- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Hurkaleves #5919 üzenetére
Tolhatunk majd vmi tesztet, ha gondolod, és nagyon ráérsz, hogy melyik proci tud többet.
for3l: Jah, időközben észrevettem. Csak aztán lejárt a szerkesztési idő, úgyhogy így marad. Csak nem kapok érte bann-t. Legalább megmosolyogtatja az embert, na.
Magyar vagyok elvégre is na, pénz nélkül is megszerzem, amit akarok.
Különösebben akkora baj tényleg nincs ezzel az eredménnyel. Csak egyik modulom megint rossz. 4 modul lenne most a gépemben. Jobb lenne ha csak 2 lenne ,és nem kéne ramteszteknél sem ennyit vesződni velük. Meg jó lenne olyan memória ,ami órajelben menne picit többet, jobban be tudnám állítani tuningnál az egészet.
Szóval most kipróbálnék másféle memóriákat is. Aztán majd meglátjuk, engedi-e a pénztárcám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Disney+
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest