Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Aktív témák
-
alexware
csendes tag
Sajnos nincs passzív FTP sem!
Kipróbáltam vagy 4-5 FTP kliens-el, hátha a valamelyik bejön, de sajnos egyik sem megy.
Kipróbáltam egy Window-os gépről is. Az sem megy.
Hiába állítottam be passive mód-ot nem megy még a kapcsolódás sem.
Ha megpróbálok rátelnetelni egy FTP oldalra akkor sajnos az sem, olyan mintha valahogy megtagadná a kapcsolódást....
-
Boryszka
tag
Sziasztok!
Nemrég akartam tesómmal játszani Warcraft3-at LAN-ba, de sehogy nem jött össze a dolog, mert nem láttam multiplayer módban amit a tesóm csinált pályát, vagyis a szervert! Fordítva is kipróbáltuk, akkor meg Ő nem látta! HELP! Mi a gond? Portot nyissak? Milyen portot kell nyitni ilyenkor?
-
Adrienn84
csendes tag
-
konkord
csendes tag
Gép és Router között?
Megnéztem, kicseréltem az összes használt kábelt és még így is ugyanez van! Még a hálókártyát is eltávolítottam majd újra raktam és így sem jó!
Észrevettem, h a Routeren nem világít a WLAN led, pedig annak kellene égnie, vagy nem?
Egyébként minden led ég illetve a Status led villog!A windows a hálózathoz csak ennyit ír: helyi kapcsolat X - A kapcsolat korlátozott vagy nem jöhet létre. Elképzelhető, h az internet vagy egyes hálózati erőforrások nem érhetők el. További ... - - Ez is érdekes
Próbáltam már nem is 1x, többször, de hiába. Ezt olvastam, h így minden alapbeállítás visszaáll.
Köszi még1szer, h próbálsz segíteni, nagyon rendes vagy!!!
Még vmi: Ha esetleg az első telepítés folyamán rossz felhasználónevet és jelszót adtam volna meg az jelente ezügyben vmi újat??? -
konkord
csendes tag
Köszi a segítséget, de még így sem jó sajnos! Neked is boldog Karácsonyt!
A következő van:5pont: nézd meg hogy a géped milyen IP cimet kap a routertől (ennek valami ilyennek kéne lennie : 192.168.0.valami mondjuk 192.168.0.100 - - Nah ez nálam 169. kezdődik! 1.hiba
7 pont: Nyisd meg a 192.168.0.1 cimet az IE-ben - - Ennél pedig nem jön be semmi, olyan "mintha"(világosan látszik, h nincs net) nem lennne net!!
És persze az elejétől kezdve pontossan követtem az uatsításaidat
Jah és az a "poén" h nekem két napig megfelelően működött, aztán azóta csinálja ezt. És h mit csináltam vele? semmit!! -
Levi123
senior tag
-
Sickboy25
addikt
Jo ha legközelebb ilyen problemam lesz a logot feltetlenül bemäsolom ide!
csak a webes router beällitäst hasznälom a varazslo nagy kula!
a tcomnäl vettem meg marciusi akciojukban es a profi szervizközpont adott rä garanciat.Na hozzäm közel györben van szervizük,de nekik meg el kell vinni pestre!
gondolom akkor ott cserelik ki!
nem?
köszi addig is a segitseget -
Sickboy25
addikt
Bocs ,de leírtam lentebb és utána kezdtem egy kollegával tárgyalni akivel utána msn-en folytattuk majd ismét ide jöttünk!
Nos a router már szervízben van mert nem jó!
amúgy externetem van eddig semmi baj nem volt, majd valszeg az áramszünet miatt történt vmi gebasz és onnantól nem jó!
A logját fejből nem tudnám megmondaniez azthiszem érthető! Wan -t lehetetlen volt beállítani mivel disconnecting volt sem ip sem mac semmi!!!
Bocs ha leszóltam volna a dlinket ,de én akkor biztos egy rosszat fogtam ki, vagy a hirtelen áramszünet nyírta ki!! -
Arpoix
csendes tag
Siemens laptop Intel 2200BG adapterrel. Találtam hozzá vadi új drivert de nem segített.
Kódolás WPA2-AES, a routert pedig csak én használom. Nincs 2.4 gigás zavaró jel a közelben, de próbáltam több csatornát is.
Az egyedüli változtatás ami hatott az átvitelre az a laptop wlan teljesítményének a csökkentése volt.
A.
Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest