- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ó jaj, két dolgot lehagytam az előző hsz-ből:
- Wifi Analyzerrel megnéztem melyik az ajánlott csatorna, és arra tettem fixen. (Az értelmesen súlyozza jelerősséggel együtt a használt csatornákat)
- Azért kell megoldanom a 2.4-et, mert sok eszköz van (TV, nyomtató, Sonoff, konzol, rokonságban telók) amik nem tudják az 5GHz-et. -
Nos, ebben valóban lehet valami, megcsináltam a következőt, aztán meglátjuk:
- Családi házas övezet vagyunk, minden irányba nyugdíjasokkal körülvéve, de most az egyik szomszéd nevét valóban láttam megjelenni a listában, azon kívül csak az mienk látszott.
- Ránéztem wifi analyzer appal a terheltségre a routerrel azonos szobában, és azt láttam, hogy néhány éppenhogy érzékelhető wifi bele-bele zavar a kiválasztott csatornába, amikor megjelennek, és a wifi-analyser appban ugrál a channel rating néhány csatorna között.
Ilyenkor a 2.4GHz-es sáv csatornát vált. Gyanítom ilyenkor dobódnak el az eszközök.Szóval lehetséges, hogy a firmware-ben bugos az automata csatornaválasztás, és a fel-feltűnő hálózatok ide-oda ugráltatják - még akkor is, ha azoknak a jelerőssége elenyésző a sajátjával szemben.
Köszi a tippet, visszajelzek majd! -
Destro748
csendes tag
Á értem, kösz igazából már próbáltam updatelni. Az online firmware updater azt mondja hogy az aktuális a legfrissebb, a webes interfaceben pedig ha megpróbálom manuálisan feltölteni akkor kb bármlyeik újabb FW verzióra hibát dob ki, és nem hajlandó felrakni. Ha jól tudom van valami recovery módja a cuccnak úgy esetleg még esélyes az upgrade?
-
hunluki
senior tag
Köszi, hétvégén rápróbálok, akkor van időm elugrani egy másik routerért ha mégse jönne össze a dolog
Erről amúgy sem írnak túl szépeket, bár megvallva az őszintét nekem a fenti problémán kívül nincs vele gondom, tempóba pöpec, jelerősségbe pöpec, rengeteg eszköz rá van kötve, elég combos helyi forgalom van hálózaton és gond nélkül viszi, a rákötött gigabites netből is ha jó napja van simán hoz 7-800-at, de ez inkább a szolgáltató hibája hogy nem hozza a max tempót, közvetlen a modemre madzagolva is ennyi jön.
-
hunluki
senior tag
Szia,
Nekem is T küldött DIR-842-t, HW: B1 FW:2.03MT. Erre fel lehet tenni az általad linkelt firmware-t brickelés nélkül?
Jelenlegivel sebesség gondom nincs, ellenben fix IP címet pl nem tudok állítani sehogy sem mert hiába kattintok webes felületen a connected clients-re, nem hozza fel a listát. Próbáltam chrome/ffox/edge/ie/ie kompatibilitási módban, egyikkel sem megy.
Ez a firmware megoldás lehet erre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest