Hirdetés
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
dobbenetes hogy az a verseny ami a legjobban erdekelt miota az eszemet tudom, mar tavajj sem hozzott lazba iden meg teljesn inidfrens kisse hianyzik az a repesve r=varakozas erzese:- (
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fekeandras
őstag
,,Egy nő az idei Dakar első áldozata"
Na ez is jól indul.
Első nap vége:
Autók
1. Nani Roma BMW 2:11:15
2. Carlos Sainz Volkswagen 2:13:22
3. Stéphane Peterhansel BMW 2:14:05Motorok
1. David Casteu Sherco 1:50:42
2. Cyril Despres KTM 1:50:45
3. Marc Coma KTM 1:50:54Célbaért a kamionok
1. Chagin Kamaz 02:35:47
2. Loprais (Tatra) 27 mp-cel lemaradva
3. Kabirov +00:04:00 idővel.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz fekeandras #603 üzenetére
HI!
Atja eg sherco modnom en hogy qvara tajekzott vagyok:- (
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zoo8800
veterán
válasz fekeandras #603 üzenetére
A Shercorol még én sem hallottam.
Én nagyon dakaros vagyok, főleg mióta a Hősök terén 2 méterről láttam ezeket a dögöket.elfogyott a tárhelyem
rip and tear, until it is done
-
Jarod1
addikt
Na az RTL lecuppant a dakarról hogy már palik nincs benne?
-
Archer
őstag
Ma Gordon elkente a német gyárakat (BMW, VW) ahogy kell
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
neduddki
nagyúr
HI!
na most megnesztem az eredmenyekt de nem mzodult meg bennemsemmi csak az a frana ur es hianyerzet ehhhh:- (((
udv
neduddki
-
aesir
veterán
válasz fekeandras #607 üzenetére
Nem azért. Az RTL-nél külön csapat dolgozik azon, hogy hogyan lehet minél jobban és minél több dologgal ráfizetésbe húzni a TV2-őt, és meg kell mondjam..., rendre bejön nekik A TV2 folyamatosan bukik mindennel, értelmetlen licitekbe száll be amiket magas költségen megnyer de minek, az idei Dakar is ilyen. Az RTL-nél pontosan tudták hogy érdektelenségbe fog fulladni. Pontosan tudták abból, hogy a tavalyi is sokkal kevesebben nézték pusztán azért, mert a Dakar az Afrika. Ennyi. Jövőre visszajön a Dakar Afrikába, lesznek magyarok is, ha az előzetes mérések szerint fogja hozni a nézőszámot, akkor az RTL vissza fogja venni a jogot HA ezt ésszerű áron megteheti.
Mellesleg, Magyarországon talán pont az M-RTL az a cég, amelyiket legkevésbé érintett az úgynevezett válság. Ők is lementek kutyába a hirdetési árakkal és bónuszokkal, de szinte mindenben - azaz minden lényeges sávban és célcsoport-nézettségben agyonveri a TV2-őt. Nem kicsit, nagyon. Tipikus példája annak, hogy hogyan kell kereskedelmi TV-t csinálni, valamint a TV2 pesig annak, hogy hogyan nem.
Van saját életem...
-
aesir
veterán
válasz Gergello #612 üzenetére
Mondjuk ott legalább a képarány jó
Egyszerűen nem bírom a Várhegyi kappanhangját, nem bírom hogy rengeteg hülyeséget beszél - bár teszi mindezt abszolút megkérdőjelezhetetlen hangnemben (attól még egetverő marhaság marad) és nem bírom hogy szinte könyörög a nézőknek hogy nézzék ezt a Dakarnak egyáltalán nem nevezhető tereprali-versenyt, egyfolytában azt ígérve/hangsúlyozva, hogy micsoda izgalmaknak nézünk elébe, pedig nem. Ez így egy szimpla verseny, de nincs meg benne az a plusz izgalom amit Afrika hozzátesz.
Aki tegnap volt mellette az meg egyenesen hülyeségeket beszélt, nem tudom ki volt az, ki is kapcsoltam. Varga Andris még aki valamennyire ért a dolgokhoz lévén maga is terepralis és ralis volt, de az ő hangjából meg mindig az jön le, hogy na majd jövőre megyek én is, de sosem fog. Ő az, akit még élőben sem szégyellek ha találkozunk, ellentétben Várhegyivel.
Van saját életem...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Faluvegi PEter, en meg mindg jobban viselm mint Vargat, kevesebb marhaagot besel mint Varga neha nagyon veszejjes
udv
neduddki
-
Grass
aktív tag
Van bármilyen előnye is a két kerék meghajtásnak a néggyel szemben? Ha nem, akkor miért nem csinálják az összes kocsit olyanra? :S
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
neduddki
nagyúr
HI!
mi a peket csinalt mar Coma?
udv
neduddki
-
sgergi
veterán
A 32. Dakar végeredménye:
Motorosok
1. Despres, KTM 51:10:37
2. Ullevalseter, KTM + 1:02:52
3. Lopez Contardo, Aprilia + 1:09:48Autósok
1. Sainz-Cruz, Volkswagen 47:10:00
2. Al-Attiyah-Gottschalk, Volkswagen + 0:02:12
3. Miller-Pitchford, Volkswagen + 0:32:51Kamionosok
1. Csagin-Szavosztyin-Nyikolajev, Kamaz 55:04:47
2. Kabirov-Beljajev-Mokajev, Kamaz + 01:13:08
3.Van Vliet-Vaanholt-Van Veenendaal, GINAF + 10:43:20Quadosok
1.M. Patronelli, Yamaha 64:17:44
2.A. Patronelli, Yamaha + 2:22:59
3.Gonzalez Corominas, Yamaha + 5:07:31 -
joshua7
veterán
Mióta átraktál Ámerikába, semmit nem néztem belőle, de örülök, h Sainz nyert.
Semper Fi
-
aesir
veterán
Félreértés ne essék én szeretem Sainzot, de ahogy itt nyögvenyelősen megnyerették vele ezt a Dakarnak nem nevezhető versenyt gyér mezőnnyel és gyér autókkal, az roppant szánalmas.
Nálam mindkét Dél-Amerikai tereprali verseny erkölcsi győztese, Al-Attiyah.
Van saját életem...
-
Mobi28
tag
A Kamazok évről évre rettenetesen megalázzák az egész (kamionos) mezőnyt. Az például elég vicces volt mikor valamelyik korábbi dakaron az oroszok már este a büfésátornál beszélgettek meg interjúkat adtak a sajtónak míg mások éjszakábanyúlóan lázasan szervizelték a kamionjaikat. Ők pedig csak megtankolták és lemosták a kamazokat aztán az egész csapat kényelmesen elment aludni.
-
-
prmcsk
addikt
Na ezt most nem értem...
Kihagyta e az ellenőrző pontokat, vagy nem, mert ezzel azt sugallod, hogy csak kitalálták ezt ellene és csak azért, hogy a VW. nyerjen ?
Más:
Lehet persze mindent és mindenkit fikázni, de nem Sainz volt az első és egyetlen, akivel dakart nyerettek...Én például a citromok és a micsuk egyeduralmát untam, az meg tipikusan gusztustalan volt, amikor sok éve Juta Kleinshmit-el nyerették meg a versenyt egy micsuban, aki egy szemét taktikával az utolsó napon végig feltartotta Schlesser-t.Ha az északi sarkon tartanák a versenyt a sivatag helyett az akkor is mindenkinek ugyanaz a körülmény és ugyanaz a hossz lenne, tehát az eredmény reális...
Az persze más tészta, hogy ez nem a tipikus afrikai Dakar...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
zoo8800
veterán
Nem látok semmiféle összeesküvést Kihagyott pár kaput, és kizárták. Ennyi.
Idénre pedig csapatot váltott.Jah, igen. A dízelek monnyanak le, mert orrfacsaróan rettenetes büdösek A hangjuk pedig...
Mennyivel szebb hangja van pl a Hummernek? Vagy akár a fele akkora motoros Nissannak?[ Szerkesztve ]
-
aesir
veterán
Legjobb tudomásom szerint, az ellenőrző pontot úgy kell érteni, hogy van egy elektronikus jeladó, ami mellett el kell menni bizonyos távolságon belül. Al-Attiyah úgy tudta hogy megfelelő távolságon belül ment el mellettük, aztán kiderült hogy mégsem. Ezt értse mindenki ahogy akarja, én így értem.
Van saját életem...
-
sgergi
veterán
Idén újra Dél-Amerikában indul a Dakar.
Teljes útvonal:3. szakasz útvonala:
Az állás a második nap után:
1 Carlos Sainz 5:30:00
2 Stéphane Peterhansel + 3:05 +
3 Nasser Al-Attiyah + 3:19 +1 Cyril Despres 5:17:42
2 Marc Coma + 2:35 +
3 Ruben Faria + 6:13 +1 Firdaus Kabirov 6:41:00
2 Ales Loprais + 9 +
3 Vladimir Tchaguine + 22 +Napi összefoglaló minden nap este 23:00-tól az Eurosporton, és valamikor hajnalban van a TV2-őn is.
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
5. nap után:
1 Carlos Sainz 15:45:48
2 Stéphane Peterhansel + 2:26
3 Nasser Al-Attiyah + 2:331 Marc Coma 16:59:33
2 Cyril Despres + 10:14
3 Francisco Lopez Contardo + 18:321 Firdaus Kabirov 17:39:08
2 Vladimir Tchaguine + 13:36
3 Ales Loprais + 25:20Robby Gordon kiesett tegnap, teljesen szétverte a kocsiját.
-
Motion_Blur
félisten
Nasser átvette a vezetést az összetettben 5 perccel megy Sainz előtt
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
válasz Motion_Blur #637 üzenetére
Addig ölik egymást, hogy mindketten kiesnek
Am teljes VW henger, első 3 helyezett VW, nem is olyan rég még a Micuk voltak itt...rip and tear, until it is done
-
sgergi
veterán
1 Nasser Al-Attiyah 38:16:01
2 Giniel de Villiers + 51:49
3 Carlos Sainz + 1:27:27Sainz tegnap odaverte a kocsit, kitört a jobb első kereke, ezért szedett össze ekkora hátrányt. Ha Nasser nem töri össze magát, akkor gyakorlatilag nyert. Peterhansel 13 perccel van Sainz mögött, nem hiszem, hogy utoléri.
1 Marc Coma 43:14:55
2 Cyril Despres + 15:59
3 Francisco Lopez Contardo + 49:241 Vladimir Tchaguine 44:08:40
2 Firdaus Kabirov + 30:31
3 Eduard Nikolaev + 2:58:43Sajnos a tegnapi szakaszon történt egy halálos baleset, így idén is megvan az első halott.
[ Szerkesztve ]
-
barca4ever
tag
sajnos idén sem talált emberére a VW pedig a BMW kűzdött emberesen (hajrá BMW) de sajnos a technika! Túl nehéz még az az X3 ezt Peterhansel is megmondta ( a sok defekt ezért volt) pedig igazán legyürhetnék már az VW-t
Azt repestgetik hogy jövőre Peterhansel is az új MINI-vel indul!
(kár hogy kiesett a MINI )
De ugyan ez a helyzet a Kamionosoknál is egyértelmű Kamaz uralom!
A"cár" mindig padlólemezig nyomja[ Szerkesztve ]
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
barca4ever
tag
Kár ,hogy halott a topic nagy kár érte!!!!
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
zoo8800
veterán
válasz barca4ever #646 üzenetére
főleg hogy már vége az idei menetnek...
-
Fortissimus
őstag
Apa, kezdodik!
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
CoolMan
MODERÁTOR
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest