Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Szerintem olyan 50-70 óra lesz egy végigjátszás. De mivel én szeretek nézegetni, biztos tovább húzom. Arról nem is beszélve, hogy minimum 3x végig kell játszani a 3 másfajta életút miatt. Szóval, ha ezt vesszük 300-400 óra biztos meg van.
Plusz, ha ilyen gyönyörű lesz a város, mint mondjuk Rides of the dark future-ben mutatták, akkor lehet lesz olyan, amikor csak autózgatok, barangolok ide-oda. Remélem azért egy 1080Ti elég lesz neki (igen, láttam a gépigényt, de kötve hiszem, hogy mondjuk egy 1060 ilyen képet rakna ki, de szeretném, ha én tévednék a legnagyobbat).
Magyarul, akik szeretnék, így is lesz benne pár száz órájuk. Aztán DLC-k is lesznek gondolom, meg szerintem modok is lesznek. Szóval a lehetőségek végtelenek.CD galaxison jár hozzá A3-as poszter előrendelői ajándékként, ha ez érdekel valakit.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
elektrotank
aktív tag
válasz cyberkind #5669 üzenetére
Jól tudom, de a Wire-ben is mondták, hogy pl. corpo egyes eseteknél jól jöhet, mert gyakorlott a tárgyalásokban, ezért újabb dialógusok nyílhatnak meg egyes párbeszédeknél. Ez azt jelenti, hogy egyes dolgok másképp alakulhatnak. Nekem ezért megéri kipörgetni. Pl. a Witcherbe is másképp jutottam el a báróhoz a 2. végigjátszásnál, mint elsőre. Az egyes döntések (mint pl. ki marad életben, ki nem) miatt szerintem épp elég, hogy legyen minimum még egy végigjátszás. Persze, csak magamból indulok ki, nem tudom mások hogy vannak ezzel.
nubreed: hát lehet.
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
elektrotank
aktív tag
válasz RubbishBin #5675 üzenetére
Azért én se nevezném magamat nagy játékosnak. Nekem is ki fog tartani jó darabig a Cyberpunk.
-
elektrotank
aktív tag
Az attól függ szerintem. De nézd meg ezt: [link]
Ez a Wire 2. része, itt van szó az életutakról és itt hoz is fel példát a plusz válaszopciókról. Az első interjú során beszélnek erről.
A báróról annyit, hogy most nálam se fog sokáig élni.Fitzgerald: Valószínűleg nekem sem lesz más egy darabig. A Baldur's Gate 3 nekem is felkeltette az érdeklődésemet, bár a harcrendszertől kicsit ódzkodok. Az első két rész kimaradt, de ugyanez volt a Witchernél is. De majd teszek vele egy próbát, remélem ezek ellenére be tud szippantani a világa.
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
válasz elite.cs11 #5682 üzenetére
Igen, erre akartam utalni. Nem is hiába linkeltem a Wire 2-t, végül is, az a hivatalos információ.
sittes79: grat hozzá.
Hogy hozzászóljak kicsit a felmerült témákhoz. Én is vásároltam már pl. a G2A-ról, szerencsére eddig minden rendben volt. Torrentezni sem szeretek már annyira, a Far Cry New Dawn van még így leszedve, de szerintem azt is megveszem. Belefáradtam a crack-be meg a társaiba. Persze, az a pár játék, amit G2A-n vásároltam, azoknak a költségének a nagy része (vagy épp semennyi) nem hiszem, hogy a fejlesztőkhöz ment.
Több helyen is van játékom (legtöbb steam), eddig úgy mindegyikkel megvoltam. GOG-n csak a Witcher van, azzal sem volt problémám. Mondanom sem kell, hogy a Cyberpunk 2077 is GOG-ra jön, dobozosan.Előrendelés: Nem is tudom, talán a Witcher 3 volt az első játék, amit előrendeltem. Nagyon megtetszett a világa, a játékmenet és a grafika. Nem hittem volna, de rendesen magával ragadt. A másodikkal soha nem játszottam, az elsőt megpróbáltam, de a harcrendszer nem tetszett, ezért hagytam is. Vicces, hogy a játék után megvettem kb. az összes könyvet, anno Euronicsba megláttam az 1. és a 2. részt dobozosan, asszem deluxe editiont, azt is megvásároltam, illetve a DLC-k is talán előrendelve jöttek (nagyon szégyellem, de ezeket még nem vittem ki), dobozosan, ahogyan kell. A LiS is dobozosan jött, de azt nem tudom dobozos volt e vagy sem. A Cyberpunk 2077-t is előrendeltem, bízok annyira a készítőkben, hogy jó lesz. Witcher 3-nál is voltak patchek, itt is lesznek... ha valaki azt gondolja, hogy tökéletes játékot fog kapni első naptól kezdve, azt felejtse el. Az a régi szép időkben volt, amikor egy CD-re simán ráfért mondjuk egy Lego Star Wars. Ezzel együtt kell élni. A vaják világa önmagában elragadó, valószínűleg a Cyberpunk világa is fantasztikus lesz, legalább is merem remélni, hogy nem enged el.
UI: A Viharidő nincs meg, meg ahogy láttam, újra megjelentek a könyvek, új borítóval, gondolom a sorozat hatására. Az első könyvet vagy kölcsönkaptam egy volt barátomtól, vagy odaadta, nem tudom, mert anno azt hiszem kereste, de végül is nálam maradt, szóval az meg volt.
-
elektrotank
aktív tag
válasz BoneDragon #5819 üzenetére
F@sza... pedig reméltem, hogy ilyen nem fog már előfordulni.
morgyi: Ez igaz, de a Lego Star Wars-ba nem emlékszem én különösebben a hibákra, az rémlik, hogy baromi jól szórakoztunk. Nem is tudom, hogy akkoriban lehetett e netünk.
oriic: Én remélem nem lesz igazad és december a végleges időpont. De ja...
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
válasz nubreed #5901 üzenetére
Remélem akkor dec. 10.-re elkészülnek a day 0-s patchel. Mindenesetre a hype kicsit alábbhagyott bennem a hír hallatán, persze az előrendelés még él és ugyanúgy várom a játékot, mert el akarom merülni Night City világában. Ugyanakkor azt is remélem, hogy a csúszás valóban hoz magával érdemi dolgot a patchel együtt, amivel egy bugmentesebb és minőségibb játékot kapunk. Bár mondtam már párszor azt, hogy inkább halasszák el, várok, csak ne szart kapjunk... ettől függetlenül kellemetlen hír volt.
Anno év elején én is vettem használtan egy 1080ti-t, csak emiatt a játékért.
Szerencsére nekem nem volt szabim, csak a táppénzen gondolkodtam.
nesh_019:
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
"Az eddigi visszajelzések alapján akik végigjátszották a játékot, olyan játékélményről számoltak be, amelyhez foghatóval még nem találkoztak."
Ennek örülök. Remélem valóban így lesz majd, mert az eddigi részletek alapján is elég lényűgözőnek tűnt az éjszakai város. Igaz, én nem sok játékkal játszottam életen során, tehát engem könnyebb meglepni, mint mondjuk egy sokat látott gamert. De reménykedem benne, hogy mindenkinek fantasztikus, lebilincselő és egyedi élményben lesz része, amikor kijön.
A fenyegetőzésekhez: Nem tudom, én is csalódott a hírtől, írtam is korábban, hogy bennem kicsit lecsökkent a hype. Ettől függetlenül az előrendelés maradt és várom a játékot. Persze, mindenkiben van egy kis feszkó, vannak esetleg rosszindulatúbb gondolatok vagy találgatások, hogy mégis miért meg stb... de eszembe nem jutott volna, hogy az időmet arra b*sszam el, hogy facebookon meg twitteren írogassak f*szságokat. Twittert nem is használok, max. rálesek, ha van linkelve valami, vagy ha érdekel valakinek az oldala. Én is láttam a kommenteken face-n. Valahol érthető az emberek csalódottsága (most nem a halálos fenyegetésekről van szó) és azaz oldal is, ami azt mondja, nem számít, jöjjön, amikor jönnie kell.
