Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Hali!
Még annó Kingmaxokkal írtam ide. Most viszont 2-3 hónapja beszereztem 4x1 GB Supertalent T800-at. Remekül mennek a ramok, semmi gondom, illetve mégis 1. Sehogy sem akar összejönni 4x1 Gigával a 4-4-3-8 as időzítés, csak alapórajelen. Ott viszont bőven elég 1,9V is a ramoknak (a gyári ajánlott 2,2V helyett). 900-on és afölött már ki kell tolnom 5-4-3-8-ra. Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy P45 DS4-ben hogyan tudnám ezt a gondot áthidalni ? MCH 1,24-et kap a különböző subtimongokat is kitologattam, mert úgy tudom a Giga lapok e tekintetben igen agresszívak.Eddig ez a max amit sikerült elérnem : ST T800, Sajnos itt már a proci nem bizonyul 100% osan stabilnak
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Programozás topic
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- Filmvilág
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest