- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
szatek1987 #2701 üzenetére
nálam amikor kingmax memók voltak, akkor azt tapasztaltam, h a cl4es időzítést(4-4-4-12) nem bírták, és cl5 el ahogy említetted is mentek kicsivel többet mint 1000Mhz. Ezek konkrétan a mars szériából voltak.
-
Pero
senior tag
válasz
Borokafa #2664 üzenetére
én ma teszteletm 2x1GB crucial ballistix 1066os at nálam gyönyörű szépen mentek cl4et, hasonló értékeket kaptam, bár én csak 2700ig húztam a procit. bár vmivel gyengébbeket de az vszinüleg a G1 es steping memvezérlőjének oka ami valamivel gyengébb mint a Windsoros.
szóval én is csak ajánlani tudom őket. -
Pero
senior tag
válasz
Gucunja #2654 üzenetére
nem rossz választás, a corsair az jó szokott lenni, de ha egy picit hosszabtávra gondolkozol, akkor azért egy ilyet is megnézhetnél.
[link]
talán +4ropit megér a 2GB. és remélem nem akadályoz meg a fodrászhoz menetelben.
de még vmi esetleg nézz körül itt PH-n az apróban hátha találsz vmit jó olcsón.ui: Goom, nincs mit.
-
Pero
senior tag
általában a lehető legbiztosabb a 4x1 es kit. nem mondom fixen h összeakadnak, sőt, de 4modulnál van rá sansz, kérd meg a boltban h ha nme megy együtt a 4 akor had vidd vissza, bár elviekben 3napig bármiért visszaviheted, még indok sem kell. ami a típust illeti az természetesen egyforma, és még a serial számokat is érdemes összenézni.
-
Pero
senior tag
a 4x1GB memóval kb ugyan ott vagy mint a 2x2 vel már ami a tuningot illeti, necces az összepárosítás illetve többet fogyasztanak majd mint 2x2GB esetén, ott meg ahogy az elöttem szolók is írták a 2x2GB-os kitek ritkán tuningosak. akad köztük de annak elkérik az árát.
sztem amúgy a kingston nem tud többet mint a kingmax. -
Pero
senior tag
válasz
atilius #2632 üzenetére
nálam mezei kingmax memók amik hivatalosan 800Mhz mellett cl5el mentek, 2,2V-on elszaladgáltak 1000Mhz-t cl5 el de többet nem nagyon ott már nagyon vége van, azok nem nagyon vittek többet. próbáltam külön külön is dfe úgy sem mentek többet, azok nem igazán tuningramok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged