- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Mindkettő, és egyik sem.
Én még nem határoltam el magam egyik oldalra sem, pedig el kéne, mert amíg mind a kettőt hajtom egyikben sem leszek kiemelkedő. Nem rég kaptam egy ajánlatot frontend pozícióba, talán egy picit közelebb is áll hozzám mint a szerver oldal. Ennek ellenére érdekel az is mi folyik a háttérben, így szívesen foglalkozok azzal is.
(#1394) Zedz
A JQuery pár éve istenkirályság volt, azóta viszont van HTML5 és CSS3, egy csomó alap dolog amire korábban JQ-t használtunk, már elérhető a használata nélkül, azok a dolgok pedig amikhez még mindig szükség van JS-re, az megoldható simán JS-el, feleslges overhead a JQ-t használni. Persze ezt nem lehet általánosítani, hasznos kis lib, de már közel sem annyira mint korábban.LESS vagy SASS/SCSS?
Szerintem a LESS egyszerűbb, könnyebb vele kezdeni, viszont épp ezért kicsit korlátoltabb is. Az SCSS nekem jobban kézre áll, sokkal áttekinthetőbb, kiforrottabb, saját függvényeket (akár rekurzív, vagy feltételhez kötött) írhatok, változókat használhatok, ésatöbbi. Ezzel még ugyan ráérsz, de ha majd ott tartasz, én a SASS/SCSS-t javaslom, aztán hogy majd neked akkor melyik áll a kezedre eldöntöd, sok különbség amúgy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest