Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Udv mindenkinek. Megprobalkozok itt is hatha... Nemzetkozi csoportokban mar joideje probalok embereket toborozni de az elmult 1-2 honapban ez nagyon nehez lett, mert tul sok a milestone csapat, akik csak a 20 milliora es a kocsira utaznak.
Namarmost, van nekem egy NEMZETKOZI csapatom, regi motoros banda, tavaly szeptember ota vagyok veluk, en vagyok a masodik legorgebb jatekos, es egyik admin is egyben. Regen eloszor top50 majd utana top25 csapat voltunk, de amiota 20 millioert lehet kocsit nyerni mi is mar csak arra megyunk. Eddig mindet megnyertuk kivetel nelkul 25-26 fovel, de a mult szezonban vesztettunk 3 nagyon komoly embert ezert visszaestunk. Eddig csak 1-et tudtam potolni egy jo magyar jatekos szemelyeben, de kellene meg 6 ember hogy tele legyunk.
Ha tudna egyszerre ennyi ember jonni es jatszani rendesen a szezon vegeig akkor 1000% hogy meglesz a Honda NSX.
Teljesen mindegy mi a rangotok, egy kitetel van, wildcard-ot nem szabad aktivalni csak ugy. Aki ezt be tudja tartani es szeretne a kocsit felvenni, kerem jelentkezzen itt nalam. A legjobb az lenne ha meglenne a prestige car is, hogy konnyebben hozzatok a pontokat.
Szoval ha jelenleg olyan csapatban vagy ami tul gyenge, nincs meg sose a kocsi vagy tul sok az inaktiv ember akkor gyere hozzank nalunk biztos meglesz az auto ha elegen jelentkeztek. Koszi a figyelmet. A csapatom neve: mallaka. Ha jelentkeznel elotte mindenkeppen ide irj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest