- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
válasz
elite.cs11 #5682 üzenetére
Igen, erre akartam utalni. Nem is hiába linkeltem a Wire 2-t, végül is, az a hivatalos információ.
sittes79: grat hozzá.
Hogy hozzászóljak kicsit a felmerült témákhoz. Én is vásároltam már pl. a G2A-ról, szerencsére eddig minden rendben volt. Torrentezni sem szeretek már annyira, a Far Cry New Dawn van még így leszedve, de szerintem azt is megveszem. Belefáradtam a crack-be meg a társaiba. Persze, az a pár játék, amit G2A-n vásároltam, azoknak a költségének a nagy része (vagy épp semennyi) nem hiszem, hogy a fejlesztőkhöz ment.
Több helyen is van játékom (legtöbb steam), eddig úgy mindegyikkel megvoltam. GOG-n csak a Witcher van, azzal sem volt problémám. Mondanom sem kell, hogy a Cyberpunk 2077 is GOG-ra jön, dobozosan.Előrendelés: Nem is tudom, talán a Witcher 3 volt az első játék, amit előrendeltem. Nagyon megtetszett a világa, a játékmenet és a grafika. Nem hittem volna, de rendesen magával ragadt. A másodikkal soha nem játszottam, az elsőt megpróbáltam, de a harcrendszer nem tetszett, ezért hagytam is. Vicces, hogy a játék után megvettem kb. az összes könyvet, anno Euronicsba megláttam az 1. és a 2. részt dobozosan, asszem deluxe editiont, azt is megvásároltam, illetve a DLC-k is talán előrendelve jöttek (nagyon szégyellem, de ezeket még nem vittem ki), dobozosan, ahogyan kell. A LiS is dobozosan jött, de azt nem tudom dobozos volt e vagy sem. A Cyberpunk 2077-t is előrendeltem, bízok annyira a készítőkben, hogy jó lesz. Witcher 3-nál is voltak patchek, itt is lesznek... ha valaki azt gondolja, hogy tökéletes játékot fog kapni első naptól kezdve, azt felejtse el. Az a régi szép időkben volt, amikor egy CD-re simán ráfért mondjuk egy Lego Star Wars. Ezzel együtt kell élni. A vaják világa önmagában elragadó, valószínűleg a Cyberpunk világa is fantasztikus lesz, legalább is merem remélni, hogy nem enged el.
UI: A Viharidő nincs meg, meg ahogy láttam, újra megjelentek a könyvek, új borítóval, gondolom a sorozat hatására. Az első könyvet vagy kölcsönkaptam egy volt barátomtól, vagy odaadta, nem tudom, mert anno azt hiszem kereste, de végül is nálam maradt, szóval az meg volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VoIP telefonálás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Új gép, garancia 2027.03-ig +128GB SD
- Gembird HDMI kábel 10m 1.4 ethernet
- Thermaltake Rome 750w 80+ Gold Minőségi tápegység teljesen kompletten!
- Eredeti Apple Watch 42/44/45/49MM Trail Loop szíj S/M
- BIG BEN PlayStation 5 kontroller USB-C szövetborítású töltőkábel 3 m
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest