- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
kócos87 #2971 üzenetére
Itt mindenkinek igaza van amúgy, a fejlesztések tényleg borzalmasan nehéz és komplex dolgok még akár egy egyszerűbb alkalmazásnál is. Én nekem tényleg csak az a bajom, hogy a játék legszuperebb helyein, a tök jól kidolgozott városokban játszhatatlan a játék. Ha ott nem droppoltatná a játék a VGA-s órajeleket akkor egy szavam se lenne.
-
Spirit
őstag
válasz
kócos87 #2722 üzenetére
200 órát toltam bele, nem 20 perc után szapulom. Early access, ez tény, de ez ebben a tempóban a Stalker fejlesztési ütemére hasonlít. Jah nem, mert ott 3-4-szer cseréltek motort, mert elavult, mire kiadásközelbe kerültek volna. A tartalom jó, a 0.57 lootolásban is elfogadható. A baj azzal van, hogy alapvető játékmechanikai bug-ok vannak még mindig. Hagyják már a loot-ot, az új tárgyakat, fegyvereket.
Inkább:
-spawnoljanak újra az állatok, mert 3 hónapja nem láttam állatot SEHOL.(vadászat miatt)
-a zombik ne lagoljanak szerveroldal miatt, egy rohadt axe-al 6x kell fejbeb*szni, mert melléüt.
-ne jöjjenek át a zárt ajtón
-ne törjöm el a lábam seprűre lépéskor
-FPS-t de rögtön, ha kell, új rendererrel, ha kell teljesen új motorral. Van pár olcsó, vagy ingyenes, fejlett motor mint az Unreal engine 4, Unity, CryEngine.
-audio rendszer újraírása. Pálya másik végén nyílódó ajtót hallani, de ha egy méterrel mögöttem rohan a zombi azt nem ..de, hallani..jah, mégsem..patch-ről patch-re változik.Hagy ne folytassam.
Hallottál már az Ark: Survival Evolved játékról? Szintén nyílt világú survival játék. Tavaly ősszel kezdték fejleszteni, júniusban már early access volt, naponta 2-3 patch jön hozzá. Tartalmilag már DayZ szint felett van. Technikailag rettenetesen van megírva, pedig Unreal engine 4. Június 2-án az első verzióval nagyjából 15fps-t tudtam. Miután néhány shader-t újraírtak(miközben tartalmat is fejlesztettek) 25fps-em lett 10-e környékére. A particle rendszer újraírása után 35-40fps-em lett előző héten. Mostanra ígérik a memóriaigény csökkentését 1-2GB-al, és a lombozatot és növényzetet renderelő rész újraírását(+20%) és már most van belső Dx12-es verziójuk, ami nekik még plusz 30-40%-al gyorsabb. A játékot tönkretevő bugok az elején voltak(elveszett fejlődési pontok, stb), ezt 2 hét alatt eliminálták.
Tehát: kb 40-50 patch, +300%-os gyorsulás, tartalmilag megduplázódás 3 hét alatt.kb kétharmad annyi emberrel dolgoznak, mint a DayZ-nél.
80 fejlesztő annyira képes 3 hónap alatt, hogy egy járműmodellt, 5 új ruhát meg a kaja loot-ot rendbetegye?komolyan?
-
1m1s
tag
válasz
kócos87 #2722 üzenetére
Egy játékot mondok, Rust.Nézd meg az hol tart és ez hol.
Könyörgöm régi bugok jönnek sorra vissza.Alap dolgokat nem tudnak megcsinálni.A zombik falon át menésén dolgoztak hónapokig egy ideig jó volt, most megint átmennek a falon.Ez csak egy példa.
Tele van használhatatlan tárgyal a játék, de persze fontos beletenni a "content"-et hogy azt mondhassák csináltak valamit.
Imádom a játékot, de mikor meghalsz egy már a játék eleje óta bennlévő bug miatt, akkor elmegy a kedve az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest