Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Cyberpunk 2077 2018 Demo vs Retail
Csak hogy valami pozitívum is legyen Sajna manapság ez pont fordítva szokott lenni (khmmm ubisoft) mint a cp esetében, ahol a retail sokkal jobban néz ki min azt előzetesen demózták. -
sittes79
addikt
válasz cocobanana #13085 üzenetére
És ez ki a tökömet érdekel, hogy el tudok ütni valakit az utcán, ember olyan story van, karakterek, lore ebben a világban, hogy kb. leszarom ezeket a dolgokat....
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Megvettem a cyberpunk 2077-et, azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy amikor elindítom a játékot steam-ről akkor azt írja ki hogy a cyberpunk 2077 letérdelt. Telepítettem HDD-re ugyan ez volt, Telepítettem SSD-re szintén ugyan ez, sőt exe indító fájlt is csináltam és arra is letérdelt. Megnéztem a minimális gépígényt és nekem az is felette van. Minimális gépigény: CPU:Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310
RAM:8 GB
GPU:VRAM: 3 GB, NVIDIA GTX 780 or AMD Radeon RX 470
DX:DirectX 12
Nekem Core i5 7500
Ram: 2x8
GPU 6giga
DX12
Aki tudna ebben segíteni megköszönném.Csé
-
paltom
tag
válasz CsabaSteel #13103 üzenetére
Legújabb driver, Windows 10 frissítés fent van? Nekem is ezt írta, újraindítottam a gépet és jó lett, próbàld meg. Illetve az íràsvédettséget vedd ki a mappàból és rendszergazdaként indítsd.
Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
BoneDragon
veterán
válasz jonnyjoker01 #13083 üzenetére
Ezt a szép kis összefoglalót jól elrondítottad.
"8/10 értékelés egyenlőre, sztori és a javítások vihetik lejjebb/feljebb."
Egyelőre! -
Roland861010
addikt
válasz Maxtreme #13098 üzenetére
Egyetlen egy elírás és komolytalanná vált számodra.
Legközelebb teljes korrektúrát végzek a hsz-en nehogy a falnak menj tőle.
Nekem meg azok, akik 1 óra alatt véleményt alkotnak vagy ba... megismerni a játékot.Lehet kérdezni, de ilyen alapokat, hogy a térképét mivel hívom elő vagy éppen az hátizsákot.. de igazából csoda, hogy némelyik ember arra rájött, hogy kell elindítani!
Egyetlen egy elírás és komolytalanná vált számodra...
Legközelebb teljes korrektúrát végzek a hsz-en nehogy a falnak menj tőle.
Nekem meg azok akik 1 óra alatt véleményt alkotnak vagy ba..ák megismerni a játékot.Lehet kérdezni de ilyen alapokat, hogy a térképét mivel hívom elő vagy éppen az hátizsákot ..de igazából csoda , hogy némelyik ember arra rájött, hogy kell elindítani!
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #13107 üzenetére
Szeretem a ph.. új mobil verzióját amikor duplikál..
-
Silverboy
aktív tag
Frissítettem a beállítások táblázatot, 1060 nagyon mixelt grafikába tartja a 30FPS
(néha droppolt egy hatalmasat másodpercre, ezért a Fidelity be lett nyomva 85% 30FPS-re) így kvázi nem esik be 30 alá (és nem dropol) átlagba tartja harc alatt is a 35-öt. Érzésem szerint picit segített a 1.04-es patch.„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
sittes79
addikt
Kicsit beszippantott a játék, nem tudom letenni 30 óránál járok
Rendesen várom, hogy hívjon a csaj akivel össze akarok jönni...
Kezdenek durván drágák lenni a cuccok..
Bunyozas nekem se megy lehet több armor kellene...
Nexusmodrol én is feltettem a photo realistic módot így quality dlss el nagyon jó a kép kigyomlalja a homalyossagot.
AMD okosság kb dobott 10-20 fps között attól függően hol vagyok. Proci használat felment 80%ra 50 ről kb.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz CsabaSteel #13103 üzenetére
Nekem még soha nem írta, de ma reggel felraktam a legújabb nvidia drivert, és azóta 2x is. Vissza is raktam a régebbit, azóta jó.
Nekem viszont olyan gondom lenne, nincs cipőm, minden blokkolva van, de volt, ellopták alvás közben, vagy nem tudom, de már lefagy a lábam
Nem értem miért van minden lakat alatt.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Roland861010 #13097 üzenetére
Ettől már csak az jobb amikor egy fotómódos screenshoton rajta a teljes gép konfigja kimonitorozva.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Eagle16
addikt
válasz nothingface #13075 üzenetére
Kipróbáltam gyorsan, Ryzen 2600-al ezt csinálja. Még később tesztelem. A felső kép a szerkesztett exe. Nem tudom, 1440p-ben nem nagyon láttam több FPS-t, de pont egy zárt részen vagyok a játékban.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #13074 üzenetére
Erre senki? Mennék tovább...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
hombre[EU]
veterán
milyen a játék VeryHardon, valaki játsza? azon kívül,hogy több headshot kell nekik...
hardon kezdtem,kipucoltam már pár "tábort", de semmilyen kihívással nem találkoztam. gránátot észre sem veszik, 1négyzetméterben tapognak, golyókat ki lehet dashelni...maximum megpróbálnak meghackelni. még csak 10-es szint alatt vagyok, elköltöttem ~3AP-t, 3skillt és op a karakter?! wtfLife, Uh, Finds A Way
-
WATERDACA
őstag
válasz hombre[EU] #13117 üzenetére
Very Hardon sincs túl nagy kihívás, elég könnyű lett a játék.
u wanted, i got it \o/
-
saelin
veterán
válasz MikeWazowski #13116 üzenetére
Biztos? Nézz körül hogy nincs e valami más út oda, mert én csak besétáltam egy ajtón és kész. De az sem lépne meg ha valami csoda bug lenne.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
WATERDACA
őstag
válasz hombre[EU] #13119 üzenetére
Jobban mozognak én azt vettem észre, körbevesznek. Meg is lepődtem rajta. Többet használják a fedezéket, jobban el is nyúlik a harc. Azt lehet mondani hogy Very Hard alatt nagyon buta az AI, de Very Hard jobb valahogyan.
Eddig 90%-ban lopakodtam, de most már jobban tetszik a gunplay, úgyhogy több tűzpárbajba belemegyek.Többet sebeznek és több sebzést is kell kiosztani értelemszerűen. Még egyszer sem haltam meg 20 óra játék körül.
Remélem idővel lesz még hardcoreabb nehézségi szint, Eternalt is Ultra Nightmaren kipörgettem.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Maxtreme
addikt
válasz Roland861010 #13107 üzenetére
Egyetlen mi? Gondolom az utána levő postodban is csak millió véletlen elgépelés történt...
De itt nem is erről van szó. Nem kell idejönni önkéntes rendőrködni, ez ilyen egyszerű, senki nem kíváncsi rá.
Részemről téma lezárva. -
Topikgazda
Tegnap kérdés volt a hack minijáték működése, és bár a Játékmechanikai alapozóban volt eddig is egy írás, mind ott, mind Gondom van FAQ-ba is frissítettem. Ez olvasható ott:
Adva van egy mátrix, különféle hexadecimális számokpárokkal. A cél az, hogy a jobb oldalt felsorolt kódsorozatot kirakjuk, amelyek 2-3-4 kódpárból állnak. A kirakás úgy működik, hogy felváltva vízszintesen, aztán függőlegesen lehet mozgatni a kurzort, és a felső sorból indulunk mindig. Nem kell kapkodni, akkor indul a mátrix felett látható idő visszaszámlálása, amikor rákattintunk az első kódra. Jobb oldalt felül van egy Buffer, oda rakhatjuk ki a kódokat. A buffer mérete a Kibervernél jobb oldalt felüli slotba helyezhető un. kiberdecktől függ, alapból 4, de lehet 6 vagy akár 8, sőt, 10 is. A kódsornál nem kell minden kódnak különállónak lennie, tehát ha van egy 1C BD és egy BD 7A kódsorunk, akkor az 1C BD 7A kirakásával mindkettőt teljesítjük.
Ezen a képen egy minta látható, a két kódsort a felvázolt módon ki lehet rakni 5 lépésből[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
l.skywalker
félisten
válasz WATERDACA #13121 üzenetére
Én azért többször meghaltam már de be is menten high risk területekre. Tegnap valami raktárban egy darab cyperpsycho ugrott nekem és kaszabolt le fél másodperc alatt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Segal
veterán
Azért van, mert felvetted a különleges ruhát. Gondolom azt a gézzel körbetekertet.
Azt ha leveszed fogsz tudni újra öltözködni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hombre[EU]
veterán
válasz WATERDACA #13121 üzenetére
akkor lehet feljebb rakom...mondjuk mesterségesen elnyújtani nem akartam, de ha más a dinamikája a harcoknak akkor lehet jobb lesz
all: kicsit spoileres kérdés:
jackie temetésén az anyjától kaptam kulcsokat (jackie's stash key, room key-jel együtt)...hol ez a stash? garázsába már nem tudtam visszamenni és nem tudom hol lakott Life, Uh, Finds A Way
-
WATERDACA
őstag
Egyébként azt tudja valaki hogy vannak a játékban minijátékok, kártyázás stb. ?
u wanted, i got it \o/
-
Topikgazda
válasz hombre[EU] #13117 üzenetére
Én sima Hard-on játszom, igazán kihívást a kiberpszichók és a küldetésekben a bossok jelentik, ők konkrétan 2-3 másodperc alatt laposra vernek akkor is, ha egyébként Moderate Risk (Közepesen Rizikós) a küldetés. Igaz a Body értékem alacsony, tehát nem is igazán vagyok az adok-kapokra rágyúrva. Ami pont a problémám. Egy-egy kiberpszichó esetén a lopakodással és hackeléssel semmit sem érek, az első támadás után nekem esik és adok-kapok menne, ahol nem vagyok jó.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
WATERDACA
őstag
Ne menj hozzájuk közel, általában ez az aranyszabály. Messziről érdemes őket kiszedni, meg gránátokat is érdemes rájuk dobálni. Az is nagyon vicces hogy általában a területükről nem jönnek ki (tehát a küzdőtérről, ami a küldetés része), így egy csomó bugot is lehet rajtuk nyerni...
u wanted, i got it \o/
-
nagyúr
hogyne érnél. a kiberver megbénítása kifejezetten jól hat rájuk. benyomod, és amíg szikrázva denszelnek, addig simán lecsapkodod őket.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
saelin
veterán
Psycho-knál dodge-olj inkább. Mindig van egy kis bambasági idejük a támadásaik között. Esetleg olyan quickhack-et is beszerezhetsz ami control kategóriájú. Nekem mindig van legalább egy betöltve.
-
Argh!
aktív tag
Gtx 970-el nem tudtam hogy játszhatóan fog e menni a játék ugye már jó 6 éves kártya, de kellemesen csalódtam
45 alá nem esik az fps, limitálva van 60 ra, amúgy felmegy 80-90-ig is
Drs-t használok azért nagy a képek felbontásaA játékban1280x720, minden minimumon vagy kikapcsolva, textura és anisotrop maxon:
Kicsit homályos de nekem tetszik igy is, örülök hogy egyáltalán tudok vele ilyen régi kártyán játszani .
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
saelin
veterán
Még így is jobban fest mint a konzol változat.
MMire
Mire épít a builded? Nekem egy full netrunner-em van jó sok perkkel a quickhack és breach fán. Ha egyszerre több control qhack-et használsz az még jobb, mert ha mellé van egy fejlesztett fegyverfád is, akkor amíg kínlódik széjjel tudod lőni. De dps-ben is jó a hack. Ajánlom figyelmedbe az overheat vagy milyen skillt. Durva sebzése van.[ Szerkesztve ]
-
-
hombre[EU]
veterán
nekem ez az assault+staminás build hozza a kötelezōt amíg a dashet nem használtam én is sok sebzést bekaptam.
kell jó optika, aztán weakness/weakspotokra rámenni
második neki futásra én is hackert terveztem, de már most sem tetszik ez a sarokban guggolós gameplay kicsit dinamikusabbra vehették volna, mint pl. a VATS a falloutbanLife, Uh, Finds A Way
-
Źşë'
addikt
válasz Maxtreme #13101 üzenetére
mondjuk ez tök jó, én is örülök neki, mert durván jól néz ki a játék, lehet látni h rendesen kimaxolták előző konzolgenerációkon a cuccot, viszont witcher 3 nál ez nekik se volt így - kíváncsi vagyok h mikor lesz Witcher 3 ból egy definitive kiadás, sztem biztos készül, legalábbis 80% esélyt látok rá
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Roland861010
addikt
válasz saelin #13114 üzenetére
Már csak a grafikonok hiányoznak... Mikor melyik processzor mag hány %-os terhelésen járt, ez levetítve fogyasztás / teljesítményre és az így kapott felhasználói élmény és vételi ár aránya.
De lehetne fokozni még a VGA-k terhelésére is lebontva, amik ugye irreálisan drágák és így nem adják a megfelelő elvárt élményt (amit meg is értek).
-
paltom
tag
Hàt sajnos mini jàtéknak csak a versenyeket meg a heckelést írja, se kàrtyajàték se màs hasonlót nem ír. Kàr, lehet később dlc-vel raknak majd be valamit.
Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
szabeska
addikt
válasz nothingface #13075 üzenetére
Es mire kell atirni a sort?
74 30 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08
vagy
EB 30 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08
?Mindkettot lattam tobb helyen...
F1
-
freddirty
senior tag
Akit érdekel felfedeztem egy érdekesebb bugot:
Ha benn van a gránát gyorslotban, és úgy tolsz rá szétszedést akkor nem szedi szét. De az xp-t megkapod a tárgykészítéshez mintha megtörtént volna. Repeszgránátom volt most vagy 50 db, nyomtam rá egy szétszerelést a súlya miatt, hoppá szintlépés a tárgykészítésben. Lehet persze még rádobni és készíteni még 50 gránátot és egy menetben 100-at szedni szét.
Bár őszintén szólva nem nagyon látom értelmét, idáig a tárgykészítés elég sovány funkció a játékban. Talán ha a későbbiekben lehet cyberware-t craftolni?
Ja és legfrissebb PC verzió, konzolon nem tudom mi van.[ Szerkesztve ]
fred
-
VikMorroHun
senior tag
Tegnap kézifékes fordulót akartam csinálni. Azt pont nem lehet, csak kanyarodni, úgyhogy szépen letaroltam az út melletti kerítést, meg a villanyoszlopot is. (A gyalogost szerencsére éppen elkerültem.) Tiszta GTA V.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Rony949
őstag
Elképesztő, ezen mennyire nevetek.
-
nubreed
veterán
Huszon valahány óra alatt lettem túl a prologue -on. Nem sietem el az biztos de én így szeretek játszani ilyen játékokat. Ez a játék egyszerűen isten király, a quest design fenomenális, annyira érződik, hogy mindenre oda figyeltek a legutolsó részletig. A hangok, a zene, a látvány, a szövegek, animációk minden nagyon nagyon magas színvonalú. A különböző helyek ahova eljutunk pl. a prologue közben egyszerűen áll leejtősen részletgazdagok. Pl. a
Sokszor, amikor erre van lehetőség meg kellett állnom és csak nézelődnöm, hogy be tudjam fogadni a látványt. És a játék grafikája egyszerűen gyönyörű, RTX nélkül is, nem ultra hanem erősen custom beállításokkal is. Nem akarok ömlengeni, mert vannak hiányosságai is a játéknak de úgy gondolom a bugok előbb utóbb kijavításra kerülnek. Én is azt hittem, hogy ennél azért interaktívabb lesz a világ, mint amit most látunk.Konpeki plaza (remélem jól írtam). Ja és Johnny Silverhand egy igazi
anyabaszó faszkalap, utálatos figura, jelen pillanatban nagyon utálom. [ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In