- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
Vis Major
tag
válasz
Adrienn84 #750 üzenetére
Bár olvasom, hogy most megy, de ha esetleg újra elkezd hülyülni nekem is lenne egy tippem.
Nekem is majdnem ugyanez a kombinációm van és korábban én is végigpróbáltam mindent, de nem segített semmi. Volt, hogy egy ideig működött jól, de pár óra után megint elkezdett szakadni a vezeték nélküli kapcsolat. Írtam a supportjuknak, hogy adjanak egy címet a legújabb firmwarehez. Miután a routerben frissítettem a firmwaret minden gondom megoldódott.
-
gex75
tag
válasz
Adrienn84 #750 üzenetére
Nem baj ha "hajlott" az antenna a routeren.
Hogy van beállítva a router vezeték nélküli része ? Ugye nem hagytad a gyári értékeken ?
USB eszközöknél hiba lehet hogy a Windows Energiaazdálkodási Csodája lelövi ha szerinte
nincs hsználatban - próbáld meg hogy WPA kódolást teszel a vezeték nélküli hálózatra, nézd meg hogy ugyanazona csatornán nincs e másik hálózat az éterben, illetve kapcsold ki az
energiagazdálkodást a WLAN USB eszközre.
Aktív témák
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged