Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hothead2
tag
Tudja valaki hanyadikok a titánok?
-
MK VII
veterán
Na megcan az 5*-os Viper.

Lehet tolni neki.

-
Fehdavee
tag
[link]
Egy kolegának kell
-
ViiiiktorOC
senior tag
Képzeljétek, megint lenullázotott egy kocsim. Mint múltkor: [link]
Tegnap vettem észre, h a Porsche 718-asom teljesen visszaállt alapra.
40 stage, és +1000-res volt)
Supportot felkerestem, és ha jól forditottam, akkor nincs lehetőség h vissza állítsák nekem.
Csak nagyon sajnálom, el is ment a kedvem a játéktól...

(#2193) Over567: Nálunk van szabad hely. 6.000.000 pont felett szoktunk gyűjteni.
Lambo T. Hungary a nevünk.
-
Over567
aktív tag
Üdv. Van valami aktiv crew amibe joinolhatok? Még csak T1-ben vagyok keresgéltem de nem nagyon találok Prohardver! crew-ban senki nem csinált még semmit csak én

-
MK VII
veterán
Volt pár napja valami frissítés? Vagy mi az istentől nem tudok játszani ezzel a nyomorult játékkal?
Állandóan ott a piros wifi jel fent. Egyik nap már írtam róla, azt hittem jaulni fog.. Hát csak rosszabb lett.. Gyakorlatilag képtelenség játszani, mert mindig piros.. Akár mobilnet akár wifi... -
Fehdavee
tag
Köszi egy isten vagy

-
BeZol
őstag
-
Fehdavee
tag
Melyik T2-es verdából lehet 10.1-10.2 kihozi? Ford, WRX, merci, tt, sirocco?
-
SZACSKO
tag
Üdv mindenkinek!
Létrehoztunk egy facebook csoportot, kicsit más céllal, mint ez az oldal. A csoport lényege, hogy minden MAGYAR csapatnak segítségére legyen abban, hogy ugyanannyi játékkal, mint eddig komolyabb eredményeket érjen el, magyarán összefogja a hazai csapatokat. Csapattitkok, beállítások, trükkök tabuk, azoknak itt van ez az oldal, a csoportnak leginkább a live menetekben történő együttműködés elősegítése a fő célja. Bővebben az oldalon találtok infókat: CSR2 Csapatfüggetlen játékoscsoport
Üdv- - SZACSKO/HUNGARIAN TITANS -
Endruvv
csendes tag
A nevek mellett az 1-es és a 2-es mit jelent? Illetve amit a profilomnál ír "Elite License lvl1 0%) azt hogy tudom el kezdeni? Shax-ot először le kell nyomni?
-
SZACSKO
tag
Sziasztok! Tud feltenni valaki olyan táblázatot, hogy milyen beállításokkal lehet a legjobb időket elérni? Korábban volt, de azóta jött sok új autó, meg állítgattak is rajta, az szerintem már rég elavult. Köszi előre is!
-
Endruvv
csendes tag
F12Berlinetta-val ami full lvl5 tuningods érdemes neki ugrani a bossnak vagy várjak lvl6-os upgradeket és további fusion partokat? El szeretném nyerni a kocsiját is.
-
MK VII
veterán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Nekem sajnos nem....
Sőt. Live versenyről sorra kidobál vagy nem is talál játékosokat. Ma a 30%-os Wildcardot amit lett aktiválva, azt sem tudtam kihasználni, mert kupa versenyem nem volt már és a live meg nem ment... -
-
MK VII
veterán
Skacok. Ti nem vettétek észre, hogy mostanában sokszor ott van a piros wifi jel? Elkezdek játszani és egy két versen yután megjelenik. Mobilnettel sűrűbben.
-
Lacsu
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszönöm. Nincs LB-m, csak sima. Simával csináltad?
-
Lacsu
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek kicsit, A Tempest második körében a T5 Dana's challenge 24-es versenyét (0-161 sprint 695 pp-vel) mivel csináltátok meg? LaFerrari-t és 570S-t ne ajánljátok, mert az a két Elite verdám, így nem indulhat.
Köszönöm.
-
MK VII
veterán
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Huawei P9
-
MK VII
veterán
Most tűnik csak fel, hogy milyen szép lett ez a játék.

-
Rakeem
aktív tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Na jelentkeztem a magyarok hun crewbe. Mostmar csak varni kell.
(remelem jo helyre jelentkeztem) -
Kapszlock
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Több ilyen nevűt láttam, remélem, jóba jelentkeztem

-
Kapszlock
csendes tag
Sziasztok,
kb 2 hete játszom a játékkal, napi kb 200 fuelt ellövök, szóval relatíve aktívnak mondanám magam.
Magyar guildet keresnék túl nagy elvárások nélkül, csak szeretném, hogy szintén aktívnak mondható tagok legyenek benne.Még ismerkedem a játékkal, de sok dolgot tanultam már erről a fórumról is.
Kapszlock néven vagyok fent, ha valaki tud jelezni, hogy hová van felvétel, köszönettel venném.
Üdv

-
Rakeem
aktív tag
Következő sessiontól valami értelmes crewben nem lesz hely véletlenül? Unom hogy teperek, de mások a crewben meg lábat lógatnak. Pedig vagyok annyira aktív, hogy "megérdemeljem" a 20 millás autókat.

Lvl64-en járok, sessiononként minimum 700k+ RP össze szokott jönni. (jelenleg 926k-nál járok LB Nissan sessionban.)
A garázsom értéke 56+ millió, autó duplikáció nélkül. (ha ez számít bármit is.) -
Gabi Hapi
kezdő
válasz
razorka777
üzenetére
Ezért nem is értettem SZACSKO-t...
Tavaly októberben kezdtem a játékot, csak úgy egyedül, csapat nélkül... Sok dolgot nem tudtam a játékkal kapcsolatban, örülök, hogy itt válaszokat kapok, ha van időm visszaolvasom a posztokat is. 
Szivesen csetelnék, nincs ezzel baj... De egyrészt, ha van időm, inkább játszom a játékkal kicsit, meg család és munka is van...
Másrészt - mint mondtam - qrva aprók a betűk cseten a telefonon olvasva / irva kínszenvedés. -
Endruvv
csendes tag
Haha, köszi.. Ezek közül mind megveri a ferrárit ami nekem van, a GTR-em pedig még ótvar gyenge.. Vicces..

-
Rollvt
csendes tag
válasz
razorka777
üzenetére
Hát, szerintem ez 1 eurót sem ér, nem hogy 10-et.
-
-
razorka777
veterán
Még több ilyen ajánlatot kérnék.

-
BeZol
őstag
válasz
Endruvv
üzenetére
Live race teljesen más tészta, minél jobban tuningolod a kocsid, annál nagyobb különbségek lesznek. Érdemes kisebb pp-re rakni a kocsit, és amellé a lehető legtöbb bónusz pontot összelapátolni.
Olvastam, hogy valaki kimaxolta a regera csr edition-jét, és azon siránkozott, hogy 5 emberből 4 instant refuseolja, mert tudják h elverné, és képtelen live meccseket tolni emiatt, szóval visszább kellett vennie a tuningot neki is, és ott már jobb a dolog, neked is ezt tanácsolom.
Én egyébként rp-t regulation versennyel farmolok. Kereken 1 óra alatt 70 meccset tolok le az elite licenszes shax agerával 11.225 körüli időkkel, és potyog 247rp, 12.500+ cash --> 1 óra alatt 17.290 rp és 875ezer+ cash.
Nekem live-on van, ahol tudom az 1win1loss-t hozni, de akkor is átlag 300-500rp esik ha nyerek, tehát rp ügyileg is kicsit jobb a regulation verseny (494rp fixen 2 meccsen amit nyerek ugye), gyorsabban is megy, nem kell várakozással annyit szöszölni, és dupla annyi zsetonom is lesz.
Szép lassan T3-nál jár az android emulátoros accountom, majd azzal fogok magam ellen nyomulni T5-ben, és akkor saját tapasztalat alapján újramatekozom, hogy vajon megéri-e. Ha nem is éri meg, majd cash tradelek magammal
Egyelőre mindig kell vmire cash, bár már nem sokáig. -
Endruvv
csendes tag
Az F12Berlinetta miért ilyen ratyi? :x T5 3 csillagos, nyertem silverkeys-es dolgon, és sok moneyt öltem bele, de Live race-t nemigen tudok nyerni azóta.. Nagyon el toltam, hogy pár százezret bele toltam? ><
-
BeZol
őstag
Én sima dodge viperrel hoztam össze, ami 40/42 upgrade és 54/68 fusion, de mikor nekiláttam akkor talán 45 fusionöm volt, és kapásból megakadtam az első szakasz végén 622-esként. Szerintem is húzz inkább újra egy nissan gt-r-t, de gondolom a végén ott is kb. 80-90%-ra feltuningolt kocsi kell.
-
joe007
tag
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Szevasz!
Nekem ilyen készülékem van Redmi Note 2 Prime és a GPU PowerVR G6200-as!
-
slug
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Elite 1 tier4ben sima GT-R -el mentem vegig
-
slug
senior tag
Elite 2 Tier4 -nek melyik autoval menjek neki?
corvette stingray z6 vagy nissan nismo gt-r, 0-rol fejlesztenem -
joe007
tag
Az új verziónál lassulást észleltem a versenyek alatt a grafika más 'jobb, szebb' lett.
Kérdés hol lehet vissza venni a grafikából? Nekem nem kell a sok csili vili csillogó kocsi persze nyilván így jobb+szebb, de nekem nem 15-20fps kéne, hanem 30-at szeretnék, hogy a live-ban ne érezzek akadozást!
Vki tud ebben segíteni?Megj.: Nálam android 5.0.4 van és az 1.9.3-as még jól, ment! A mostani frissítésnél 1.10.2 a célban is van animáció, amit a neten is látni Win felírat meg repülök mennek a háttérben a célban keresztbe.
-
Endruvv
csendes tag
T3-ban a BMW M4, az Audi RS5 Coupé vagy a Ford Mustang GT a legjobb? Ezeket lehet pénzért és nem pedig fizetős coinért venni/nyerni. Ezért kérdezem ezeket. Előre is köszi!

