Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
-
MageRG
addikt
Akkor tudod maxra húzni a tüzeket, ha megtaláltad a "rite of kindling"-et. Erről Petrus és barátai tudnak mesélni Firelink-ben.
Megszerezni a katakombákból lehet, elvileg már a játék elején, de az egy elég izgalmas kirándulás.Alapból minden tűz 5 estust ad, ha van a közelben firekeeper, akkor 10-et. Kezdetben 10-ig tudod növelni, 1 humanity árán, ember alakban.
-
batai15
félisten
Üdv, elkezdtem pcn a darksoul 3at. Valami tipp kezdetnek? Ha dual wield harcost akarok, milyen statok kellenek?
-
Szerintem ere jó a fórum. Sztem jobb emberkèkkel megbeszélni mint mindent googlezni.
Az izzítást nem vágom mi lehet. Az emberség ara jó hogy pl co-op-ozni tudj. Beidézhetsz npc segítőt is.
Jobbak a reszstjeid ha ember vagy. Talén az item find statis is növeli.
Vannak fegyverek amelyek skálázódnak humanity-re szóval sok mindenre jó.
De hollow azaz halottként is végig tudod játszani a játékot. Nem lesz nehezebb. -
nem_tom
őstag
Még két kérdés merült fel. (
tudom, igazán elmehetnék már az anyámba
) Izzítani hogyan kell, illetve mi ez az emberség és miért jó?(#987) MageRG: Delete az, köszi!

-
nem_tom
őstag
Köszi! Úgy látszik ez a seggbesunyulós téma nekem nem adatik meg, sehogy sem akar bejönni, csak harc közben tudom kivitelezni. Érdekes, de ez van.

Még egy kérdés: Láttam videósnál, hogy a menüben a tárgyaknál/fegyvereknél etc... elő tud hozni ilyen részletes menüt vagy mit. Tehát rámegy teszem azt egy tárgyra megnyom egy gombot és ki ad mindenféle infót a tárgyról. Hogyan van ez?

-
Ilyennel nem viccelünk!
Pont nemrég írtam le hogy mi lesz ha megtámadod. Vagy kezdesz egy új játékot vagy nem lesz meg neked az a kovács.
De van a játékba elég ellenfél akin kiélheted magad szóval barátságos segítőkész npc-ket ne bánts poénból se.
De am ez a dark souls. Kb bárkit megölhetsz de meg is fizeted az árát. -
Krytec
tag
Akkor mi van ha DS3-ban megöltem a kovácsot poénból, hogy mi történik utána, de alt-f4et is nyomtam nehogy elmentse és csak elmentette.... így nincsen sehol... lehet kezdeni elölről?
-
MageRG
addikt
Mintha az előrét és a támadást is egyszerre kellene nyomni?

Sprint: nyomva tartod a space-t és nyomod az előrét. Kb. 1 másodperc múlva megváltozik az animáció, és futni fogsz (staminát fogyaszt).
Ugrás: sprintelés közben egy pillanatra felengeded a space-t.
Ez ilyen sajnos, ugyanazon a gombon van a gurulás, az ugrás és sprint. -
nem_tom
őstag
Ez stimmel, így csinálom de valamiért nem adja be. Illetve azt is hallottam, hogy lehet sprintelni meg ugrani. Miképpen? Bocsi a sok kérdésért, de nem túl informatív a játék ilyen téren vagy csak én vagyok helikopter nem tudom.

De amúgy megint kezd kiakasztani. Nagy nehezen átvergődök a szellemek nagy részén Londo-ban, de cseszik egy mentést rakni a játék, ráadásul abból a cumóból is kifogok fogyni ami nélkül nem is tudom sebezni őket. Fenomenális.

(#970) toturi: Igen, meglett! Köszi!

