Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, van nekem egy Corsair Dominator 1066mhz-es DDR2es tuning ramom. Vmilyen furcsa oknál fogva (vagy szar szériát fogtam ki) semmit nem lehet szinte állitani rajta..... feszültség, 2.1V az alap, egy fikarcnyit sem engem emelni mert kék halálozik. időzités 5-5-5-18. Alaplapom P5K, P35 chipset. Direkt azért vettem ilyet mert h ez a lap viszi ezt, de az a poén h overclocking nélkül, biosba belövöm h 1066on menjen a RAM, (alapbol 800on vinné) Oké, elindul minden trendi, everest meg csak 800at ir, meg a tesztprogramok is. Tuninghoz kellene egy kis info mi lehet vele a bibi, mert eléggé RAM limites lett igy a dolog E8200 @ 3.68ghz-nél nem engedi fentebb mer kék halálozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest