Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejha, a mindenki által halottnak titulált ddr2 memória még igencsak virágzik! Nagyon jó érzés ezt látni.
Na de a konkrét dolog, amiért idevetültem: Gépet épitgetek és az elmúlt 4 hónapom alkatrész adás-vétellel ment el, nem sikerült olyan összeállitást vennem, ami megfelelt volna. Most viszont már úgy látszik végre összeáll. Van egy q9550 l830b550-em, ami nem szereti a lapom (asus p5q deluxe), szóval itt még változás lesz, de lassan a ramhoz érek a vételben. 500 fsb fölött szeretném járatni a proccot 12:10-es, vagy ha jobban tetszik 2,4-es ram aránnyal/szorzóval. Milyen 2x2gb ramot ajánlanátok nekem, ami birja a cl5 1200MHz+ -t? Lehet használt is, sőt sztem csak az jön ki. 32 ezrem van rá nagyjából.
Előre is köszi minden választ: Dávid.
Szerk.:léghűtésem van és garis ramot szeretnék, ergo nem nagyon cserélnék rajta hűtést, a gyári állapotban birnia kellene az 1200+t.
Új hozzászólás Aktív témák
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 LGA 1155 alaplap
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Na de a konkrét dolog, amiért idevetültem: Gépet épitgetek és az elmúlt 4 hónapom alkatrész adás-vétellel ment el, nem sikerült olyan összeállitást vennem, ami megfelelt volna. Most viszont már úgy látszik végre összeáll. Van egy q9550 l830b550-em, ami nem szereti a lapom (asus p5q deluxe), szóval itt még változás lesz, de lassan a ramhoz érek a vételben. 500 fsb fölött szeretném járatni a proccot 12:10-es, vagy ha jobban tetszik 2,4-es ram aránnyal/szorzóval. Milyen 2x2gb ramot ajánlanátok nekem, ami birja a cl5 1200MHz+ -t? Lehet használt is, sőt sztem csak az jön ki. 32 ezrem van rá nagyjából.