- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco88
tag
sziasztok. van egy problémám . Adott egy Gigabyte M57SLI-S4 alaplap X2 5200+os procival meg 2db 1Gb-os 800MHz-es Kingbax memó egy olcsóbb szériábol. Most a proci 3216MHz-en jár a memó 916-on 5-5-5-18as időzitéssel és a pistán végig megy minden teszt de menetközben a játék eggyet gondol és megáll. Nincs semmi előjele csak megáll deviszont kitudok lépni belőle. Mi lehet a baj? Memónak nem adtam + feszültséget de ha visszább veszem a procit 3150-re akkor a memó 896 környékén jár és játék alatt is stabil. De észre vettem hogy sokat jelent a játéknak a +70MHz is. Jah igen és próbáltam, hogy a memót nem DDR800ra állítva hanem DDR667re állítva működtetem de akkor meg a proci nem megy 3000MHz fölé
Mit tudnék vele csinálni, hogy stabil maradjon? Mert ahogy vissza olvastam elég nagy órajeleket bírnak a 800-as memók és én arra tippeltem hogy a memó miatt áll meg a game. A válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest