- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
válasz
enemy107 #7223 üzenetére
Támogatja az alaplap,hiszen külön külön megy 2*2 gb!ezért nem értem,hiszen ha nem támogatná akkor nem menne 2*2 sem.vagy tévedek?talán megoldás lehet egy jobb deszka,de erre már nem költenék ,még egy darabig ez lesz,aztán átváltok 1155re sztem egy kis befektetéssel!ezért is szeretném addig ebből kihozni a maximumot!
-
válasz
enemy107 #6720 üzenetére
A kulcsszó: SPD. Ebben különböznek, és emiatt írja a CPU-Z, hogy PC2-6400. Nem kell vele foglalkoznod, a szabványos órajeleket és időzítéseket tárolja általában, ill., amit a gyártó felprogramoz. Ha BIOS-ban by SPD hajtod őket, akkor ezeken az értékeken fognak futni. Ha ezzel szemben a gyári értékeken szeretnéd őket használni, akkor manuálisan kell megadnod a frekit és a késleltetési értékeket.
-
yolan
őstag
válasz
enemy107 #6706 üzenetére
corsair ha jó kiadás, attól függ milyen chipekkel van szerelve, kingstonokról nemtudok sokat, a magas fesz lehet utalhat arra hogy 800@cl4-es chippek túlhúzott és túlfeszelt gyári spd-vel égetve.
2x2 giga esetén igen, kell a 64bites rendszer
passz, szerintem nem okoz semmi kárt, de én nem járatnám ilyen arányom, nemtudom, gyanús, lehet nincs infóm róla hogy káros, de nekem elég ha gyanús, nem kockáztatok -
yolan
őstag
válasz
enemy107 #6679 üzenetére
ha csak auto latch-en indul el, akkor ott valami gyanús, vagy a rammal vagy a lappal
az 1.84v-os dvimm teljesen jó, sőt, meg végülis az 1110mhz is cl5-ben ilyen feszen, ha így megy ne küzdj az 1066-al, még az 1:1-es aránnyal sem lesz biztosan érezhető különbségeszembe jutott valami, de nagyon homályos, majd utánakérdezek toyone-nál
olyasmi hogy talán a p45-os lapoknak van olyan ram aránya, amikor rosszul számolja a sebességét, vagy valami hibádzik vele, tuning topikban volt erről szó -
yolan
őstag
válasz
enemy107 #6673 üzenetére
feszt pakolhatsz neki, 2.2v-ig nyugalommal, aztán ha megvan ahogy szeretnéd, majd kicentized azt is, mekkora minimális feszen bírja
általában a latch-et az fsb-hez kéne igen, de ez nem törvényszerű
a latch az nb strap, nb időzítése, minél kisebb annál tágabb.
C = 200 strap
A = 266 strap
B = 333 strap
D = 400 strapérdemes lenne ezt elolvasnod: (G)MCH Frequency Latch/System Memory Multiplier Help!
Szerk.: a procit milyen fsb-vel és szorzóval szeretnéd járatni? illetve a ramot milyen sebességen? Lőjjük be ahhoz a legközelebb ahogy szeretnéd, aztán ha megvan az egy stabil pont, majd utána tudsz kísérletezni mit szeret a ram
-
yolan
őstag
válasz
enemy107 #6671 üzenetére
kikell tapasztalni mit szeret a ram
latch általában fsb vagy ahhoz közeli szokott lenni, de nekem is volt már hogy 500-as fsb-nél 333-ast szeretett
próbálj belőni egy 1:1-es arányt, az 2.00x-es ram szorzó lesz, az x helyén a latchnak megfelelő betűvel ugyebár, és a feszeket sem árt kitesztelni, meg az időzítéseket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged