Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Ma beüzemeltem én is eme csodát. jelenleg digi 100-as nette, ami 1-2 hónap múlva 500-ra nő. Pár pillanat alatt üzembe tudtam helyezni. Minden megy szépen, ahogy kell, sebességeket hozza mint a régi tp link 841n (ilyen kis netnél nem is csoda). Ami javult a régi routerhez képest, már tudok wifin keresztül hd filmet nézni a tv-n, tp linkkel csak sima sd ment, 720-nál már szaggatott (gondolom az 5ghz jóvóltából megy most). Egy kérdésem lenne, ipv4 van jelenleg, ipv-6ra hogy tudnék váltani, illetve van e jelentősége?
-
Talala
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Értem, köszi! Nem akarok zsákbamacskát venni. T-s kuponnal jó vétel lett volna, de akkor marad a tp-link c5/c7
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Digi 100-as (későbbiekben lehet egy szinttel feljebb lépek, de egyelőre elég nekem ez is) net mellé jó ez a router. Olvasgatva itt konkrétan a digi nettel mint ha vacakolna. Ez még mindig fenn áll?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest