Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
Elolvastam, bár nem vagyok perfect angol. Éjjel nem jól irtam,3.33D-van a ram szorzó, mert 3.00D nincs is.
Most futtattam egy jó 3/4 órás prime -ot de stabil, máskor tovább is futtattam, de nem hibázott. A proci E5400 333X10.5 re van állitva.A mellékelt képen kicsit tulfeszeltnek tűnik, de igy stabil ha ez a ram van a lapban. Ha egy lépcsővel lentebb veszem már hibázik. 1.3V a biosban az érték amit kapott. 1.2875V vid. Ha lentebb veszem kell az LLC, de azt nem használom, mert pár hónapja átbeszéltük, hogy nem jó a lapnak. KHX-emmel egy kicsit kissebb feszen is megy. És a problémám nagyon gyszerűen fogalmazva, ha a latch nem auton van, nem indul el. Most is próbáltam, teljesen alapra tette a biost, még az órát is.Illetve ha feszt fixálok neki valamit, ugyanez a helyzet.Próbáltam végigzongorázni, de nem indul el.Csak ha normal-on van.2.2V-os a ram. Most bios, vagy everest szerint is 1.84V kellene, ha ezt fixálom nem megy. Ha számolok a drooppal, és adok neki 1.9V-ot, akkor sem.De egyikkel sem csak normal beállitással. A lap az nem hibás, mert a KHX-ekkel teljesen normálisan működik.(kettő ilyen lapunk van, már cserélgettem a cuccokat egyikből a másikba mind a kettő ugyanúgy viselkedik KHX-el, és a Crucial-al is. Tehát CPU core 1.3V és az összes többi fesz normal, a latch auto, PCI freki 100. Szeretném beinditani 1066MHz-en a memót. Ha nem megy nem baj, már mondtam jó igy is, csak nem értem. Ha van kedved segiteni mondj valami beállitást, ha nincs kedved szólj és ennyiben maradt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest