- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cyberkind #16976 üzenetére
Ez van amikor üzleti döntés nyomán jelenik meg valami, és nem akkor, amikor az alkotók szerint készen van.
Nem kellett volna pl. induláskor 4. generációs konzol port. Ez nyilván üzletileg elfogadhatatlan, mert az is pénz, még ha szar is lesz. A 4th gen konzol portok sziszifuszi debuggolása helyett lehetett volna a kapacitásokat a tartalomra fordítani.
De hát az üzlet az üzlet. A CDPR volt az egyik olyan cég, aki még nyomta a "when its done" szöveget, és állami támogatással a háta mögött ezt meg is tehette. Én örültem ennek, bíztam benne, hogy az a pénz és a hozzáállás lehetővé teszi egy kész game kiadását. Hogy ne kelljen rohanni. Ez pár éve volt. Most meg azt olvasom mindenhol, hogy befektetők így meg úgy. Nem értem feltétlen, hogy hirtelen honnan lettek ekkora befolyással a befektetők a cégre (utána kéne olvasnom).
Én 30 éve vagyok gamer, láttam sok nagy stúdiót szétrohadni (nem csak az EA által), és ezen esetek jelentős százalékában akkor kezdődtek a bajok, amikor ambíciózus fejlesztésbe fognak egy önerőből elért komoly siker UTÁN, és ehhez tőkét vonnak be.
Nekem a CDPR is ennyivót, beállt a sorba. A CP2077 zseniális, többszáz órát fogok vele játszani, de a következő címüket már fenntartásokkal fogom kezelni. Maradt a Paradox meg a Firaxis, akikben még bízok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest