Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki04
senior tag
válasz
Monya78 #3863 üzenetére
A múlt télen voltak nyűgök az autóval. De ezek mára teljesen megszűntek. Élhető lett a hintó. Havonta beletekerek cca. 3000 km-t. Most elkezdtem bele 100+ benzint használni. Mintha csendesebb, simább lenne a motor járása. Mást nem vettem észre. Talán, 1 decivel kevesebbet fogyaszt.
-
Monya78
veterán
válasz
szaki04 #3862 üzenetére
Nekem 45eFt volt az olajcsere, az első éves szervizt pedig még tavaly előre kifizettem a Easy service programban
Látom gyülekeznek a km-ek a kocsidban...
Hétvégén nyomtam egy eger - lilafüred - eger szerpentines szakaszt elég dinamikusan, szerintem ott öregedett a kocsi egy bő 1000km-t
meglepően jól bírta.
-
szaki04
senior tag
Holnap viszem a hintót 1 éves szervizre. Kíváncsi vagyok mennyit kérnek el érte.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na csak szerváltam dísztárcsát a struktúr felnire. Igaz szürke volt, de lefújtam feketére. Volt egy fékcsere is nemrég, akkor kapott Rotinger fúrt-mart tárcsákat, meg lepingáltam a nyerget, dobot is pirossal. Nagyon racse
Lefújtam még az első-hátsó logót is feketével, sokkal jobban tetszik. Mondjuk a Logan MCV felirat elüt még, mert króm (utálom a krómot). Tegnap kapott még 15%-os Llumar sötítést is B oszloptól hátra, most egy darabig szerintem ennyi
-
rob210
nagyúr
válasz
tordaitibi #3855 üzenetére
Saját tapasztalat 40ezrenként cserélem, mert be és el tud égni. Ha beesik egy darab elektróda a hengerbe , az meg drága mulatság. Az olaj meg elf nfx 75w
-
Sziasztok, tud valaki segíteni, neten nem találom, vagy bénán keresek.
5 éves Sandero Stepway, 900ccm motor, manuális váltó, cserélném a váltóolajat. (motorolaj már többször megvolt, váltóolajat is kéne lassan)
Mennyi a váltóolaj mennyisége?
Van leeresztő vagy ki kell szívni?
Gyertyacsere periódus,
egymásnak elletétes írásokat találok.
Vannak akik szerint 40.000km, láttam 60.000-et is és olvastam olyat is aki szerint iridiumos gyertyák vannak benne amik állítólag 120.000km-t elmennek.
A gépkönyv minden 2. mondata hogy vigye szervizbe, semmi értelmes leírás nincs benne ezekről.
Valaki tudna segíteni? -
kelly416
veterán
Jónak tűnik a cucc. Sajnos azt kell mondjam, jobb ak, mint a harmadik sor. Én oda nem próbáltam így bekötni semmit, de most nagyon meglepett, hogy ennyire összenyomható az ülés. Majd megnézem a Lodgy-t is, az milyen? Nem emlékszem ennyire puha ülésekre, pedig utaztam is benne.
(Ha már nem vezetek, inkább én ülök oda, minthogy egy gyereket pakoljak bele.) -
updog
őstag
válasz
kelly416 #3816 üzenetére
Közben megjött aliról a beszíjazós "isofix", ez teljesen rendben valónak tűnik, az ülésen körben meg kell húzni egy dupla, biztonsági öv szintű szíjat, így az (egyébként az előzővel kb. identikus) L alakú vasat masszívan bent tartja az ülés alatt, próbáltam rángatni, minimális mozgása van csak (még egyszer kiemelem: nem biztonsági eszközként szerettem volna, a gyerekülés eddig is és ezután is a biztonsági övvel van beszíjazva. Azért kellett ez, hogy előre tudjam húzni a talpát, így megdöntve az ülést, hogy a hosszú utakon ne dülöngéljen előre a gyerek feje ahogy alszik. Amúgy anyagában masszív, nehéz, a szíjak nem foszlósak, és ahogy írtam, a magyar webshopból kb. ugyanez jött a szíjak nélkül, tehát minősíthető cucc (vagy a magyar forgalmazó is megelégszik a csájnéziummal, nézőpont kérdése
) ).
Hozzátenném, a Jogger 3. üléssorában nem a legmasszívabb konstrukciók maguk az ülések sem (simán tudtam volna még tovább húzni a szíjakat, nyomódott még befelé az ülés)
Nyilván babás nagycsaládosként eleve baromi defenzíven vezetek, de úgy egyre inkább remeg a bizalmam abban, hogy a 3. sorban biztonságban van a gyerek adott esetben.
(^már vissza is pakoltam amikor eszembe jutott hogy lefotózom
)
-
-
Monya78
veterán
Mostanában nem reseteltem:
Most kicsit több volt a városon kívüli vezetés...kevesebb is lett az átlagfogyiFantom hibát jelző hiba továbbra se gyógyult meg...először rossz szenzort rendeltek meg, másodjára a cserélt szenzor se oldotta meg. Valami speckó sw.-vel fognak legközelebb próbálkozni, mondtam nekik úgy se fog megjavulni inkább kicsit drágább alkatrészeket kellene cserélgetni mint a vezérlő elektronikát mivel olyan alkatrész rossz ami túl tud melegedni, hisz hidegben sose jön elő a problem.
-
Monya78
veterán
Tegnap megtörtént a külön kért olajcsere...elf 5w30 olajat raktak bele, 45eFt lett a vége.
Elvileg az elsőradaros mizériámra is találtak valamit, egy szenzort jövőhéten ki fognak cserélni. (szerintem nem csak ennyi a baja, nem csak egy bizonyos szenzor jelez be a nem létező akadálynál.)
Hétvégén volt egy 7fős utazás "picur" 18kilós a többi személy 60-100kg között +kézipoggyász...A-B-be néhány városon áthaladva 4.9 liter-es fogyi jött ki
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation #3844 üzenetére
Igen, vannak üzletágak amik mennek, de hamarosan titeket is elér, ne izgulj.
Már pedzegetik, hogy kezdenek megtelni a raktárak azokkal az alkatrészekkel amiket nem tudnak mibe beépíteni, már pedig akkor le fogják állítani a rendelést.Most egy vezérlésszettel jártam így.
2 Hónap mire megjön. -
-
rob210
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3840 üzenetére
Semmi extra, az összes autógyár ezzel küzd.
Ki a félvezetőkkel, ki az alkatrész beszállítókkal, van aki a lemezekkel.
Az ukrán acélgyártás kiesése jelentősen hazavágta az ipart.
A félvezetők lassan 2 éve hiányoznak a kereslet csillapításához.
Az összeszerelő üzemek, meg a covid alatt sok dolgozót elküldtek, most meg nincs aki legyártsa a modulokat, alkatrészeket.
Minden mindennel összefügg. -
szaki04
senior tag
A tavaly novemberben rendelt acél felni most jött meg a kereskedésbe. Mondtam nekik tartsanak ki a téli kerekcseréig. Akkor megveszem, ha még meg lesz akkor is.
-
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation #3836 üzenetére
Várható volt, hogy az alkatrészhiány eléri a márkakereket is
Remélem mielőbb orvosolják. -
Monya78
veterán
válasz
Flowtation #3836 üzenetére
Csere autót mennyi időre kaptátok meg? Míg kész nem lesz?
10 nap múlva enyém is megy szervízbe, kötelező 1 éves + olaj csere, de megemlítetettem Nekik hogy amit nyáron nem tudtak orvosolni hibát, csak nézzenek rá újra... (Tolatás+kanyarodás közben bejelez az első radar miközben nincs semmi akadály)
-
Flowtation
őstag
válasz
kelly416 #3830 üzenetére
és #3831rob210
Megvolt a szervíz, ott is marasztalták az autót, mivel így nem biztonságos. Ma kapunk csereautót, viszont az alkatrészekre azt mondták, nem tudni, mikor lesz meg...Vagy vákuum dob vagy vákuum továbbító cső, ezt még nem tudni, utóbbira mondták azt, hogy nincs és nem is elérhető, akár 1 hónap (!) is lehet. Ez elég gáz, június végén mennénk hosszabb útra.
Persze 100% gariban intézik a dolgot. -
kispalsz
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek abban, hogy hol találom meg kerékcserénél a szükséges meghúzási nyomatékot.
Dacia Jogger 100 ECO LPG -s 7 személyes verzióról lenne szó, lemez felnit cserélnék alu felnire.
A kerekek kompletten szerelve vannak még a szervizben megcsinálták.Köszi. Ha valaki a pontos értéket ismeri az is elég, de örülnék egy hivatkozásnak is.
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation #3829 üzenetére
Levegős a hidraulika!
Minél előbb szervíz.
Mert ahonnan levegőt kap onnan szivárog is a folyadék.
Lodgy esetén hátsó féknél kezdeném a hibafeltárást. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation #3829 üzenetére
Folyik el valahol a fékfolyadék. Legalábbis először erre tapogatóznék. Nem tapasztaltam ilyet a Lodgy-n szerencsére.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Előre leszögezem megyek a szerívbe, csak mint érdekes (aggasztó?) dolgot írom le. Pár napja furcsa dolgokat produkál a kocsi (lodgy, 2019). He lejtőn gurulok és óvatosan fékezek, alig nyomva a féket, akkor szép lassan egészen félig be tudom nyomni a pedált. Ha hirtelen rálépek, akkor aztán van ellenállás már az elején. Továbbá most szombaton tűnt fel jobban, a pesti dugóban, hogy álltam a lámpánál, fékpedál benyomva, és pár másodperc után elkezdett gurulni a kocsi, mintha elengedett volna a fék. Ezt többször is megcsinálta, szóval ma hívom is a szervízt, csak érdekelne, hogy Ti tapasztaltatok-e ilyet?
-
hz0917
tag
Miskolc Gold-Cars
-
hz0917
tag
Sziasztok!
A méregtől nem látok. Három hét után a márkaszervíztől visszakapott autómon foltos lett az ajtókárpit, a tető kárpit két helyen, hátsó ülőlap. másfél éves autó. -
ati05
aktív tag
Sziasztok
Van egy 2020-as 1.0 sce Logan MCV-m, fékbetétet kell benne cserélni, szerintetek milyen márka lenne jó? Hajlok a drágábbak felé is.
-
-
-
Monya78
veterán
Egy ideje nem reseteltem fogyit... átlag sebességből kiderül hogy elég vegyes, de kicsit több mint a fele városi lehet. Érződik a melegebb időjárás, eltűntek a 10liter-es ovibajárós fogyasztások.
Szép lassan egy éves lesz a kocsi, már számolja vissza a napokat a karbantartásig. A kötelező pollenszűrő mellett, kérek olajcserét is...sok volt az eddigi 8000km-es futásában a városi közlekedés.
-
updog
őstag
Igen, gyanús, pont ezért szívás nálunk, ahogy írtam, a rögzítésbe bekattanó talp nem "odaszorul" fixen, hanem ennek előre-hátra kattogtatásával lehet az ülés dőlését állítani. Csak ha nem valóban fix az isofix, akkor nem kattogtatok, hanem csak tologatom előre-hátra az egészet... ez akkor elállós cucc lesz.
-
updog
őstag
"Ha gyári megoldás azt hivatalosan ..."
Ezért írtam hogy "utólagos"
Ugye a 3. sorban (én biztos nem látok) nincs semmilyen rögzítési pont sehova, sem a karosszériához, sem az üléshez (ugye az egész ülés 8 kiló, itt ahol félbehajtható a támla mentén, oda bemegy maga az isofix csatlakozó, de ha rátolom előlről a gyerekülést, akkor indul is vissza hátrafelé). Max. ha az ülés hátába belefúrok és átcsavarozom ezt az egészet valahogy a'la a youtoube videón láttam. Ezt elkerülném ha lehet, egy két hete átvett autónál
De valszeg 14 napos elállás lesz mert tényleg egy nyomorult papírt se küldtek, és neten sincs róla semmi hogy mivel kompatibilis, hogyan kell berakni stb...
Láttam ilyen hevedereset aliexpresszen, az legalább látszólag úgy néz ki mint ami fixen megmarad, mert konkrétan rá van négy ponton, övvel alul-felül fűzve az ülésre.
-
updog
őstag
Sziasztok!
Jogger 3. sor üléshez akarok utólagos isofixet, ilyet találtam és rendeltem, de f*ngom sincs hogy kéne beszerelni mert semmilyen útmutató nem jött hozzá, youtubeon egyetlen videó volt amin a srác flexel, fúr, csavaroz
Valaki találkozott már értelmes utólagos isofix megoldással 3. soros ülésekhez? (alapvetően övvel tökéletesen rögzíthető a gyerekülés, most is úgy van, de az isofixes talppal rögzítve dönthető is lenne, ami ~2 órás úton nyilván komfortosabb mert a gyerek még el szokott aludni, és most hogy nem tudtuk dönteni az ülést, dülöngélt a feje összevissza, szóval nem is elsődlegesen security miatt kellene az isofix).
-
plömplöm
őstag
még egy:
"Az autóiparban teljesen egyedülálló módon a Dacia alvócsomagot fejlesztett családi modelljéhez. A Jogger leghátsó két ülésének helyére beszerelhető dobozból mindössze két perc alatt franciaágyat hajtogathatunk ki az utastérbe. A 190 x 130 centiméteres alvófelület a zárt karosszéria időjárás-védelmével együtt nagyságrendekkel kényelmesebb kempingélményt biztosít, mint bármely sátor. A fejtér az utastér egyetlen pontján sem kevesebb 60 centiméternél.
A teljes szerkezet matraccal együtt kevesebb mint 50 kilogrammot nyom, így két felnőtt probléma nélkül be- és kiszerelheti azt. A fából készült doboz összehajtott állapotában elfér a csomagtakaró alatt, 220 literes üregében pedig elhelyezhetők a gázfőzők, hálózsákok, székek és egyéb kempingfelszerelések." -
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation #3803 üzenetére
Alapvetően jó a Lodgy akusztikája. Ha mégis panaszkodik valaki hogy halk amit mondok, akkor egy picit hangosabban szoktam beszélni. Ez minden problémát megoldott idáig. Sosem jutott eszembe próbálgatni, hogy a belső világításkapcsoló melletti, vagy a fejegység melletti lyuk a mikrofon helye.
-
plömplöm
őstag
nekifutott-e már valaki a bicskakulcs témakörnek? én tettem most néhány tétova lépést, eddig sikertelenül, állítólag a dacia nyákját nem lehet a renault kulcsházába áttenni.
-
Flowtation
őstag
Szaisztok!
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a gyári kihangosítóban a mikrofon hangerejét nem lehet esetleg állítani? Tehát engem hallanak gyengén a kocsiban, ezen kellene javítani. Van erre valami hack?
Egyébként a belső világítás melletti nyílás az mi? Az is mikrofon lenne? Én a múltkor próbáltam, a navi mellettihez ha közelebb hajoltam, akkor jobb volt, de úgy meg szar vezetni. -
Monya78
veterán
válasz
plömplöm #3801 üzenetére
Hááát...
gyakorlatilag tutiság lenne, ha: sínen állítható lenne a középső üléssor...5 üléses üzemmódban egyszerűen túl nagy a csomagtartó viszont kicsi a középső üléssornál a lábhely.
Gyerekülésben lévő gyermek szétrugdossa a első ülés hátlapját (20éves passatnál el se érte a lába, mondjuk a gyermek is nőt).
Nagy tengelytáv a szűk, kanyargós városi kis utcákban hátrány, minden másban előny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest