Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Šolaire
üzenetére
Tegnap behívtam egy dragon-ost had legyen efy scalje. Meghajolok, ugrótámadást nyom rám, pofonvágtam,eszust ivott 3x míg én egyszer se. Aztán 3x leparryztem kite shieldel a nito-s kardját oszt vége lett.
Oké igyon estust mert ma már ez így megy, de ha nem hajol meg legalább legyen benne annyi hogy nem csap meg míg meghajolok. -
MageRG
addikt
Fújj, csúnya gankerek.
Remélem Oroboro megtalál benneteket!
-
Rony949
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
"Azt meg mondjátok meg ti hogy hogyan de ott volt sif.
Pedig jóval korábban megöltem, és azt hittem így buktam a manusnál való summonját."Ez a múlt, tehát te még nem ölted meg.

Egyébként is, mikor elmész Sif-hez, akkor csak a cutscene változik, aszerint hogy te most kijátszottad-e a DLC-t vagy sem. Ha kijátszottad, akkor Sif a bejátszásban nem támad meg egyből, hanem rád veti magát, el kezd szagolgatni, majd felismer téged a múltból. Ezután odébb megy és nagyon szomorú módon a szájába veszi gazdája kardját. (ezzel az alternatív bejátszással csak még szomorúbb ez az egész bossfight
) videó -
Šolaire
veterán
Érdekes cikk. Kicsit érthetőbbé teszi miért lett olyan a Dark Souls amilyen.
[link] -
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Kalameet szívatott engem. Alig tudtam a farkát sebezni, egyszer sikerült csak. Aztán gondoltam majd ng+on bénázok vele úgyhogy lecsaptam. Midirhez képest lófing. Artorias nem vészes, Manus-nak csak a dark varázslatai szopók. Mondjuk a nyaklánccal semlegesíthető, bár én gurulni próbáltam. Persze nem mindig sikerült, de maradt a végére 11 estusom.
Viszont ami tényleg nehéz az a két oroszlán-skorpió-sas.
Párszor megölt hiába dodgeoltam, mindig valamelyik hátam mögé repült. Úgyhogy maradt a jól bevált gyökér módszer: Havel szett. Abban sebeznek ugyan de a poise miatt rájuk tudok verni én is párat. Úgy nagy nehezen meglett. Borzalmas volt. -
-
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szia két lehetőség van. Lost Izalith-be megszerzed a Sunlight Maggot-ot.
Vagy az elején találkozol Patches-al. Mikor beszélsz vele megkérdezi pap vagy e. Válaszolj nemmel mert később ellenséges lesz egyébként árus lesz firelinkben. A lényeg Patches után találsz egy skull lanternt ezt a pajzs hejere rakd be. -
MikeWazowski
veterán
Lent vagyok a nevetséges bossnal, megoltem mennék tovább de nem látok semmit tomb of giantsbe. Most ott hogy haladjak? Nem akarnék elmenni sehova mert nem lehet ide visszateleportalni, vki esetleg nem tudna segíteni ott vegigmenni, legalább a fire ig?
Ja még annyi hogy csak ember alakban lehet behivni vkit? Tettem le jelet nem emberként de senki nem jött be. Fehér soappal tudnak hozzám jönni?
-
Šolaire
veterán
Kérdés : Shiva megjelent Blighttown-ban. Mikor megint visszamentem pénzzel akkor eltűnt. Meg fog újra jelenni? Sok jó cucc volt nála.
-
Šolaire
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nekem a dlc nagyon bejön. Manus kedvenc Boss sokat fogok ott segédkezni. Köszi akkor megyek New Londoba farmolni de előbb elugrok a skull lantern-ért snuggly jó cuccod ad érte utána ninja cuccban 15-ös Iaito Dark wood grain gyűrű és megyek ember alakban Anorba meglepem az invadereket
visszaadom nekik 
Egyébként én is farmoltam ez a Centipede nagyon tetszik

