebol (igy meginkabb ugy tunik az avatatlan szemlelodonek, hogy a memoria mennyire jo.. persze, lehet hogy jo, csak eppen tajekoztatni kell a nagyerdemu kozonseget a konfig tobi reszerol is..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest