Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
capirossi x
csendes újonc
válasz
SZACSKO
üzenetére
Szia Szacskó! Igen veled mentem és én is simán nyertem 😀😀😀😀 . Azt hittem te tudod hogy működik !😞 Tegnap is azért hivtalak ki de tegnap már nem működött ! Amúgy milyen időt mentél ? Mit irt ki? Ha esetleg ma is összefutunk akkor beteszem a 200 k -t és ha nyertem akkor újra ki Hivlak megint 200 k- ért ha neked is működik akkor fogadd el . Ha van kedved hozza oda vissza hívni egymást de csak a lobbyból lehet mert mindenki nyert. Köszi
-
SZACSKO
tag
válasz
capirossi x
üzenetére
Szia!
Velem mentél szerintem, de az az nekem úgy jött le, hogy simán nyertem. Csodáltam is, hogy miért hívsz mindig, gondoltam adakozó kedvedben vagy, így nem is bántam.
-
_ocsisajt
őstag
Ok Köszi!

Aki nagyon keni a live lobby témát az igazán megríhatná, hogyan tudom magam "visszarakatni" az eredeti lobbyba... avagy, hogyan tudom resetelni a lobbyt, mert már olyan lobbyba rakott (sokat nyertem tudom), ahol tényleg nem tudok fizikailag jobb időt menni

Áldozzak be egy tank benyát, hogy csak vesztek?
-
_ocsisajt
őstag
Ez a nyomorék allinre "disconnectel még a lobbyban" elveszi a pénzem még mindig... -400K
Meg ez a disconnect win hogy működik amúgy? Nemrég volt egy kínai player és tank benzinnyi 200K-at tudtam nyerni, aztán lelépett

-
olijutka
újonc
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy Magyar csapathoz szeretnék csatlakozni van e rá legetöség a választ elöre is köszönöm
-
capirossi x
csendes újonc
válasz
razorka777
üzenetére

Ez így jó ? De a szezon váltást megvárom mert nem akarok kitolni a csapattal . Azért szeretnék váltani hogy végre magyar csapatban legyek . 1 000 000 + simán hozom . Viszont a PH.hu hanyadik a listán általában ? Pár hónapja 148 rank voltam csak frissítés hiba miatt újra kellett kezdenem csak mire a support reagált addigra megvettem a Lamborghini centenariot ezért már nem fogadtam el a régi karakterem de most próbálják visszaadni a régi autóimat 😀 És kaptam egy kis kárpótlást is .egy másik csapatot én mentettem meg mert sokan kiléptek akkor hoztam a szezonban 3 000 000 t. Nem vagyok valtogató típus . Kérdés a képernyő közepén fent az autó neve mellett mi a jelentősége a két számnak pl t5 710 687? Azt tudom hogy miből lesz . Ebbe nincs benne a 300 000 extra rp a prestige car az már megvan lvl 5 minden plusz egy két lvl 6 + fusion parts. -
razorka777
veterán
válasz
capirossi x
üzenetére
Dobj egy képet a profilodról, és jöhetsz.

-
capirossi x
csendes újonc
válasz
razorka777
üzenetére
Sziasztok!
Én tudok több mint egy millát!
Keresek egy jól haladó magyar csapatot! -
Kardos.N
tag
válasz
razorka777
üzenetére
Hali!
Én szívesen váltanék csapatot , level 69 aktívnak mondható vagyok.
Természetesen család és munka mellet marad egy pár óra játszani még.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kardos.N
tag
Belepés után hagyni kell míg láthatóak lesznek a kocsik. (max 10-15mp)
Aztán net off és működik minden.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Bocsánat, az nem. A 800 000 szokott összejönni. Ezek szerint van limit. Egyszer már voltam tag, akkor ezért lettem kirakva, így már világos. A millát nem vállalom be, köszönöm.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszönöm. LacsuHUN Gondolom a jelenlegi 220 e crew pont az bukó. Vagy azt viszem át?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Ismerem, csak kíváncsi voltam mivel megy még mindég
Köszönöm de már kezdem belakni az ipades accot
Az meg velem van szinte mindég 
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
mivel nyomod? Teló vagy emu?
-
Micsurin
nagyúr
Ezt szándékosan csinálja? Utoljára az E$A NFS No Limitsben láttam ilyet....

Első 19 win zsinórban a prize cupban. Most a második tankot töltöttem.... (20 futam) EGY SE lett meg. Perfect start, perfect shift, a nitrot is ott nyomom ahol eddig. A nehézség "állítólag" változatlan, challenging.Szándékos vagy nem tudok valami kis kapuról?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
fel se tünt h kilèptèl tőlünk.
-
razorka777
veterán
A PH!HU csapatban felszabadult pár hely, aki gondolja, jöhet.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
De te PC-n, nem?
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nállam is a frissítéssel.
-
MK VII
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Jó nyitás.

Egyébként. -
Lacsu
csendes tag
válasz
SZACSKO
üzenetére
Akkor kérlek, segíts! Talán te tudod. Létezhet, hogy az én Golf I-em 12.2 megy, akármelyik Youtube-os videón látott beállítást alkalmazom (azok 11.8), és ha a saját legmagasabb pluzzt adó beállításánál tartom, akkor 12.3. Harmadikban nyomom a nitrót, minden perfekt, és az a 0.3 tized, az nagyon sok. Én értem, hogy minden autó más, de millió beállítást próbáltam már.
-
SZACSKO
tag
Gratula nektek, szerencsére egyre jobbak a magyar csapatok

-
Gabi Hapi
kezdő
Új hír a CSR2-ről!
https://www.youtube.com/watch?v=0pdIqW7dmic
Lényege:
Hamarosan az elitért ( már a 3-tól ) fizetni kell és az egyes 6-os stage-ekért is ill a szervert kell megfizetni egyszeri díjas lesz - és a Live is fizetőssé válik.

-
törölt tag
5.3 millió. Ma este éjjel csinalunk 2őt, minden wildcard futni fog, 6 óra osszesen, meg van egy crew cup amibe van még kb 2-2.5 millió. Holnap lesz 20k rp a daily bonusban fejenkent, és még egy supply cup 12k per fő. Ha lesz token még holnap és holnap után 1-1 milliót a wildcard alatt. Szűk a dolog de nem lehetetlen.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
pont most kaptam megint GT350-et ezüstbőőő... törés és KETTŐ 6!! (pont nem volt 1ik sem)

szerk: gumi, moci, durgó meg nitró már hatos

bőszen veszegetem a Fiestákat! meg talán lehet farmolok majd pénztet és veszegetem a mustangokat a kékek (pink fusion jöhet mustangból?) miatt -
razorka777
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ugyan nem fullos, de így is jó időt megy.
Nissan GTR -
_ocsisajt
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
nincs és csak 1 S6 van hozzá
(nem szeretem, idegbeteg autó) -
_ocsisajt
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
KÖSZI!
T4:13.39 meg T5: 10.9? jézusom... hát akkor megragadtam

összedobtam egy tétéerest T2-re az már most tudja teszteltem... hát akkor stage 6 vadászat lesz T4 meg T5-ön... faccca
szerk: hajnalban szolgálat végén beesett még 2 arany kulcs... hát richtig ARANYBÓL csak viper jött 3 csillag... húdeszentségeltem... LAFerkához már van elég sokmindenem itt friss accounton is... jöhetett vóóóna

szerk2: sima vipert betörtem, jött egy intake 6-os, hát azzal izé még kevés leszek a 13.39-hez
-
_ocsisajt
őstag
Ahány helyen olvasom annyi féle idő van, valaki léccy írja már le TÉNYLEG mennyit kell minyima menni, hogy a tempest (szerk: 1-es jogsi, jöhetnek kettesek is a későbbiekre!) tier bossok autóit elnyerjem? Ami már megvan: T3 és T1... most tartok T4-nél... de nem baj ha leírja valaki az összeset, hátha másnak is kell!
Köszi!
-
access_denied
senior tag
válasz
access_denied
üzenetére
A lila megvan, de akkor ez annyit tesz, hogy most a 10-re (videó nélkül nem lehet 11) két arannyal kell venni, hogy lila legyen.
-
Kardos.N
tag
Van esetleg hely egy normális aktív magyar klánban ?
68rank sok kocsi sok idő
-
törölt tag
A videók először nekem se működtek de van egy módszer ami feleleszti őket. Le kell teljesen fogyasztani a benzint majd feltolteni 3szor lila színűre, aztán ha lefogy újra 5ig elkezdi ujra adni a videókat.
-
törölt tag
Udv mindenkinek. Megprobalkozok itt is hatha... Nemzetkozi csoportokban mar joideje probalok embereket toborozni de az elmult 1-2 honapban ez nagyon nehez lett, mert tul sok a milestone csapat, akik csak a 20 milliora es a kocsira utaznak.
Namarmost, van nekem egy NEMZETKOZI csapatom, regi motoros banda, tavaly szeptember ota vagyok veluk, en vagyok a masodik legorgebb jatekos, es egyik admin is egyben. Regen eloszor top50 majd utana top25 csapat voltunk, de amiota 20 millioert lehet kocsit nyerni mi is mar csak arra megyunk. Eddig mindet megnyertuk kivetel nelkul 25-26 fovel, de a mult szezonban vesztettunk 3 nagyon komoly embert ezert visszaestunk. Eddig csak 1-et tudtam potolni egy jo magyar jatekos szemelyeben, de kellene meg 6 ember hogy tele legyunk.
Ha tudna egyszerre ennyi ember jonni es jatszani rendesen a szezon vegeig akkor 1000% hogy meglesz a Honda NSX.
Teljesen mindegy mi a rangotok, egy kitetel van, wildcard-ot nem szabad aktivalni csak ugy. Aki ezt be tudja tartani es szeretne a kocsit felvenni, kerem jelentkezzen itt nalam. A legjobb az lenne ha meglenne a prestige car is, hogy konnyebben hozzatok a pontokat.
Szoval ha jelenleg olyan csapatban vagy ami tul gyenge, nincs meg sose a kocsi vagy tul sok az inaktiv ember akkor gyere hozzank nalunk biztos meglesz az auto ha elegen jelentkeztek. Koszi a figyelmet. A csapatom neve: mallaka. Ha jelentkeznel elotte mindenkeppen ide irj. -
MK VII
veterán
Na bumm.
A frissítéssel jött androidra a bugjavítás. Egyből connetion error-t dob net kikapcsolásnál. Nem lehet nyitogatni...
Nem baj. Jó ez így. -
SZACSKO
tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Még egy, ha leminuszolod a kocsit, akkor sem fog többet adni, ez esetben már a 200 is jó..
Leminuszolás az, ha tuningértékeket úgy állítod be, hogy minél kevesebb legyen (magyarán lefelé tuningoilod a szekeret) Nyerni fogsz ugyan mindig, de az RP fos lesz, akármit csinálsz. -
_ocsisajt
őstag
ohh köszi a válaszokat

-
Jon Mathias
senior tag
A lilacsillagos verdákkal többet lehet nyerni.
-
_ocsisajt
őstag
Klánban sem válaszoltak érdemben... az mitől függ, hogy mennyi pontot kapsz live-nál?
Minden variációt* kipróbáltam már, de nem kapok 2XX pontnál többet ha nyerek... Míg cimbi meg üti az 1300 pontokat zsinórban T5-ön, addig nekem nagyon gagyi
Nem értem...*Kisebbet hívtam ki (most 302K van jelenleg) azt vertem, nagyobb RP-st vertem, fresssnesszel, anélkül stb.

-
Gerár
csendes újonc
válasz
razorka777
üzenetére
Ok
-
Gerár
csendes újonc
válasz
razorka777
üzenetére
Helló!
Van még hely?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Keresek egy jól haladó magyar csapatot!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mit rontok el?