A kettő közt megbúvó fenyegetések meg sajnos az internet egyik sötét sajátossága, ami kb. minden médiában jártas, dolgozó embert érint, aki valamilyen úton-módon tartalmat gyárt egy platformra. Fika mindig volt és lesz. Talán nem feltétlen a legjobb példa, de aki szokta nézni Radics Peti videóit, látta már a facebook üzeneteim bármelyik videóját? És ez valószínű nem az első eset. Az emberek sokszor kib*szott hülyék. Kortól függetlenül. Sajnos van, hogy az ember dühében ír olyanokat, amit később megbán és van olyan is sajnos, aki komolyan is gondolja. Nyilvánvalóan nem támogatom a halálos fenyegetésekkel teli üzeneteket, én se szeretnék ilyet kapni. Csak sajnos az is tény, ha valami körül ekkora a figyelem és ha sz*r kerül a levesbe, na akkor el kezdődik a sz*r cunami is. És akkor van ez, ami.Mindenesetre remélem ez a "közhangulat" alábbhagy és mindenkinek visszatér a józan esze.
Hogy egy kicsit vidámabb vizekre evezzünk (remélem nem volt még):
-
elektrotank
aktív tag
Lehet mótvá, már nem mai videó, bár én csak nem rég leltem rá.
Ubiról annyit, hogy az Originst lehet anno előrendeltem, mert kaptam hozzá pólót is, de valahogy a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, bár tény, nem az én erősségem az AC, nem igazán játszottam eggyel sem. De pl. a Syndicate is tetszett, bár azt nem játszottam, sima gameplayt néztem róla. Lehet, most a jobb kártyámmal el kezdem újra, mert hogy őszintén megmondjam, az 1050-t se épp Origins-hez találták ki, így lehet a gyengébb fps szám is elvette a kedvemet. Mindenesetre az új Legions-ról, amit hallottam (leginkább egy vélemény), az pozitív. Lehet a jövőben azzal is teszek egy próbát. Viszont most irány a Witcher 3, itt az ideje nekiülni az elkezdett 2. végigjátszásnak, a DLC-k is várnak rám. Pont jó lesz erre a pangós időszakra, így, hogy a CP kikerült a képből. Plusz a CP-nek ugye még ott a könyve, meg van belőle puzzle is, ha valaki a témában akarja elütni az idejét.
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
válasz WATERDACA #6434 üzenetére
Tudtommal itt sem fognak mindjárt kiengedni a Badlands-re (ha NC-ben kezdesz), csak idővel. Valamelyik NCW epizódba volt erről szó azt hiszem. Most meg nem mondom melyikbe. De utána szabad leszel, mint a madár, csak stukkert vigyél mindig magaddal.
(Persze, ha tévedek, nyugodtan javítsatok)Rony949:
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
válasz WATERDACA #6437 üzenetére
Nem tudom, nekem nem volt vele problémám. Így is sok felfedezni való volt egy nagyobb területen, lásd: Novigrad, Skellige, esetleg Velen. Nem éreztem azt, hogy elveszett az openworld élmény, inkább azt, hogy megismerteti velem a világot, esetleg helyeket, városokat, falvakat.
Szerintem, ha itt is így lesz, ki fogod bírni, mert NC amúgy is nagy lesz, lesz mit felfedezni. De itt hozzák ezt szóba: [link]. Azóta nem tudom van e ebben változás. Én a videó alapján úgy értelmezem, hogy elsőre csak később érhetjük el a Badlands-et, ha viszont nomád leszel, akkor NC-be kell bejutnod. Gondolom, amint bejutsz NC-be vagy kijutsz a Badlands-re, onnantól szabad az átjárás. De mint mondtam, annyira nem ástam bele magam, majd úgy is rávezet a játék.
-
elektrotank
aktív tag
Redditen találtam pár képet (lehet valaki már látta):
Saját vélemény, de az a Thermal Katana elég menő
-
elektrotank
aktív tag
Én nem is írtam oda mást azon kívül, hogy menő. Feltéve, ha nem néztél fel Redditre és ott megtaláltad. Ott ez a poszt címe, amit írtam előzőleg.
Ez más, de jó :
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
Ezt nem tudom. De nem hiszem, hogy ez bármennyire is rontana a hírnevén, hiszen sok köze nincs a történt eseményekhez. Az eltolás szerintem mindenkit rosszul érintett. De sajnos ez van. A memék legalább segítenek kicsit megmosolyogtatni az embert a szörnyű "trauma" után. Azt megmondani, hogy személyesen őt ez hogyan érinti... hát jó kérdés.
-
elektrotank
aktív tag
válasz Evil Snowman #6481 üzenetére
A kardot? Really?
LK:
zkxdn: Mint előzőleg is írtam, remélem nem kell újra festeni. Nem szeretném. Egyáltalán nem.
-
elektrotank
aktív tag
Az első 2-t láttam (az elsőt biztos, a 2. is rémlik), de az a tükrös, mint ahogy írták ütős. Elég kreatív lett. Szerintem.
Vesa: Ha sima, egyszerű halandóként ennyi euróm lenne...
-
elektrotank
aktív tag
Ezt csak úgy, itt hagyom.
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
Szép, gratulálok hozzá.
Ma néztem meg a No Game No Life: Zero-t és valamiért egy ilyenre fáj a fogam (egyelőre fájni is fog még, az a 100k kb... XD):
Talán van egy kis cyberpunkos beütése, de a lényeg, hogy úgy érzem, hogy egy mélyebb nyomot hagyott bennem, amit kb. úgy tudok leírni mindenféle spoilerkedés nélkül, hogy F@ck Elsőre a film után valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem. Az is rossz volt, hogy ki kellett szakadni ebből a világból. Na mindegy, aki látta, remélem tudja miről beszélek.
UI: Aki esetleg ismer rendes anime szobrokat áruló webshopokat (látom itt az amazon, meg a crunchyroll) és van is velük tapasztalata, esetleg dobhatna egy privátot.
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
Nem tudom mótvá e, de ezt itt hagyom!
-
elektrotank
aktív tag
Egy kicsit más
UI: hozzáteszem, hogy szerintem elég szép és igényes munka lett.
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
válasz m0h0senator #9353 üzenetére
Jól néz ki!
Nem tudom volt e már róla szó korábban, de nem tudjátok, hogy PC-n esetleg lesz e valami fajta HDR támogatása a játéknak? Kissé felületesen, de utánanéztem a kérdésnek, mielőtt ide feltenném, de kb. annyit sikerült találnom, hogy: "There is a plan for HDR on PC". Ez is azért jutott eszembe, mert visszaolvasva kicsit, láttam az OLED tv-t és a 144hz témát.
Van a birtokomban egy OLED tévé, aztán kíváncsi lennék, hogy mutatna a játék a tévémen. A monitorom csak szimpla VA paneles cucc. Emlékszem, a HZD-t mikor játszottam pl. ps-en, az is elképesztően nézett ki HDR-be.
A 144hz-ről meg annyit, hogy nekem 60-s van, öcsémnek meg egy 144hz monitora, hát szívesen váltanék én is ilyen képfrissítésű monitorra, akkor is, ha nincs meg a 144 fps. Sokkal smooth-abb, simább, folyékonyabb hatást kelt, már az asztalon is.[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
válasz headhunter86 #9385 üzenetére
Nem te vagy az első ember, aki panaszkodik emiatt. Én a CD Galaxis-ról rendeltem elő, talán a legtöbb dobozos játékom onnét van. Lehet már a bejelentés napján (email okt. 28-t jelez, a lényeg, amikor újra elhalasztották a játékot) küldtek egy másik visszaigazoló email-t, már a dec. 10-i dátummal (akkor kapom meg, dec. 9.-n pedig feladják).
-
elektrotank
aktív tag
Nyilván. Igaz, minden kapható már, ami cyberpunk, kivéve a játékot. De lehet volt egy olyan levetülése is, hogy ezek a termékek egy korábbi megjelenési időpontra voltak hívatottak, de ugye nem ez volt az első alkalom, hogy csúszott a játék. Ez abszolút feltételezés a részemről, nem tudom, hogy működik maga a folyamat. A lényeg, hogy legyen 10.-e és lehessen pörgetni. Jól ki fog halni a fórum.
VikMorroHun: Ezeket nem igazán olvastam, az érdekelt leginkább mit kaphatok hozzá. Net van, magyar felirat meg lesz és kész.
-
elektrotank
aktív tag
Én valószínű, hogy 10.-n délután ülök neki, amikor megkaptam a cuccost. Streed Kid-el kezdek, aztán nomád és Corpo. Az biztos, hogy női karakterrel fogok menni elsőre, hogy ebben lesz e változás a későbbiek során, nem tudom. Általában azokkal szoktam játszani, ahol lehet választani, így nem látok rá sok esélyt, de sosem lehet tudni.
Elméletileg a Witcher 3-nál a magyar feliratot az eredeti lengyelről fordították, remélem itt is ez lesz.
Legjobban a világra leszek kíváncsi, tetszenek a kocsik és az utcák. Eléggé hangulat teremtő. Remélem teljesen magával fog ragadni és nem enged egy cseppet sem. Kár, hogy ettől függetlenül ugyanúgy megyek dolgozni, mintha "mi sem történt volna".
-
elektrotank
aktív tag
válasz STC Speed #9735 üzenetére
Japán szinkronnal még talán nem is hallottam. Egyelőre viszont meghagyom azt az animéknek.
Kjissz: [link]
Elgondolkodtam azon, hogy vajon a modderek mihez fognak kezdeni majd a karakter készítős résszel. Biztos lesz egy-két "egyedi" eset.
-
elektrotank
aktív tag
Nagyon durván nyomjátok amúgy. Én kb. semmit sem néztem azokból, ami ide mostanában ki lett pakolva (max. 1-1 képet vagy a fotómód trailert pusztán kíváncsiságból vagy csak véletlenül, lefele görgetve a spoiler tagról beugorva).
A puding próbája az evés. Pár nap múlva pedig belekóstolhatunk mi is a játékba.Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
elektrotank
aktív tag
Félreértés ne essék, én is nagyon várom. Bár mostanában azzal voltam elfoglalva, hogy milyen legót vegyek magamnak, hogy elüthessem az időt a Cyberpunk mellett.
Nem mellesleg még szabadságot se tudok kivenni, szóval meló mellett nyomni amúgy se lesz könnyű, ha bevonz a játék.Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
elektrotank
aktív tag
Legalább nem vagyok egyedül.
I.skywalker: Valamikor majd én is beszerzem. Valamikor jövőre. Nem rossz az a háttérkép.
Szerintem én is leszedem a GOG-t, aztán 10.-n vmikor aktiválom a játékot, ha nem lesz semmi gáz a szállítással.
-
elektrotank
aktív tag
válasz l.skywalker #10387 üzenetére
Szép kis gyűjteményed van. Nekem egy háttérképem van csak a mostani háttereim közül, ami cyberpunkos: [link]
(hogy ezenkívül van e még, nem tudom )Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
elektrotank
aktív tag
válasz l.skywalker #10400 üzenetére
Nekem is egy olyan dübörög a gépbe, kíváncsi vagyok, hogyan birkózik majd meg vele.
VágniValó: Ebbe a karakterkészítést nem számolták bele és a városba lévő autózgatást - amit én tuti fogok csinálni, csak úgy. Ezenkívül biztos lesz egy-két dolog, amivel el lehet ütni az időt
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
246 hsz Látom pörög rendesen a fórum.
-
elektrotank
aktív tag
Na nekem is megjött a mai napon. Már jön lefelé a cucc.
Gondolom már volt, sorry, de félve jövök fel ide (Spoilerbe tettem a fizikai csomag tartalmának képeit).
-
elektrotank
aktív tag
Nekem simán lejött. Biztos, hogy nem annyival jött le, mert most se végzett volna. Már ott is a Play nekem. Csak frissítenem kéne a driveremet, aztán kipróbáljuk, hogy mire vártam eddig.
-
elektrotank
aktív tag
-
elektrotank
aktív tag
Na, a GOG szerint 3 óra 33 percet játszottam a játékkal. Szóval erről szeretnék egy minimalista beszámolót írni.
Először is a hardver:
Egy sima 1080Ti-m van, FHD-n, ultra beállítások mellett nincs különösebben gondja, de azért be tud röccenni. Ez nem feltétlen a játék hibája, ugyanis én egy Seagate 5700-as vinyon játszok vele, szóval SSD-n lehet jobb lenne ez az eredmény. De ez nálam még a jövő zenéje. Szóval, akinek 1060 van vagy újítson vagy kénytelen lesz fhd low-on játszani.Látvány:
Nyilvánvalóan nem sz*r, ettől függetlenül gondolom egy jobb kártyán sokkal szebb lesz. Megmondom őszintén nem volt gondom vele, elégedett vagyok. Talán a nappali város képén lehet észrevenni azt, amikor az otthonunkból felnyitjuk a redőnyt, hogy a távoli felhőkarcolók meg épületek kisebb felbontásúak. De utcán még úgy nem voltam, szal az ingatlanba visszakerülvén mentettem és kiléptem, mert mindjárt meló.Bugok:
Én is találkoztam 1-2-vel, de nem vészes. Pl. nem lehet felvenni 1-1 loot-ot, vagy Jackie átsétált a liftajtón. Meg talán egyszer, amikor nem reagált a blokkolásra a jobb klikkel, de újra próbálva nem volt gond.A magyar fordítás:
Nagyszerű. Eddig igényes, talán egy szót írtak kicsit el (de ez már olyan szintű szőrszálhasogatás, hogy csak na), de inkább egy ragról volt szó. És onnét is tudom, mert az első úgymond küldetésen leültem a gép elé és a Night City hálózatát végigböngésztem és mindent is olvastam.Karakterkészítés:
Elég részletes, tényleg sok mindent lehet állítani. Női mellméret (3 opció), a szeméremszőrzet formáját és a színét is vagy pl. a mellbimbókat, fogakat, piercing, tetkók, hegek, haj stb... minden is. El lehet vele lenni.Érdekességek:
Most ide írom, de pl. ha a tükörbe belenézel, akkor viszont beesik az fps, de összeszedi magát. Az is érdekes és furcsa (vagy illúzió romboló?), hogy a leltárba levéve a ruháidat látod a karakteredet meztelenül, azonban tükörbe belenézve pl. csak a melleid látszódnak, a nemi szervedet nem, oda felkerül egy bugyi. Ebből adódóan, ha lenézel, ott is bugyit látsz (gondolom, ha jönnek a modok, ezt valahogy ki fogják küszöbölni )
Az autót elég érdekes kormányozta Jackie, ugyanis sehogy. Kb. egy helyben áll a kormány, amikor kanyarodunk, amit persze, lehet mondani miért rovóm fel, de azért szerintem nem ártott volna megcsinálni, de lehet ez is egy bug.Maga a világ:
Valóban beszippant, érdekes. Az NPC-k sűrűsége állítható, próbálgattam beszélni egy párral, talán eggyel álltam úgy szóba, hogy volt válaszolási lehetőség is. Aztán egy másik női npc előtt álltam, mondta, hogy húzzak a gecibe, vagy valami hasonlót, mert a képébe másztam xD Szóval eddig úgy néz ki, hogy reagálnak is rád.UI: Akinek nem esett le, női karakterem van.
-
elektrotank
aktív tag
-
elektrotank
aktív tag
Elvileg volt olyan, akinek az 1.04 patch vitte a mentését is, szóval mentést csináljatok frissítés előtt!
Én nálam mintha patch után jobban futna. Nagyjából tartja a 60 fps-t, ahol nagyobb tömeg van, inkább ott képes kicsit leesni (persze volt olyan is, ahol jobban beesett, aztán visszaugrott). Pici gixer még van azért grafikailag - nem tudom mi okozhatja - néha van egy kis villódzás az objektumo(ko)n.
Amit most vettem észre, ha a tükörbe megnézed magad vmi sapkával a fejeden, akkor konkrétan nincs hajad.
Szerk: plusz annyi, hogy amikor kerestem az ingatlanomat, láttam olyat, hogy egy kapu zárva volt (arra vitt a a minimap, vagy legalábbis mintha arra mutatott volna) és az NPC-k gond nélkül sétáltak át rajta, mintha ott se lett volnaMinden viccet és bugot félretéve, úgy gondolom, hogy a játéknak a hibái ellenére elég komoly varázsa van, nekem a gunplay is tetszik. Én normalon tolom, mert elsősorban a sztori meg a világ érdekel, nem az, hogy minél több golyó kelljen valamibe, de így is azért le tudtak szedni 1x-2x, szóval oda kell figyelni. Egy évet vagy kettőt még elbírt volna fejlesztés révén, ettől függetlenül a város kicseszett jól néz ki és élvezet benne bolyongani. Komolyan, volt hogy alig tudtam menni a járókelőktől, annyi volt. Szóval mondhatni, tényleg elhiszi az ember, hogy él a város. Itt szeretném kiemelni a női szinkronhangját V-nek, szerintem igazán remek lett (angol).
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
Srácok! Van olyan itt, akinek bebugolt a Véres rituálé küldetés? Mert nekem igen... újra betöltés vagy game restart nem segített neki (tegnap vagy tegnapelőtt volt ez, ma megpróbáltam újból, semmi).
Pár dolog, ami spoileres:
Azért elég váratlanul ért a Meredith Stout-s hoteles rész... nem erre számítottam. Másik. Két örömbaba van ugyebár Jig-Jig Streeten. A csajjal már voltam, azzal nem is volt gond. A másikat nem igazán próbáltam, csak beszélgettem vele. Ma megint megvolt a csaj, aztán gondoltam megnézem a másikat is, ha már az a fordítás, hogy mutasd a választékot vagy választékokat. Gondoltam, lehet valami főboss baba, akinél lehet választani örömbabákat, aztán mehet a menet (a Witcher-ben azt hiszem volt ilyen bordélyházban) (persze azért sejtettem, hogy az túl szép, mint igaz legyen, de hát... meg kell próbálni). Aztán, mikor elkezdődött, hamar elvált, hogy ebből játék betöltése lesz. Ment kis ideig, de valahogy nem volt rá kapacitásom. Egyszer lehet végigszenvedem, ha már csaj karakterem van. Amúgy remélem ezért ennél többet pakoltak bele a játékba. Mert vannak más örömbabák, de azokkal jelenleg nem igazán lehet semmit se kezdeni. Persze, az is igaz, hogy annyira nem tartok elől. Azt is remélem, hogy női karakterrel meg lehet szerezni Judy-t. Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
elektrotank
aktív tag
Lehet volt, de annyira én se követem nyomon a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
válasz shotika #14996 üzenetére
Szép lista!
Ha már bug:
PC-n nyomom természetesen, de azért nálam is vannak. Ma volt ez, meg mostanában néha el kezd villodzni valami a "képem" előtt. Csapok egyet a Monoszállal, utána rendbe jön a dolog, de, hogy mi váltja ki... lehet a kiszálláshoz van valami köze, mert leginkább akkor csinálja, ha jól emlékszem.
-
elektrotank
aktív tag
Úgy kezdtem neki a játéknak. Inkább olyan ez, mintha a keze bugolna be. Nem nagy probléma, mert mint írtam, ki tudom "iktatni". Azután jó. Jobban zavar, hogy a Véres rituálés küldimnek valszeg lőttek, mert bugolt. Mivel pedig azóta csináltam mást is, gondoltam, hátha frissül a játék így küldetés gyanánt, akkor az is tud frissülni stb... de nem. Szóval újratölteni biztos nem fogom.
Ezenkívül egy küldit b*sztam még el.A hűtős mellékküldi. Nem tudtam felemelni a testét - gondolom bug... - ezért ott szórakoztam, aztán véletlenül el dobtam egy gránátot és bumm. Bár ott is elmentem más merre, hogy vmit frissítsen a játék, utána lehet jó volt már, nem tudom, annyi van meg, hogy pattant a gránát, a csóka pedig meghalt. Persze ezekután gond nélkül fel tudtam emelni.Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest