- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Volt nálam kölcsön a hétvégén egy Dir842 b1 verzió, jól ment, csak az volt vele a gondom hogy a médialejátszóm(Himedia Q30) nem érte el a windowsos megosztást(a net ment rajta), vezetékesen próbáltam. Pedig helyesen adtam meg a windows gép ip-jét. A régi routeremmel linksys wrt160nl, simán be tudott jelentkezni a megosztásba. Nem tudjátok ez mitől lehet? Nemrég kötöttek át Digi Ftth-ra és kellene egy gigabites router, és a dir842 elég olcsó, de ez a belsőhálós probléma bosszant. Nézegettem a Tplink Archer C7 menüjét, van fenn a tplink oldlán szimulátor, és sajnos az nem támogatja a digi ipv6-ot, viszont a dir842 igen, ez is mellette szólna, na meg hogy jóval olcsóbb is. Másnak is volt belsőhálós megosztási problémája a dir842-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged