- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
whitezo88
üzenetére
asylumba csak silver knight van. annak se rosz a pajzsa de az alap hogy megkapod. silver kinght-al fog meg talakozni boven.
azzal a fo demonnal majd vigyazz. veszejesebb mint az elso volt.
zweihander eleg kozkedvelt fegyver mert eleg hamar meg lehet szerezni is marhaeros ahhoz kepest. viszont en az ennyire lomha lassu fegyvereket nem szeretem. mert ha meglesz hozza a str-ed akkor se lesz sokkal gyorsabb. en inkabb kisebbeket sebzek de azt szaporabban.
nemtom aki rajott mindenre az hogy. en ere a bizniszele se jottem volna ra sose. szerintem vannak dolgok amiket megnezhetsz nyugodtan.
nekem is mondtak h nem veletlen ker tolem enni. de en azt se tudtam hogy lehet drop-olni a cuccokat szoval kozelebe se mentem sose.blightownba vannak ilyen balesetek. de az is elofordul hogy az o butasaguk miatt en b.szok ra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest