Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondd, hogy újra vannak kenve jó minőségű zsírral a vidkarik magjai és jó hővezető gap-padek vannak a feteken, hogy ne főjön meg a vrm rész. Ja és, hogy teszel egy 400rpm körüli 14-es ventitk rájuk, amikor használod és csak a kép kedvéért vetted le. Kérlek mondd, hogy így van!

-
Hali!
Én ezeket ajánlom.
Windowson belül: MemTest
Bootolható pendrive: MemTest86+ -
-
-
-
Sziasztok!
1100MHz-es G.SKill PI rajaim vannak, amik gyárilag 1,8V-os modulok. Sok helyen láttam beszámolót, hogy 1200MHz-en hajtották 2V mellett, nekem azonban sehogy sem akar összejönni. 1192MHz ameddig el tudok menni, affölé még 2,1V-al sem ment. Néztem sok fsb sznten, sok fsb-ram aránnyal, sehol sem ment. Mit ajánlotok, mit nézzek meg/állítsak be? -
Ejha, a mindenki által halottnak titulált ddr2 memória még igencsak virágzik! Nagyon jó érzés ezt látni.
Na de a konkrét dolog, amiért idevetültem: Gépet épitgetek és az elmúlt 4 hónapom alkatrész adás-vétellel ment el, nem sikerült olyan összeállitást vennem, ami megfelelt volna. Most viszont már úgy látszik végre összeáll. Van egy q9550 l830b550-em, ami nem szereti a lapom (asus p5q deluxe), szóval itt még változás lesz, de lassan a ramhoz érek a vételben. 500 fsb fölött szeretném járatni a proccot 12:10-es, vagy ha jobban tetszik 2,4-es ram aránnyal/szorzóval. Milyen 2x2gb ramot ajánlanátok nekem, ami birja a cl5 1200MHz+ -t? Lehet használt is, sőt sztem csak az jön ki. 32 ezrem van rá nagyjából.
Előre is köszi minden választ: Dávid.
Szerk.:léghűtésem van és garis ramot szeretnék, ergo nem nagyon cserélnék rajta hűtést, a gyári állapotban birnia kellene az 1200+t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Na de a konkrét dolog, amiért idevetültem: Gépet épitgetek és az elmúlt 4 hónapom alkatrész adás-vétellel ment el, nem sikerült olyan összeállitást vennem, ami megfelelt volna. Most viszont már úgy látszik végre összeáll. Van egy q9550 l830b550-em, ami nem szereti a lapom (asus p5q deluxe), szóval itt még változás lesz, de lassan a ramhoz érek a vételben. 500 fsb fölött szeretném járatni a proccot 12:10-es, vagy ha jobban tetszik 2,4-es ram aránnyal/szorzóval. Milyen 2x2gb ramot ajánlanátok nekem, ami birja a cl5 1200MHz+ -t? Lehet használt is, sőt sztem csak az jön ki. 32 ezrem van rá nagyjából.