Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#1523) m3gyo


m3gyo
csendes tag

Na akkor egy rövid bocs kicsit hosszú beszámoló, mert tegnap nem bírtam ki és egy órát játszottam vele a patch-elés után.

Első próbálkozásra, egyből délen éledtem. Elektro mellé de én ezt csak akkor vettem észre, mikor már majdnem elfutottam Chernoba. Ennyi idő alatt sajna csak egy feszítő vasat találtam, meg kaja és egy shotgun töltény nélkül. Már járt arra valaki mert szinte minden nyitott volt, de volt loot, tehát megy szépen az item respawn. Annyi idő alatt, amíg elértem Elektro széléről Chernoba, szépen cold lett a hőmérsékletem, éheztem rendesen, és a folyamatos eső miatt szétáztam. Mivel elég esélytelennek éreztem magam inkább öngyilkos lettem egy zombival.

Második már sikeresebb volt itt egyből Cherno-ban a tengerpartra éledtem, ismét délen. Ki volt itt is nyitogatva minden de volt szépen loot. Lett nagy pufi, sks igaz töltény nélkül, sok kaja konzervnyitó, rags, kés, hátizsák (szép narancssárga) még egy tűzoltó balta is, meg gyufa plusz gázégő és gázpalack is. A pufi kabát például pont mögém spawnolt le. Ahogy megfordultam hopsz ott is volt. Ja meg egy teleszkópos vipera itt valami baklava vagy minek hívják is lett, meg egy marha ösztöke de azt nem vittem magammal, túl sok helyet foglalt volna. Itt már se éhes se szomjas nem voltam, sőt healthy is a kari, de viszont pufi téli kabát ide vagy oda itt is cold a hőmérsékletem. Igaz ez már nem ázik át.

Na amit hirtelen észrevettem a 0.49-ben

1. Közelharc: Végre végre végre. Tökéletesen megy. Szépen el tudok mozogni zombi elől és oda csapok ahova célzok. Ugyan a távolságra figyelni kell, de még egy feszítő vassal is elbántam egy zombival. A kapa/csákány már szinte tökély, a balta meg a mennyország.

2. FPS: Történt valami optimalizáció mert sokkal simább volt a játék meg Chernoba sem volt olyan nagy fps drop simán játszható volt a nagyváros is. Pedig nem intel i7-em, hanem amd fx6100-am van, és nem gtx 780-am, hanem csak egy ati7770-em.

3. Eső, hideg: Brutális nagyon hamar elkezdesz lehűlni, igen fontos lesz a tűz és tűzszerszámok. Az eső kifejezetten veszélyes (veszélyesebbek mint a zombik szvsz), hosszú távon futni esőben komoly veszélyt jelent (délről északra elfutni esőben megállás és átmelegedés nélkül szinte tuti halál). Be is táraztam gyufából, nem tudom a tűzhely (gáégő + tűzhely) hatásos -e de majd elválik.

4. Éhség: Ezen is állíthattak valamit sokkal hamarabb megéhezett a karakterem, szerintem több energiát használ a mozgáshoz.

5. Zombik: Értelemsebben mozognak, arra ütnek amerre látod. Ki lehet előlük mozogni, még városban is mivel ott sincs akkora fps drop elsőre. Javítottak a desyncen is valamit szerintem.

6. Futás: Simán lehet futni lépcsőn fel és lépcsőn le ez is ment hiba nélkül.

7. Ajtók: Nagyon kellemes, hogy végre az ajtó nyitásának egy kellemes hangos, de nem túl hangos hangja van. Így végre ha valaki kinyit egy ajtót azt azért hallani lehet. Mintha a mozgás közbeni hangokat is igazították mert jobbnak tűnik. Az azért kicsit zavaró, hogy minden ajtó ugyan olyan hangot ad ki. De ez legyen a legnagyobb problémánk.

Egyelőre ennyit tudtam kipróbálni egy óra alatt. Annyi talán, hogy a magányos farkasodás kicsit nehezebbé vált. Ha valakit érdeke a bandázás az majd dobhat pü, felvesszük egymást barátnak aztán csaphatjuk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.