-
MageRG
addikt
Még annyi, hogy próbálj meg sétálni. Ha zörög a páncélod, akkor észrevesznek mielőtt közel érnél.
Inkább sétálj folyamatosan a háta felé, amikor nagyon közel vagy, csak akkor nyomd meg a lock-ont.
Utána támadhatsz. Ha látod hogy kezd fordulni, azonnal támadj (veszteni nincs mit). -
Keresd meg a kovácsot.
Ja és srácok. Meg ne üssétek a kovácsokat mert ha megtámad akkor addig megy mig meg nem ölöd és akkor buktál egy kovácsot. Ha ő öl meg akkor megint megtámad ha a közelébe mész.
Bocsánatot lehet kérni a gargilyle boss utáni npc-nél de sok soul-ba kerül, soult meg ne ilyenekre keljen költeni. -
-
nem_tom
őstag
Illetve jól tudom, hogy a felszereléseimet (vagy csak a fegyvereimet) lehet fejleszteni? Ha igen, hogyan? Mert még nem találkoztam erre lehetőséggel.
-
gabor222
tag
Ha felhasználtam a Large Embert akkor azt már nem lehet visszaszerezni?
-
gpvd
csendes tag
Köszönöm a segítséget srácok
-
MageRG
addikt
"Kombó" lista:
rúgás: előre + kis ütés (illetve fegyvere válogatja)
ugró támadás: előre + nagy ütés
guruló támadás: space + előre, kis ütés
visszatámadás: space + kis ütés
nekifutásos támadás: space + előre, vársz amíg futni kezd a manus, majd kis ütés
zuhanó támadás: esés közben kis ütés (ezt érdemes begyakorolni, mert brutális)A hátbaszúrás meg talán úgy a legegyszerűbb, ha elkezdesz balra oldalazni az ellenfél körül. Amikor a jobb válla mögé érsz, akkor kis ütés. Fegyvertől is függ, gyors fegyverrel könnyebb.
Ha biztosra mész, akkor vársz amíg az ellen elsüti a saját támadását (közben oldalazol), és közvetlen utána támadsz. Érdemes mindig hátulról, kicsit a jobb váll felé célozni.Egyébként az emberi ellenfelek 80%-a kivégezhető úgy, hogy megvárod amíg visszapattannak a pajzsodról és utána támadsz (egyet!). Vagy az oldalazós módszerrel.
Azt meg mondanom sem kell, hogy egyszerre mindig egy ellenfelet húzz magadra, és lehetőleg kedvező (és megtisztított) terepen.
Ismeretlen terepen, keskeny hídon, stb. nem kezdünk el táncikálni. -
Kell neked egy kovács, kellenek kövek (alap fegyvernél titanite shard-ok), ezeket rakja bele a kovács. S végül kell soul amivel fizetsz a fejlesztésért.
Van is egy táblázat hogy mihez milyen kő kell. A későbbiekben fejlesztheted majd tüzessé vilámossá meg stb.
Ja meg kell neked egy ember ami egy ilyen parázs. Azt oda kell adni a megfelelő kovácsnak és akkor tud fejleszteni neked.
De ha jól emlèkszem +5ig ember se kell hozzá.
Későbbiekben vehetsz tools-t amivel tudsz magadnak kovácsolni bonfire-nél meg reparálni is.
De asszem +5ről +6ra és +10ről +11re csak a kovács tudja majd átfejleszteni neked a fegyvert.A játék elején még a készítők a többit a játékosok írták.
Ember formában tudsz segítőt hívni, co-op-ozni, jobbak a resistjeid, jobb az item finde-od.
Valamit biztos kihagytam.
Hollow formában ezeket nem tudod.
Ja meg ha ember vagy akkor tudnak betámadni más játékosok. -
De erősebb ellenfeleknek már nem biztos hogy feltöröd a védelmét rúgással mert ugye azzal a staminájukat támadod és lesz aki simán kibír több rúgást vagy akár megunja és odacsap miközben te rugdosni akarod.
Biztos lehet használni hatékonyan de a játék későbbi részében én már nem is rugdostam hanem inkább mögé kerültem vagy vártam egy támadást és aztán kontráztam. -
gpvd
csendes tag
Srácok. Az első részben a fegyvert hogy fejlesztem? Egyébként a játék elején vagyok még mindig és farmolom a lelkeket. 17 szintű vagyok. A sárga üzentek a földön a játékosok írták vagy a fejlesztők? Mi a különbség az emberi és a zombi kinézet között. Erről csak olvastam. Nem igazán tiszta minden
-
-
nem_tom
őstag
Köszi a linket, majd még próbálkozom vele.

Nincs valami összefoglaló a billentyűzetes kombókról? Mert a beállítások erre nem térnek ki, illetve interneten sem találtam leírást viszont a végigjátszásba belenézve kapásból találtam két olyan dolgot amit nem tudom hogyan kell kivitelezni. Potosabban: 11:55
-
válasz
Redcaster
üzenetére
Még egy? Ki volt eddig?
Most az lenne a cél hogy megkongasd a 2. harangot ami után kinyílik a fortress kapuja ami a kovácsnál lévő épületböl elérhető burg-ból (vagy parish? Mindig keverem.
De am rsjtad áll. Most lemehetsz nyev londoba ha akarsz, vagy akár a katakonbákba is.
De a javasolt útvonal nem az lenne.
Darkroot gardenbe jártál már?
van ott 3 jó set is meg más jó dolgok. -
válasz
Redcaster
üzenetére
Nem jól sejted.

A ruins boss-hoz kell valami ami nemtudom meg van e már neked. Anélkül meghalsz ahogy bemész a bosszhoz.
Megvolt a boss? A 2. harang? Felfedezted bt-t teljesen? Megtaláltad great hollow-t, ash lake-e? Bár ez csak opcionális hely de érdemes bejárni a felszedhető itemek miatt. -
Redcaster
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Most jutottam ki Blighttownból... Hát a végén már csak elfutottam a 3 dagadt dög mellett, mert folyton megakadtam már az elsőn
Valley of Drakesben elindultam jobbra a szikla mentén, és hát sikerült meglepnie a játéknak már sokadszorra is, vissza is kerültem BT aljára 
Jól sejtem, hogy BT után New Londo Ruins következik? -
Ry0K3N
senior tag
Nem nehéz a játék csak ki kell ismerni. A végére nekem már baromi könnyű volt az egész. Az igazi kihívás az az átjutás volt udead burgon és a katedrálison. Ha kiismered már az ellenfeleket onnan már könnyű velük elbánni.

Érdemes végignézni ENB végigjátszását, bár ő kicsit sokat beszél és spekulál lore-ról. Vagy ha magyar akkor tinman végigjátszását.
-
Akkor mi irreálisan profik vagyunk mert végigjátszottuk? Nem hiszem.
Teljesen zöldfülü voltam én is mikor elkezdtem. Egy késes zombi is meg tudott ölni.
Csak én nem adtam fel. Persze ezt mindenki maga dönti el hogy mennyit kinlódik.
Én is tiszta ideg voltam de aztán csak mègjobban felspanolt és csakazértis nekimentem újra.Bloodborne az egy ps4 exklúziv cím a dark souls készitőitől. Sokkal lassabban haladok mint általában ds játékokksl haladni szoktam és így is úgy érzem hogy na most előrébb jutottam..
-
nem_tom
őstag
Na jó asszem ennyi elég is volt. A játék irreálisan nehéz, játszhatatlan. Az élő holtak várán is képtelen vagyok tovább jutni, tök mindegy merre megyek, mindig legyőzhetetlen ellenfelekbe botlok. Semmi értelme, időpazarlás. 5 óra alatt nem jutottam semeddig. Na mindegy.

(#946) toturi: Bloodborne? Az micsoda? Amúgy köszi a tippeket.

-
Vagy óvatosan mögésétálsz az ellenfél ek lassan, (így az egyszerübb) vagy harc közben pontosan a háta mögé kerülsz és megnyomod a sima ütés gombot de úgy hogy semmi mást ne nyomj mikor azt megnyomod. Még az analóg kart is engedd el,
Lopakodás ál meg ara figyelj hogy mikor mögé érsz ne érj jozzá mert akkor észrevesz, megfordul és nem tidod beadni.Amúgy elsőre valóban voltak nehéz részek a ds-ben. Tökóvatosan mentem burg-ba én is.
De most hogy bloodborne-al játszok már nem tartom olyan nehéznek a ds-t.
A bb nem is megbüntet hanem meg is öl ha hibázol.
Ja és a soul amit elhagysz halálkor felveszik az ellenfelek és meg kell keresned és megölnöd hogy visszakapd. -
nem_tom
őstag
Zsír, köszi, király vagy, működik!

Amúgy valaki meg tudja mondani hogyan kell kivitelezni azt a hátulról sunyiban segbbeszúrkálós témát? 2x-3x sikerült kivitelezni, de azóta egyszer sem. Nem bírok rájönni hogy van.
Amúgy hihetetlenül nehéz egy játék... türelem az rengeteg kell hozzá. Mondom ezt úgy, hogy most kezdtem el, kb az élőholtak váránál járok csak de már 2 órája dekkolok ugyanott.

-
válasz
Redcaster
üzenetére
Pont mondani akartam hogy a toronnytetején lévő az mégjobb lesz.

Asszem annak ug swordje van az előzőnek meg csak g swordje volt.
Akkor ügyes voltál bt-ba!
Én mindent fel akartam szedni és volt hogy közben megzavartak és die, meg volt hogy rosszul sikerült egy ugrás és die. -
MageRG
addikt
A DSFix.ini-be mindenképp tedd bele (változtasd meg) ezt a sort:
dinput8dllWrapper dsmfix.dll
A dll-nek a játék DATA könyvtárában kell lennie. Ja, és a legfrissebbet tedd fel.
De gondolom ezt már próbáltad.
Másik lehetőség, hogy elkezded letiltogatni, a ha van más Xinput-os cuccod (pl. gamepad).
-
Redcaster
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Persze

A játék elején mikor először lehet vele találkozni nekem is megmutatta a kardját... Mondjuk számítottam rá hogy erős lesz, márcsak a kinézete miatt is, dehát na. Puding próbája az evés
Aztán hagytam őt, de azért 30-as szint környékén visszamentem, és akkor már másodikra sikerült lecsapni, meg is szereztem a cuccot amit őrzött. Meg van egy még a torony tetején, annak még nem mentem neki, de eljön annak is az ideje 
Most érkeztem meg Blighttownba, az első bonfire-ig csak egyszer haltam, most viszont, ahol az a nagy csápos lény van, ott szívatnak. Remélem lassan leérek az aljára, mondjuk eddig nem annyira szívatós mint számítottam rá
(#935) nem_tom
Ha ránk hallgatsz, beszerzel egy kontrollert, lehetőleg 360-asat, rengeteg szenvedéstől kíméled meg magad, mondjuk kontrollerrel is lesz elég
-
nem_tom
őstag
Üdv! PC-re telepítettem a játékot, DSfix -el, magyarítással meg ami kell. Viszont az egér valami okádék volt, ezért gondoltam leszedek egy mouse fix-et is. Viszont mióta "telepítettem", nem tudom a kamerát mozgatni vele. Csak a görgőre reagál valamit. Leírások és tutorialok alapján mindent jól csináltam. Mi lehet a baj?
-
-
-
válasz
AxBattler
üzenetére
Az első részt se az hogy port se az fps drop (ez persze javítható) sem tartja vissza attól hogy egy remek játèk legyen.
Az amit az első résztől mi kaptunk azt nem lehet annyival leírni hogy gyenge port...
De igazából te döntésed én csak mondom hogy káf lenne kihagyni.Redcaster. Blighttownhoz sok szerencsét, türelmet kívánok.

-
Šolaire
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Bővített változatot vedd az tartalmaz mindent. Dlc-k nagyon jók tehát érdemes arra áldozni. Az első rész is bőven játszható van rá dsfix ami javit rajta. Az első rész szerintem nehezebb de próbáld ki megéri nekem 80-100 óra volt egy vegigjátszás mindkettőnél. A lényeg egyik résszel se nyulsz mellé mindegyik jó. Ha kell segítség itt mindig figyel valaki aki segít.
-
AxBattler
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Inkább az első részt ugranám át, úgy olvastam, az még elég gyenge konzolport, ill. a második rész felhasználóbarátabb az újhúsoknak is.
Mennyi idő kipörgetni a Scholar of the First Sin-t?
A legolcsóbban CDG-n találtam 9k-ért, az kicsit húzós egy 2014-es játékért. Valahonnan nem tudsz olcsóbban? Kulcs is elég... -
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem közvetlen folytatás a stori mint pl a witcher vagy a mass effect de kihagyni kár lenne a 2. részt!
Míg az első részhez a dlc-be egy új helyszint kapsz addig a második részbe a 3 dlc három új helyszín ami jó skán kitolja a végigjátszást.
Ne siess a 3. Részhez. Előbb tanulj bele hogy mi is a dark souls.
Nekem is itt van a polcon de még nem játszom mert közbe jött a bloodborne. -
AxBattler
félisten
Üdv!
Szeretnék belevágni a frencsájzba, de nem tudom, hol kozdjem...
Prepare to Die Edition megvan, ezzel fogom kezdeni, de nem tudom, hogy érdemes-e még megvenni a Scholar of the First Sin-t, vagy hagyjam ki a 2. részt, és rögtön vágjak bele a 3-ba, az első után?
Illetve a második résznél nyújtanak annyit a DLC-k, hogy érdemes a bővítettbe fektetni, vagy elég az alapjáték is?
Esetleg tudjátok, hol lehet olcsón kulcsot vásárolni?Köszi!
-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
Nos közben megvettem a játékot és újrakezdtem. Most megszereztem a sárkánytól a kardot, elég OP. Taurust elsőre lenyomtam már, Gargoyle-okat másodikra, mikor első játéknál kb 20.-ra lettek meg. Utána a lepkével még szívtam de csak azért mert a bonfire csak 5 Estust adott. Visszamentem a kovácshoz, ahol már 10-et kaptam, így nem volt gond. Majd lementem a pincébe, ahol a Capra Demon van. F*stam tőle rendesen, mivel Pewdiepie-tól láttam videót, és ő elég sokat szívott vele. Nekem viszont legnagyobb meglepetésemre 2. próbálkozásra meglett
Fejreugálós taktikával 1 perc volt kb. Most felvettem tőle a kulcsokat, viszont az ajtót még nem találtam meg amit nyit 
-
v450
tag
-
chungee
addikt
Mérges vagyok. Depts-ben bekaptam valami curse egyik szörnytől és elveszítettem 10k-t. Most meg New Londo-ba kell menni, mert csak ott tudnak feloldani

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Izzítani hogyan kell, illetve mi ez az emberség és miért jó?