- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Nézegettem persze, 1110MHZ körül van ennek a geilnek a vége, a felett instabil plus befigyelt egy-két kékhalál is. FSB Strap to North bridge. Igazábol nem tudom mit határoz. Én az alap 333MHZ-et beállitottam, igaz néztem 400on is de az soknak tünt. Alá meg nem tudom érdemes-e menni. Viszont sokan irták h az 1.45V sok egy procinak és hazavágja. Picit megijjesztett, mert én ugy voltam vele ha tudom maxot kihozom a procibol, és ha nem melegszik akkor nincs baj. 3 éve igy megy és még nem volt semmi jele annak h "haldokolna" pedig sokan irták. Szorzo beállitásokat nézegettem még, h kisebb szorzo nagyobb fsb, de ezt hülyeségnek találtam. Azt tudom h 4.2ghz-t 1.58V (ami CPU-Z 1.50-1-et ir) teszt erejéig, lefutott minden teszt hibátlanul. De ezt a feszütség értéket nagynak találtam, ugyhogy visszább vettem ahogy most megy 1.42 körüli fesz cpu-z szerint és 3.77ghz. Nem tudom milyen beállitás lehetne még h kisebb fesz nagyobb órajelt lehessen összehozni. Probáltam kombinálgatni de nem akarta az igazságot. Ha north bridgenek 1.4 helyett 1.55V-ot adtam akkor kevesebb fesszel nagyobb órajel is ment, de viszont resinél Overclocking Failed volt de csak akkor ha ujrainditottam a gépet. Ugyhogy teljesen tétlen vagyok, lehet ettől jobb megoldás nincs és igy érdemes hagyni ahogy van. :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OLED monitor topik
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest