- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gucunja
aktív tag
Lenne még egy kérdésem, ! , melyik gyorsabb pl: 1 db 1 GB os vagy két 512-es, ugyan ez 1db 2 vagy két 1 GB osnál...
Illetve ha csak egy alaplap 667ig kezeli a memóriát, akkor mit érdemes 667est vagy mindegy vehetek 800as 1000eset is vagy akkor azok lasabban mennek mint a 667es? lehet ez most hülye kérdés de nem értek hozzá nagyon ne nevessetek ki
Ja még valami láttam geil ramot a 800as az CL4 es de ugyan az a ram 667 esbe CL5 ös az én lapon 667ig kezeli akkor nem is érdemes a 800ast vennem? vagy mpost már semmit nem értek
az lényeg akarok ramot venni a gépbe ez egy második számú gép igazából csak netezek rajt meg filmeket vágok , ilyenek. 1 GB ram elég lenne bele. de mit érdemes vennem lapom 667ig kezeli a memót, (MSI) mit vegy 667es Geil kit et, vagy corsairt? 2X512? vagy 1 1GB osat? segítsetek srácok
előre is köszi
G. Vera
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Formula-1 humoros
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 4
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest