Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
aesir
veterán
Legjobb tudomásom szerint, az ellenőrző pontot úgy kell érteni, hogy van egy elektronikus jeladó, ami mellett el kell menni bizonyos távolságon belül. Al-Attiyah úgy tudta hogy megfelelő távolságon belül ment el mellettük, aztán kiderült hogy mégsem. Ezt értse mindenki ahogy akarja, én így értem.
-
-
aesir
veterán
válasz
Gergello
üzenetére
Mondjuk ott legalább a képarány jó

Egyszerűen nem bírom a Várhegyi kappanhangját, nem bírom hogy rengeteg hülyeséget beszél - bár teszi mindezt abszolút megkérdőjelezhetetlen hangnemben (attól még egetverő marhaság marad) és nem bírom hogy szinte könyörög a nézőknek hogy nézzék ezt a Dakarnak egyáltalán nem nevezhető tereprali-versenyt, egyfolytában azt ígérve/hangsúlyozva, hogy micsoda izgalmaknak nézünk elébe, pedig nem. Ez így egy szimpla verseny, de nincs meg benne az a plusz izgalom amit Afrika hozzátesz.
Aki tegnap volt mellette az meg egyenesen hülyeségeket beszélt, nem tudom ki volt az, ki is kapcsoltam. Varga Andris még aki valamennyire ért a dolgokhoz lévén maga is terepralis és ralis volt, de az ő hangjából meg mindig az jön le, hogy na majd jövőre megyek én is, de sosem fog. Ő az, akit még élőben sem szégyellek ha találkozunk, ellentétben Várhegyivel.
-
aesir
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
Nem azért. Az RTL-nél külön csapat dolgozik azon, hogy hogyan lehet minél jobban és minél több dologgal ráfizetésbe húzni a TV2-őt, és meg kell mondjam..., rendre bejön nekik
A TV2 folyamatosan bukik mindennel, értelmetlen licitekbe száll be amiket magas költségen megnyer de minek, az idei Dakar is ilyen. Az RTL-nél pontosan tudták hogy érdektelenségbe fog fulladni. Pontosan tudták abból, hogy a tavalyi is sokkal kevesebben nézték pusztán azért, mert a Dakar az Afrika. Ennyi. Jövőre visszajön a Dakar Afrikába, lesznek magyarok is, ha az előzetes mérések szerint fogja hozni a nézőszámot, akkor az RTL vissza fogja venni a jogot HA ezt ésszerű áron megteheti.Mellesleg, Magyarországon talán pont az M-RTL az a cég, amelyiket legkevésbé érintett az úgynevezett válság. Ők is lementek kutyába a hirdetési árakkal és bónuszokkal, de szinte mindenben - azaz minden lényeges sávban és célcsoport-nézettségben agyonveri a TV2-őt. Nem kicsit, nagyon. Tipikus példája annak, hogy hogyan kell kereskedelmi TV-t csinálni, valamint a TV2 pesig annak, hogy hogyan nem.
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úrnak mondjuk a legkevésbé sem nevezhető. Eszméletlen, hogy már idáig jutott...
A szomorú az egészben az, hogy megint bebizonyította a világnak, hogy milyen cigány egy nép vagyunk. Ehhh.
-
aesir
veterán
-
aesir
veterán
Exact MAN kamion szakaszgyőztes lett, összetettben már a 3. Hurrá!

Viszont hol amerikainak, hol meg dánnak nevezik Stanleyt a pilótát, holott az egész személyzet holland. Hogy cseszné meg az összes rohadék köcsög kommentátor, akiknek csak a ruszkik számítanak, mintha más nem is lenne a mezőnyben. -
aesir
veterán
Kankkunen az isten, meg Vatanen sem kisebb.... Anno mindketten nyertek Safari Rally-t... sőt Kankkunen kétszer is. És Ő volt az első 4x világbajnok Rallyban.
''Nem tudom hányasban veszek egy kanyart, belemegyek aztán a közepén eldöntöm hogy jövök ki belőle...'' - Juha Kankkunen
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest