Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Ha valakinek van türelme és rátudna nézni megköszönném, problémám az elsősorban, hogy IE-ben nem tartja be a %-os méretezéseket. A másik pedig, hogy chrome-ban, megjelenik egy fehér rész a lap alján... és sehogy se jövök rá hogy az miért kerül oda.
-
SektorFlop
aktív tag
nekem is pont ez kellene, 3 div van egymás mellet egy diven belül, és a középsőnek keret van megadva, azért az lenne szép ha mindig teljes magasságig kinyúlna a középső div, a css-es szinte megegyezett a tiéddel kiegészítettem egy-két hiányzó dologgal, de nekem nem akar összejönni.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én pont most szórakoztam ezzel, ennyit adtam meg neki:
#footer {
clear:both;
width: 1000px;
height: 20px;
}a többinek pedig: float: left;, position nem kell nekik. nálam egyenlőre minden felbontáson jó.
viszont ebbe segítsetek nekem, google chrome-on dolgozom, a többi böngészőn nem jeleniti meg a css belállításaim bizonyos részét, vagyis a menu css-ét. van még egy ilyen oldalam ahol használom ezeket a menü beállításokat, és ráadásul a mostanihoz csak másoltam a css-t még nem is szerkeztettem egyenlőre de úgy se. valami elkerülhette a figyelmem?
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok! IE problémáim vannak, van egy main id-vel ellátott div-em. Középre szeretném helyezni, margin: auto-val tökéletesen középre kerül minden böngészőbe, de IE-n nem igazán akar összejönni... valaki tudna segíteni?
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
köszi így működik!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
nem jó sajnos:S
-
SektorFlop
aktív tag
halli!
lenne egy olyan gondom, hogy javascript segítségével, egy átlátszó div-et jelenítek meg. terveim szerint az egész felületett be kellene teríteni mikor megnyitom.
position: fixed; top:1%; right:1%; left:1%; bottom:1%; width:auto; height: auto;
valahogyan az alját is a monitorhoz kellene igazítani. valakinek esetleg lenne ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest