Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Estét!
Zaklatnám itt a népet

1.) Steam no-remaster. Néha nem hajlandó felállni bon-ról alt+f4-znem kell
Mitől van
2.) Depth-nél emberi alakban vagyok, de nem jön a CPU Darkspirit

3.) Astora Straight kardot hol találom

-
nem_tom
őstag
Nem lehetetlen kitalálni. Azt mondja puha és meleg dolgokat kér. Ilyen itemek leírásánál szokta említeni, hogy finom esetleg puha az érintése, esetleg langyos vagy melegséget áraszt. De, hogy őszinte legyek nem volt kedvem magam kitalálni mindent, ezért kicsaptam a DS wikit. Nemrég, így a sokadik végigjátszás után használtam először.

Viszont erről a Beatrice szettről csak most hallok először.
Én amúgy legelső kalandozásomat direkt úgy csináltam, hogy párhuzamosan néztem közben egy végigjátszást, hogy minél többet fedezhessek fel. Aztán később egyéb videók és DS wiki böngészése. Szerintem egyedül lehetetlen rájönni mindenre.

-
BOBAKILL
őstag
#SP: Ja, én is sejtettem hogy nem fog menni. De sebaj.
A cicis pókra gondolsz? Az nem rossz bossharc de nem vészes hacsak be nem szorít a lávával valahová.Az intro videó még mindig badass.
Thief-el kezdtem a master key miatt, mert ajándéknak a black firebombot választottam. Egy kis alternatív kezdés az első "boss" kényelmes likvidálásával.
Viszont megmaradok a strenght bulidnél sztem, az bevált. A parry is megyeget így az elején úgyhogy nem rozsdásodtam be annyira. Bár egyszer meghaltam mert rossz gombot nyomtam.

-
sp8787
addikt
Nezd nalam nincs ilyen ,hogy tartogatom a farmolast ide vagy oda. Pl. meglattam a Balder Knight-okat es szepen kifarmoltam toluk mindent es ezt ilyen idiota
modon fogom jatszani tovabbra is. Majdnem minden jatekot igy jatszom, ez mar nem fog valtozni mert mar oreg vagyok es en sem nagyon valtozom. Engem egyaltalan nem zavar annyira a farmolas mint sokakat.Ugyhogy fel is huztam 4 fegyvert meg 2 shield-et. Egyebkent amennyire ocsmany ronda grafikaju ez a Blighttown annyira jol ki van talalva. Jol teleraktak sz*patassal(ertsd nagyon jol meg van tervezve) viszont a boss az meg egy vicc kategoria.
@BOBA
Lett volna egy fogadasom ,hogy nem fogod kibirni. -
sp8787
addikt
Na lassan osszefarmoltam 50 Large Titanite Shard-ot.
Vki nyugtasson meg ,hogy tok feleslegesen csinaltam
es kesobb lehet majd venni. -
Šolaire
veterán
Egy kis érdekesség [link]
-
Šolaire
veterán
Ezt elfogadnám [link]
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Hát basszus most hogy olvasgatom a fórumot, eléggé kezd megrendülni a hitem abban hogy én meg tudom várni switchre.

-
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Na az szép.
Remélem úgy lesz és nem lez gond a multival. Bár meg mondom őszintén lehet offline játszom végig. Nem hiányzik nekem a pvp. 
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Severen
üzenetére
Ezen ne csodálkozz, bár ez eléggé durva csalás. Hiába, pc-n mindig tele van csalókkal a játék sajnos. Én is offline toltam régen is. Nem tudom ez miért jó amúgy valakinek? Erre veri magát hogy csalással legyőz valakit? Nevetséges.
Kivácsi leszek switchen milyen lesz a pvp.
Nem olyan strapabíró a joy mint a ps-é. 
-
Severen
tag
Ma olyan csalóval találkoztam össze,hogy nem hittem a szememnek.
Egymás hosszas kerülgetése után sikerül backstabelnem a rohadékot,de mire lemegy a bs animációja már lángokban állok és elégek.
Ez volt az a pont,hogy offline-ra állítsam a játékot.
-
Úgy beszívtam most Duke-ba ahogy, még soha.
Ugye első randin Seth kinyir.
De nekem még sose volt olyan hogy beüt a curse és az öl meg a tüskék hp sebzése előtt.
Szóval most ott ülök a cellában fél hp-val és 5 estussal mert így curseolve a tüzet se tudom húzni, puring stone meg persze hogy nincs nálam és ugye ez egy olyan tűz ahonnan nem lehet kiwarpolni. -
cyberkind
félisten
Egy grafikai bugnak hála bezabált egy Mimic, azért ez geciség.

-
sp8787
addikt
Az kemeny ,hogy mar meg is van a remastered nohit run. 2 probalkozas kellet neki hozza! lol jeez
-
cyberkind
félisten
+10 feletti fejlesztéshez mi kell?
-
BOBAKILL
őstag
Nekem pyromanta meg varázsló karakterem sosem volt. Én heavy karaktereket építettem eddig legtöbbször bár ds3ban van egy dexes chaos blades karim.
Zwei azért jó mert bár lassabb de kilapitja az ellenfeleket a heavy ütés. Sokkal jobb mint ds3ban, ott nem is használtam.
Elite knight szett, majd később a giant szettben nyomtam+zwei+artorias greatshield. Persze kimaxoltam amennyire csak lehetett. Itt számít a poise, nem úgy mint a későbbi részekben.Más: Four Kingshez érdemes megfontolni a havel szettet. Az is egyfajta taktika.
-
sp8787
addikt
Ezt a sok szemetet el lehet majd adni vhol?
-
vorosmarti
senior tag
Ha most már a tábortűznél lehet cserélgetni a covenantokat, akkor Oswald most mit csinál?
Trader is volt, és a bűnbocsánatot is ő adta, de nyilván ezt tudod...
Egyébként (ezek szerint tévesen), én is úgy tudtam, hogy a darkwraith-be csak ugy léphetek be, ha elotte nem voltam másban. Lehet h félreértettem annak idején egy videóban

-
MageRG
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
Darkwraith akkor lehetsz, ha még az előtt levered a Four Kings bosst, mielőtt helyére tennéd az "edényt".
Utána beszélhetsz Kaath-tal, és beléphetsz a covenantba.
Legalábbis az eredetiben csak ennyi kellett hozzá.Ha most már a tábortűznél lehet cserélgetni a covenantokat, akkor Oswald most mit csinál?
-
sp8787
addikt
Az azert durva kulonbseg ,hogy ugyanabban a fazisban lehet nalad egy BKSw+3 286+72 vagy egy Claymore+5 154+60. Mondjuk gondolom ez a +5 majd viheto vhogy feljebb. A Claymore-nek amugy nekem jobban tetszik a movesetje.
@Adam
Nalam nincs. -
Adam_Shepard
addikt
Konzolon nektek sincsen a title screenen zene?
-
MageRG
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
7 módszer az anor londoi íjászok ellen.
Szvsz a legbiztonságosabb, ha lenyilazod poison arrow-val. -
sp8787
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
Ezt matchmaking-et azert szepen megbonyitottak ahogy latom. Vagy ezt itt mindig igy volt?
Mashol csak summoning range van vagy nerf.Weapon matchmaking is implemented in the worst way possible.
-
Šolaire
veterán
válasz
Severen
üzenetére
Igen azokat én is szerettem tudtam spórolni az estussal és ebben a részben az átok rendesen meg tud szivatni anno új karit indítottam miatta. Nem volt nálam purping stone mert nem tudtam hogy kell és mire leértem Ash Lake-be kétszer megatkozodtam. Nem bírtam vissza vergődni teleport meg nem volt

-
Severen
tag
válasz
Šolaire
üzenetére
Nincs viszont sose fogynak le az ellenfelek.A 2.-ben ascetic-el gyorsan meglehetett szerezni a chaos blade-t.

Szvsz a 2. rész legnagyobb "fícsöre" a élet kristályok voltak.Hiányoltam a 3-ból, ott az estuson és a varázslatokon kivűl semmivel nem tudtad magad healelni.Mert ugye az 1-ben ott van humanity is. -
Šolaire
veterán
Van pár hasznos infó még,aki tolja az első részt annak érdemes át bogarászni : [link]
-
Šolaire
veterán
Four kings,nem lehet simán odajutni. Majd segítünk ha gondolod. Nekem sokáig mumus volt. Már simán megy. A fegyverek fejlesztése is más. Nem úgy van mint pl a 2. Részben hogy felveszed az embert és tudsz bármit kovácsoltatni bármit. Itt külön kell összeszedni mindet ezért érdemes minden sarokba benézni. Ahol a Four Kings van New Londo Ruins pl itt van eldugva a játék legerősebb parázsa amivel tudsz fegyót fejleszteni.
-
BOBAKILL
őstag
Nem endgame boss, de odajutni is szép dolog, pláne hogy kell hozzá valami még...

Bőven lesz időd benne ha nem ismered a játékot. Hol mit kell használni stb..Switchre akarom venni. Megveszem sztem psre is de mostanában nagyon kiköltekeztem magam játékok terén. Diablo3 most akcijós volt, switchre is vettem párat úgyhogy várok vele. Pedig első napos vételnek szántam.
Pcre nem veszem meg, hiába lenne féláron. Macera bekapcsolni stb...
-
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Az vmi endgame bossfight? Ha igen akkor az nalam meg nem mostanaban lesz. Parhuzamosan jatszom es megprobalom minel tovabb huzni
lehetoleg legalabb 1 honapig ha sikerul. Mondjuk ha kijon a Code Vein vagy vmi olyasmi akkor meg majd be kell majd gyorsitani.Megneztem amugy trophy list-et marmint amit latok belole. Na ez az a jatek ahol igazandibol nem nagyon erdekel a Plat eleg marhasagok vannak benne, legalabbis ugy tunik.
Te megvetted vegul, vagy Switch-re akarod? Az egyik chat-es kollega is Switch-re akarta de nem sikerult neki elenallni. Mondjuk azok orultek majdnem 24/7 nyomnak mindig vmit.
-
cyberkind
félisten
Anor Londo-ban a 2 távolról íjazó knight-nál hogy a legkönnyebb bejutni? Eddig vagy 3x lökött le az a rohadék.

-
sp8787
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
PS4-re is rengetegen megvettek ahogy latom a tobbiek reakcioit.
Maga a jatek egyebkent felelmetesen jo. Ezeket a gimmick bossokat mondjuk azert kihagyhattak volna belole mint ez a Hydra vagy mi meg igazandibol szegyen nem szegyen nekem az elso boss volt a legnehezebb de lehet azert mert akkor meg full pancelban probalkoztam dodge-olni ami kb nem ment csak utana egy szal gatyaban. Ameddig en eljutottam az ilyen Taurus meg Gargoyle meg Capra vagy mik hat azok ilyen ott voltak bossok. Na de azota talalkoztam egy erosebb BK-al az Asylum-ban az mar huzosabb volt mint az elozoek.
-
Šolaire
veterán
válasz
vorosmarti
üzenetére
Értem akkor jogos a kritikád kár hogy refundoltad,tele van élettel. Igaz lehet a nosztalgia miatt de nekem jó érzés hogy új életet lehelltek a játékba. Viszont az a véleményem hogy pl pc-re így kellett volna eredetileg kiadni ezt a játékot. Új szerverek miatt vettem meg egyébként nem adtam volna érte pénzt.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Az volt a gond h van egy íratlan szabály ds-ban hogy pvp-ben nem estusozunk. Amolyan lovagi alapon.
Halálig estus nélkül. Sokan betartják de vannak akik nem. De aki nem tud erről az pvpben is estusozik. Játék nem tiltja. Adam erre akadt ki.
Ds3ban az arénákban 3estus van ha jól emlékszem. Az úgy fair. -
vorosmarti
senior tag
válasz
Severen
üzenetére
Sztem ez tipikusan az a műfaj, ahol senki nem lehet veterán. Aki végigtolja, annak (sztem) jelentős játékélményt ad, emellett megtanul bizonyos mechanikákat, amelyekkel némi gyakorlatot szerez. Ennek ellenére elég egyetlen másodpercre elbambulni, és a leggyengébb mob olyat sóz a nyakunkba, hogy csak a vörös feliraton ámulhatunk.
Nem tudom ki veterán-ozott, de minden fórumban van olyan, aki rosszul helyezi el magát a táplálékláncban, gondolom ez esetben is ilyen történhetett

-
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Ennyi. Ahogy mondtam amit enged a jatek azt kell hasznal minden mas onkorlatozas.
Amugy engem probaljon meg vki beinvadeelni elso vegigjatszaskor na az lesz kisebb csoda
, minden ilyen jatekot elsore offline soloban csinalok/csinaltam.Ha meg valaki nagyon PVPzni akar akkor ott vannak a Fightclubok vagy a BBnel is minden heten szerveznek ilyen PVP eventeket.
@Adam
Egyebkent a PVP-t en sem kedvelem tulzottan. -
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ennyi erovel mondhattad volna a DS3-at vagy a BB-t is mindkettot vegig soloztam nem egyszer.
Ez a lenezzuk a DS3..etc. jatekosokat meg egy sima elitizmus es eleg nevetseges is, a kutyat sem erdekli hidd el ,hogy te vagy barki os-DS jatekos/veteran.Mas nem vett PS3-at vagy nem jatszott PC-n ennyi a kulonbseg. Egybkent is fejreallok ettol a "I am souls veteran..." marhasagtol.
Az lehet ,hogy falra maszol tole de ott ahogy mondtam probald ki a PVP-t ha ugy erzed OP vagy.
A jatek ad kereteket azokat kell hasznalni ha onkorlatozol az a maganugyed sztem.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Šolaire
üzenetére
"Pontosan mi a gond? Egyébként valahol jogos,ha te azzal akartad játszani és rosszabb mint a régebbi kiadás."
Annyi a gondom csak vele, hogy mivel a kurzormozgató nyilakkal játszom, át kell definiálni szinte mindent. Ha beállítom a nyilakat a mozgatásra, akkor a kameramozgást nem tudom átállítani wasd-re (másra sem, mert lock-olja), ütközés van, pirossal ki is emeli. Ez vonatkozik más beállításokra is sajnos. Egyébként dolgoztak a hotkey-beállításokon is, látszik, de ez így nekem kevés. Ma ez már végtelenül elemi probléma egy fejlesztőnek.
@Djuree: ~1000 órám van a DS-ekben, a 3. rész achievementjeit kimaxoltam, ugyhogy bátran merem állítani, hogy lehet egér+billentyűzettel játszani (mindamellett, hogy esetleg több időbe kerül). Az hogy könnyebb kontrollerrel, az nyilvánvaló, de ez csak arra vonatkozik aki sokat/készségszinten kezeli. Nekem is van amit azzal tolok, de azok leginkább Zelda-like, és izometrikus nézetű játékok.
-
Adam_Shepard
addikt
1. a Nioh úgy jön ide, hogy elismerem van valamennyi rálátásod erre a témára.
2. nem, képzeld nem érzem annak. A 3. rész térhódításával/ megjelenésével kerültek elő ezek a divat- soulsosok, akiknek fogalmuk nincsen a pvp / invade lényegével, szépségével.
3. úúúúútálok pvpzni, coopozni szeretek és sajnos az invade is rész ennek.
4. a Niohtol meg végképp a falra mászok. -
chungee
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Hogy jon ide a Nioh?

Nem erzed mennyire rohejes amit irsz? Hol van az leirva ,hogy nem lehet Estus-olni, es szerinted errol a full new playerek honnan tudnanak meg miert erdekelne ezt oket egyaltalan?
Az ,hogy ez a "divat" az egy dolog.Egyebkent ha nagyon PVP-zni akarsz mert azt gondolod hu de jo vagy akkor tenyleg a Nioh-ba menj
es a Strength valtozatba majd ott varj ki egy minimum A playa-t. -
-
vvega30
senior tag
Na csak megvettem, nem bírtam ki

Sz@r vagy nem úgyis addig agyaltam volna rajta amíg meg nem veszem. Na mind1.
Valami magic használó karaktert akarok indítani, olyanom még nem volt, de full kretén vagyok benne.
Csak még nem tudom milyet
De gondolom menni fog az.
Na mentem 40 óra múlva RE![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ezt nem ertem.
-
sp8787
addikt
válasz
Severen
üzenetére
Mar hogyne nyiffant volna ki vagy leugrott vagy ilyesmi.
Dark Souls Remastered - Walkthrough Part 2: Undead Burg26:40-tol nezd.
-
Adam_Shepard
addikt
éés már meg is van az első pvpben healelő gyökér
-
Na megvettem én is ps-re és azt kell mondjam gusztustalanul fut. Én nem tudom megszokni hogy ilyen sima. Okyan tök fura lett tőle a játék.

-
Šolaire
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én ezt ismerem a legjobban. A 2. Részbe szoktam bekavarodni hogy most hova vagy merre

-
Šolaire
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Arra emlékszem hogy Darkwraith akkor nem lehetsz ha beszélsz a kígyóval Firelink-ben. Four Kings-et ha legyőzöd akkor a testvérénél tudsz belépni. Más most nem rémlik.
-
Šolaire
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én is így gondolom párszor előfordult hogy emiatt kaptam be találatot de már belerázódtam. Most 3 játékot tettem félre a Remastered miatt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- PC /i5-3470/8GB/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mitől van

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)