-
válasz
Šolaire
üzenetére
Anor londo O&S előtti két óriás is dob szökőévente.
Bagy lent a darkwraithek.Egyébként megcsináltam a dlc-t. Még mindig nem kedvenc. Artorias nem veszélyesebb mikor buffol, simán kerülhető.
Mikor földre visz a hitboxa aztàn pedig 4x spameli a rádugrós buziságát, na az veszélyes.
Kalameet jó kis sárkány de most így hogy megvolt mind én azt mondom midir veszéjesebb.Manus.
Ő egy külön történet. Bár meglett másodjára, nem szeretem azt a bosst.
Folyamat kijön a lockból, ha fényt csinálok akkor se látom milye hol van hova mozduljak és életw alkonyán 4 azaz négyszer nyomta el a felugrást is meg a vergődést is egymás után.
Aztán még mentem coopban segíteni a sok havel meg black iron settes playernek és mégtöbb ugrálás vergődés spamelés....Azt meg mondjátok meg ti hogy hogyan de ott volt sif.
Pedig jóval korábban megöltem, és azt hittem így buktam a manusnál való summonját. -
Šolaire
veterán
Titanite Chunk-ot hol tudok farmolni? Kiln-nél még nem járok.
-
BOBAKILL
őstag
-
MageRG
addikt
válasz
BOBAKILL
üzenetére
NG+-on azok gyűrűk vesznek el, amik kulcsként működnek egy-egy területhez. A master key marad (ha jól tévedek).
A Firekeeper soul-ok is megmaradnak, de nem tudod készer u.azt fölvenni.
Tehát ha megölöd a szöszi pókot, megtartod a lelkét, aztán megölöd megint NG+-on, akkor nem tudod fölvenni a lelket amíg el nem fogyasztod az előzőt. -
BOBAKILL
őstag
Én tolvajjal kezdtem, annak alap a master key. + fire bomb.
Demon letudva az elején, most így volt kedvem kezdeni. Elcseréltem a maggotot a gyűrűért.
Ng-en megmaradnak a gyűrűk? Master key gondolom nem.
Ha most a végén megölöm a szöszi pókot akkor kapok érte fire keeper soult, az megmarad a ng-re? -
MikeWazowski
veterán
Azt az itemet amivel 10 fölé tudom húzni a fegyvert, azt hol is találom? És oda lvl hánytól ajánlott menni?
-
sp8787
addikt
Na meg egy dolog ami "kimaradt". Igazandibol nem maradt ki csak vissza kell menni erte az a Large Magic Ember.
-
MageRG
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Yep, elotte a Four Kings-nel en se lattam ilyet. Azert csak kijavitjak minel hamarabb remelem.
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Mint allat! Ez az egyik ami miatt inkabb atmentem soulst farmolni az uccso bosshoz.
Ott a sok invader miatt viszont celszeru nem a bossdoorhoz hanem a palya elejen a lepcso aljaba rakni a jelet.Az a boss is bugos azert. Megparryzed jon hang utod de a kepen meg teljesen mast latsz.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Meg kell nyitni Izalithben a röviditést mielőtt átmennél Izalithen és akkor át tud menni és nem hülyül be. 30 Humanityt felajánlasz a chaos covenantban.
-
Šolaire
veterán
Ezt se tudtam eddig. Ha valaki beszélgetni szeretne a pók csajjal. Hasonló van ugye a 2. Részben is. Nagy ára van szerintem. [link]
-
Šolaire
veterán
Legvégét nézzétek. Ornsteinék megmutatták.

[link] -
Šolaire
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Amikor a végén találkozol vele megőrül a bogaraktol,abból van a sunlight maggot is. Ezért meg kell ölnöd. Ezt el lehet kerülni a pók csajnál belépsz a covenantba és adsz neki 30 humanityt. Kettes szintű leszel a szövetségben. A firesage démon előtt elkanyarodsz jobbra. Ki tudsz nyitni egy rövidítést. Itt megölöd az összes bogarat mielőtt ideerne Solaire mert a következő állomás a Lost Izalith bonfire ahol találkozol vele és megszerzed a sunlight maggot-ot is.Így amikor rendes úton elersz oda akkor nem őrül meg Solaire nem kell meg ölnöd és be tudod idézni Gwynn-hez.
Milyen PC maradt ki? -
sp8787
addikt
Tevedtem! Miutan beszeltem vele ujra a teton bekotozott a Firelinkbe es megy a business.
Mostmar nem haragszok a csuhas joemberre. -
chungee
addikt
Amúgy közülunk csak én tolom non-remasterrel

-
Šolaire
veterán
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Az még odébb van. Solaire felbehagyva. Kinyitottam a rövidítést kellett 30 humanity. Kinyirtam a bogarakat meglett a Sunlight maggot. Így elvileg ha a rendes úton megyek Lost Izalith-ba akkor mire találkozok vele nem fog megőrülni nem kell megölnöm majd. Viszont most megyek Dukes Archives-ba mert ott van a következő helyszín Catarinaval. Solaire ráér elvileg sínen van. Most először hivott meg a covenantjába

-
Šolaire
veterán
Úgy néz ki sikerül egy végigjátszás alatt a Solaire meg a Catarina quest. A legvégén így be tudom hivni Solaire-t Gwynn ellen már csak nosztalgiából is

Nem egyszerű buktam a Darkwrait covenantot emiatt azt majd new game plusba. -
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Van egy létra azután van a tomb of the giants sötét hely megismered
ott van Nito. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Köszönöm!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ahol nincsen kiszürkülve az ikonja ott lerakod, vagy egy boss előtti részen és bemész segíteni. 1 sikeres 1 humesz. Ajánlom a sifes részt, mert az a legkönbnyebb boss és 20 k-t ad.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Vagy mész coopolni, azért kapsz humit oda hp mellé és abból tudod buffolni a tüzeket.
-
MageRG
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor hogy jöttél ki? Homeward bone-nal?
Van egy létra az egyik beugróban, utána meg csak a kis világító bizbaszokat kell követni.Humanity farmolás:
1. patkányirtás a Depths-ben
2. a Nito előtti "pancsoló" (de szerintem ez k. nehéz)
3. Archive Prison, kék csáposok
4. Chasm of the Abyss Oolacile-ben, humanity fantomok (szvsz ez a legjobb) -
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Még ott van Nito. Előtte legyél ember alakban. Van egy gépi invader jó cuccokat dob. Én meg szoktam csinálni Kirk-et is az a páncél nagyon jó.
-
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Én is elbaltáztam a darkwraithes covenantot. És ki amúgy annak a vezetője? (most jutott eszembe hogy a szettjét otthagytam blighttownban...) Csodálkoztam hogy a 4Kings után nem jelent meg a másik fogsoros izé hogy elcsábítson a dark ending irányába. Persze előtte letettem már a Lordok éjjeliedényét a kapu elé...
De sebaj, majd ng+on.Tudja valaki hogy Solaire küldetése hogy végződik jól? (a játékbéli Solaire
) Elvileg mielőtt odaérne Solaire, kinyitottam az Izalihti kaput neki úgy hogy felajánlottam 30 humit a szöszi póknak. Utána csak ott ül depressziósan a kapunál majd eltűnik. De nem támad meg. Tudjátok hogy utána mi lesz vele és hogy merre van? Visszamegy a fényre? Mert azért panaszkodik állandóan. -
MageRG
addikt
-
válasz
Severen
üzenetére
Továbbmegyek. Kell h9gy meglegyen a lordvessel? Mert ha nem akkor ng+ba megyek sifhez aztán 4kingshez oszt kész.
Sp87
Nekem volt olyan aki csak bajban volt invader miatt de nem akart bosdhoz segítséget.
Beidézett, adtam két backstabet az invadernek aztán a tag adott egy humanityt köszönetképpen és haza is küldött. -
sp8787
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Dehogy. Ez csak a legszelsosegesebb volt. Peldaul volt egy masik szerencsetlen fel HP-je volt en eppen besummonolodok o meg szepen meghajol de az mar nem sikerult neki teljesen mert mogotte mar ott volt egy Darkwraith es finito.
A Nioh-ban shortcut-ra raktam coopnal a Yokai Incense-et meg a Hora-gai Shell-et a kulonosen eltevelyedettek ugymond oktatasara.
-
válasz
Severen
üzenetére
Füstkapu, előtte a kis híd és oda elé ugye? Én is oda rakom, meg mások is mert szoktam látni hogy még utánam is hívnak be másokat.
Egyébként kéne majd a darkwraiith covenant.
Jól gondolom hogy az a feltétele hogy előbb legyen meg a fourkings mint a lordvessrl a helyére rakva? -
BOBAKILL
őstag
Hát ez marha jó.

Ezt fogom fütyörészni harc közben.
Remélem sikerül lenyisszantani a farkát majd. Kizárólag Manus után.
Más:
Artorias lazán ment, nehezebbre emlékeztem. Lényeg h mikor buffolná magát akkor kell megcsapkodni és megakadályozni. Elég volt a zweihanderrel egy heavy csapás. Utána nem olyan nagy legény. Mindenesetre azért badass karakter, az egyik legjobb bossharc.
Meg is vettem az armorját.#Solaire: jól haladok mert offline nyomom. Nem érdekel annyira a pvp. Majd a vége előtt lehet farmolgatok én is valamelyik bossnál. Mondjuk a Pinwheelnél.

-
cyberkind
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nevetséges boss után a sötétben végigszopva jön Nito, na arra az útra kell a világító sapi, és persze hogy bejuss a boss-hoz, talán kell a soul vessel.
-
MikeWazowski
veterán
Katakombába nincs semmi érdekes csak az alján a kovács meg a nevetséges boss? Hova menjek utána?
-
MageRG
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Na az nekem meg odebb van most szetfarmolom a BKokat Chunkokert. Meg a Four Kingsnel soulst.
Egyebkent ha megolod a Four Kingset az a nyomorult kamzsas nem arul tobbe semmit. Na ezt se tudtam ugyhogy farmolnom kellett a Transient Curse-t, meg jo ,hogy volt par darab kulonben meg lettem volna love.Egyebkent hihetetlen milyen figurak summonolnak. Besummonol a szerencsetlen de o mar a kodfalon tul van a Darkwraith-ek meg a Ghostok meg ott hesszelnek a hidon. Na elmegy az ilyen a sunyibubanatba.
-
BOBAKILL
őstag
-
Šolaire
veterán
válasz
GamerLaci123
üzenetére
-
GamerLaci123
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez a topik csak DS1-nek van-e fent tartva, de tennék fel kérdést.
Egy ideje már nyüstölöm a DS3-at és most már a PvP felé is irányul a figyelmem. Valakinek nem lenne kedve játszania együtt? Co-op is mehet, sőt tervezném megvenni a DS2 SotFS-t is. Ha bárki jönne velem játszani egy priváttal megdobhattok és megbeszélhetjük.
-
sp8787
addikt
Ennel az utolso teruletnel nincs jobb Chunk farmolas. Az 1so es a 3ik dobja a simat a tobbi a White,Red,Blue.
A 3ikat viszont nem art lecsalni mert hajlamos leugrandozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Akkor a szettjét sem tudom megszerezni csak ha megöltem volna?