Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Aktív témák
-
Vis Major
tag
válasz
Adrienn84 #750 üzenetére
Bár olvasom, hogy most megy, de ha esetleg újra elkezd hülyülni nekem is lenne egy tippem.
Nekem is majdnem ugyanez a kombinációm van és korábban én is végigpróbáltam mindent, de nem segített semmi. Volt, hogy egy ideig működött jól, de pár óra után megint elkezdett szakadni a vezeték nélküli kapcsolat. Írtam a supportjuknak, hogy adjanak egy címet a legújabb firmwarehez. Miután a routerben frissítettem a firmwaret minden gondom megoldódott.
-
gex75
tag
válasz
Adrienn84 #750 üzenetére
Nem baj ha "hajlott" az antenna a routeren.
Hogy van beállítva a router vezeték nélküli része ? Ugye nem hagytad a gyári értékeken ?
USB eszközöknél hiba lehet hogy a Windows Energiaazdálkodási Csodája lelövi ha szerinte
nincs hsználatban - próbáld meg hogy WPA kódolást teszel a vezeték nélküli hálózatra, nézd meg hogy ugyanazona csatornán nincs e másik hálózat az éterben, illetve kapcsold ki az
energiagazdálkodást a WLAN USB eszközre.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest