Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Helloztok!
Egy mai akció alkalmából egy ilyen router kellett össze hozni egy windows pistásrendszerrel.
Odáig el jutottunk hogy egyszer már működött akkor nem én voltam ott, de akkor az ügyfélsz. küldött frimwaret amivel ment, de valami hihetetlen lassuságal, irtó nagy késéssel és max. 20 kbytal töltött le. (felfelét nem néztem)
Még a vista telepítése után is ment, amibe az a meglepő, hogy semmi beállítás nélkül.
Majd megprobáltunk volna tűzfalat ki kapcsolni, bízva, hogy attól fel gyorsul, de utána már nem ment a net. Egyszerűen felcsatlakozik, gépről webes felületét el lehet érni, ott a statusnál connectedelve van, wifi megy érzékelik egymást csak a net nem, dhcp-vel kiosztva az ip, dns is és nem megy. Fix-el is próbáltam, de nem ment. Próbáltuk hogy újraindítottuk, újra konfiguráltuk, de semmi. Amikor ment akkor mindig olyan lassú volt hogy legszivesebb sírni akartam.
Valaki segítsen, milyen dolgok nincsenek benne a manuálba amit meg kéne csinálni??
Az új frimwaréről mi a tapasztalat?
A poén, hogy 3-4 órás szívás után a vistával annyit nem tudtam elérni hogy direktbe felmenjen a netrexp ugyanazzal a beállitással simán ment
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest