- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
efi99
őstag
válasz
Trianrta #1856 üzenetére
Az 54 az kb azt jelenti, hogy ha egymástól 1 mm-re vannak az adó meg a vevő, nem fúj a szél, hogy elfújja a rádióhullámokat, meg senki meg sem pisszen mérés közben, akkor egy hiperérzékeny műszerrel 1/100 mp hosszan megfigyelhető egy ilyen sebességgel továbbított csomag, feltéve, hogy a routerünk aznap nem túl depis.
Olyan ez, mint 400 órás telefon készenléti idő, meg a 3* egészségesebb haj, illetve végül - de nem utolsósorban - az elérhető akár 11%-os kamat esete! -
efi99
őstag
Na részben megoldódott.
Át kellett írni a HOME - LAN alatt a router IP addressében (192.168.0.1) a 0-át egy másik számra, így a vállalati notebokkal már megy, de a PC-mel még mindig nem tudom felcsatolni a meghajtókat.
Hát nem tudom. Egy idegen helyen (szálloda stb) ha nincs átírva (miért lenne) nem fog menni? -
efi99
őstag
Még egy kérdés.
Milyen értelme van a Home-LAN helyen az IP Address átírásának, mivel azután is továbbra is csak a 192.168.0.1-gyel enged be a router felületre és a gépeknek is a 192.168.0.xxx-ből oszt ki címet, hiába írtam át a 0-t? -
efi99
őstag
üdv.
Adott egy notebook, amiről a vállalati VPN használata tökéletesen megy a router elé kötött ADSL-modemen keresztül, de nem megy a routeren keresztül (hozzáteszem más gépről sem). Méghozzá úgy nem megy, hogy egyébként a routerre való csatlakozással (wireless) semmi gond, megy az internet is, sőt egy másik VPN kapcsolat is működik rendesen, de még ez bizonyos a vállalati VPN kapcsolat is felépül, csak a hálózati meghajtók illetve a gépre telepített vállalati kliens programok nem használatóak. Az biztos, hogy a notebookon minden jól van beállítva, mivel idegen helyen egy WiFi-s routerrel szuperul ment a vállalati VPN -nel minden, tehát az én routeremben kéne piszkálni valamit, de mit??
Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest