- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
((Piro))
tag
Meg tudná valaki mondani hogy hogyan lehet dokkolni?
Mer nekem nagyon nem sikerül. -
((Piro))
tag
Üdv.
Megtudná valaki mondani hogy ezt miért írja ki? : Ascaron Exception Error
Akkor írja ki amikor belépnék a játékba. -
Pistivi
tag
Igen
Még egy kérdésem lenne, nektek is kilép ha egy rakétát akartok venni? -
Pistivi
tag
Ha valaki rájőn, hogy lehet átugrani a következő rendszerbe
az legyen szíves írja be ide. Mert én se tudok továbbmenni.
-
1680x1050-ben nalatok sem hajlando elindulni?
-
Peet210
őstag
Igen a Sacred-nél volt az hogy tört változatnál megakadtál egy részen és csak akkor tudtad folytatni ha beírtál egy kódot.Meg kell hagyni trükösek a fiúk az Ascaron-nál

Egyébként ahogy a Freelancer is jó játék(nekem nagyon bejött) ez is annak igérkezik márcsak a demo alapján is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Warez vagy legális a game? Ascaron aki csinálta a játékot néha nagyon trükkösen oldja meg a védelmet (játékon belül) aszem valami hasonló volt Sacred nevű játékukkal is, hogy a jatákban olyan másolás védelem volt ami megakadályozta a játék teljes élvezetét/játszását. Ha nem az és legális a game akkor nem tudom mi lehet a bibi.
-
Anathol
tag
Én is nagyon szerettem a Freelancert! Ez is valami hasonló, annyi különbséggel, hogy itt a hajó fejlesztése nem úgy történi, hogy veszel egy jobbat hanem a meglévő hajódat tudod upgradelni és te határozod meg, hogy kicsi de mozgékony hajót csinálsz vagy nagy erős páncélzatut tele fegyverkkel!
Én elakadtam egy kicsit a fő storyban, mert nem tudok átmenni a következő naprendszerbe, annak ellenére hogy megvettem a jobb ugró hajtóművet nem tudok ugrani mert mindig azt írja ki, hogy 4U távolságon belül nem lehet nagy objektum! Próbáltam idő gyorsítással elmenni mindentől jó mennyire de csak nem akar aktivizálodni az ugró hajtómű ikonja! -
Anathol
tag
A német illetőségű Ascaron cég űrhajós-kereskedős játéka, ami hasonlít a Freelancerre!
Itt a honlapja:
[link]
Nekem nagyon tetszik! Jó hogy te határozod meg hogy fejleszted a hajód!
Te választod meg milyen küldetéseket csinálsz!
Elsőre talán ennyi elég is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Subaru topik
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- AMPAPA D1 Erősítő + Douk Audio Q11 DAC
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest