Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gilthanas
aktív tag
válasz

Clickbait

üzenetére
						A városban azért ne mond, hogy minden pillanatban meg van a 30-40 fps...
 Ha éppen a város széléről a város felé nézel akkor kizártnak tartom a fix 40 fps-t
Köszönöm az általad linkelt írást, az alábbi gondolatok fogalmazódtak meg bennem azt olvasva reflektálva:
2016. elején ebből még nem lesz béta. Vagyis kinek mit jelent a béta, mert más játékoknál a béta szinte már tök jól játszható végleges verzió, sőt van olyan játék pl Total war aréna, ahol még az alfa verzió is szinte gond nélkül játszható volt. Kizártnak tartom, hogy jövő tavasszal egy jól játszható verzió lesz ebből (akárminek is nevezzék pl omega verzió)
Amennyi pénzt ebből összeharácsoltak abból sokkal több, igazi szakembert is meg lehetne fizetni.
Pont most olvastam egy cikket (forrás) ahol a fejlesztések költségéről írtak és ha egy középszerű évi 40 ezer dolláros éves fizuval számolunk, (ahogy a cikkben is teszik) akkor az alábbi eset áll fen:
Feltételezzük azt, hogy 40 ember dolgozik rajta 2013 decembere óta (tudjuk, hogy ennél kevesebbel kezdték) az ő fizujuk 3 év alatt éppen karcolja az 500 ezer dollárt. Ellenben a fejlesztők ennek a fél millió dollárnak (137 millió forint) (ha a 3,2 millió darab eladott példány stimmel) steam levonásokkal együtt kb a 60 (hatvan) szorosát zsebelték be (32 millió dollárt - 8,7 MILLIÁRD forint) (és akkor egy 10 dolláros játék árral számoltunk aminél azért többe kerül a játék). Szóval lehet szépíteni, de ha csak ennek a pénznek a fele állt rendelkezésükre 1 évvel ezelőtt... még akkor is egy "jól játszható" betával kéne már régen nyomnunk...(#2976) wjbhbdux: Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt gondolom. Sajnálom, hogy ezt szűrted le az érveimből...
 - 

z0l1ka
aktív tag
válasz

Clickbait

üzenetére
						Úgy legyen!
 Én is nagyon várom már rég hogy előrébb lépjen a játék , csak most mintha egy gödörbe lennének ,illetve egy helyben toporzékolnak ...
Mondjuk az biztos hogy ehhez hasonló játékkal nem játszottam még
 Mai napig azt mondom nagyon jó játék lesz ha egyszer elkészül és megvalósítják azt amit elterveztek.. kérdés csak az hogy ..mikor ? 
 - 

larpi
tag
válasz

Clickbait

üzenetére
						A telefonos megoldás nekem nem jön be. Szemüveges vagyok.(más szemüveggel látom a telót, mint a monitort)
Viszont a gépemben két videókártya van mivel a proci egy AMD A8-6600K APU Radeon(tm) HD Graphics ami mellett van egy NVIDIA GF GTX 650 1Gb VGA.
Eddig a prociba integrált VGA le volt tiltva ("hozzáértő tanácsára"), ha az integrált VGA-t engedélyezem és ehhez csatlakoztatom a másik monitort akkor nem terhelem az elsődleges VGA-t?
Persze ez csak az én laikus véleményem. Tök keveset értek hozzá.
Na mindegy, előbb át kell alakítanom az asztalon a cuccot hogy mind a két monitorra ideális rálátásom legyen.
Ha a DAYZ-hoz nem, de máshoz biztos tudom használni a két monitort. - 

z0l1ka
aktív tag
válasz

Clickbait

üzenetére
						Szia!
Akkor Üdv
 Egyébként szerintem egész jó a játék ,persze azt hozzá kell tenni , hogy elég sok bug van benne ,nem tökéletes a játék mivel még mindig alpha stádiumba van és abban is lesz egy darabig még ,de minden összevetve én nem bántam meg ,hogy megvettem 

Tudtommal vannak itt akik együtt tolják de szerintem többségük a maga útját járja

Új hozzászólás Aktív témák

- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Linux kezdőknek
 - Synology NAS
 - CASIO órák kedvelők topicja!
 - Milyen joysticket vegyek?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
 - Házimozi belépő szinten
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
 - iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
 - Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

addig meg jatszom tovabb

Mai napig azt mondom nagyon jó játék lesz ha egyszer elkészül és megvalósítják azt amit elterveztek.. kérdés csak az hogy ..mikor ? 

(de amúgy vannak kivételek ,csak kevés 
 )