-
MK VII
veterán
Live része a játéknak most jó lett.. Nem dob ki.
Tegnapeste sorra megnyertem mindegyik versenyt amin elindultam... Jó ez a Lykan.
-
joe007
tag
válasz
Gabi Hapi
üzenetére
Ezt akkor tapasztaltam ha a telo épp leesik a netről! Ilyenkor rögtön be kell zárni a programot és ellenőrizni a net kapcsolatot, majd a helyi gyorsítótárat és az adatokat törölni, de a programot nem kell eltávolítani és újra letölteni az egészet, hanem ha a net már tuti a telon akkor mehet a game indítása!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Először is köszi az új verzióban megjelent infókat!
Másodszor aki még nem frissítette le a játékot a sorozatos hibák miatt mint én, ill. nem kezdte el a Tempest2-t annak javaslom nézze meg mennyi $-ja van ugyanis a versenyben való részvételnél a program nézi a jelenlegi pénzedet!!!
Ha lehet akkor csökkentsd le a költségeket $1,51m-re és akkor a költség csak $1,5m lesz!!
Nálam $15m volt így volt mire elköltenem legalább vagy 6 autót kifejlesztettem és fusion-okat pakoltam bele!
Jó pár csapat társam jelezte, hogy neki $5m volt a részvételi díj ebből következtettem az arányos költségre és levittem a fenti módszerrel a költségeket és láss csodát tényleg másfél millió dollár lett!

-
BeZol
őstag
Mivel elvesztettem szinte minden alkatrészem és fusion partom a koenigsegg-re, elkezdtem visszatuningolni, DE a stage 4 partok mikor megérkeztek, nem lehetett berakni!
Tehát hiába jött már meg, nem volt gomb h fitteljem --> stage 5-ökhöz mikor megvettem és csak pár perc volt hátra, fogtam aranyért instant delivery és egyből megjött ÉS be is rakta. --> 720-as full stage 5-tel a kocsi, és van benne 5 fusion part (+100-as a kocsi így behangolva), ÉS most meg is lett a T5 elite idő: 11.247-tel
--> +58% rp -> 247 rp versenyeként a 230-ról. Szóval most már nem para ha visszarakják rendbe a kocsit full stage 6-ra, mert 46 fusion parttal is csak 11.380-akat tudtam menni, azóta meg csak 1db fusion part jött még, a cél pedig csak az elite +10% bónusz volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BeZol
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Akkor Te szerencsés csillagzat alatt születtél...
Én már 3-4 napja egyetlen videót sem kaptam... -
Endruvv
csendes tag
Hali skacok. A videós gas újratöltésnél nektek is ezt írja?
-
Rakeem
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Köszi az infot.
T2 és T4 már meg is van. Most T5 van soron. Csak már kicsit unom, de az a rengeteg reward nem hagy nyugodni.

-
Rollvt
csendes tag
Én értettem, hogy nem kocsmázás közben játszol több órát, ezért különítettem el. Mindegy.
Amúgy addig amíg sok autót kell tuningolnod, fejlesztened, persze, hogy nyeli a pénzt. Akkor fog jobban gyűlni, amikor a legtöbb autód maxon van és csak max a fusiont kell beleraknod apránként, ha kapsz hozzá. Ez egy ilyen játék. Az elején melósabb, utána már könnyebb.
-
MK VII
veterán
Nem kocsmázás közben játszok több órát vele, hanem összességében...
Ejj te.
Most írjam azt, hogy a reggeli kulázás közben letolok 10 benzint, aztán mielőtt elmegyek dolgozni megint 10-et, bent az üzletben munka közben is eljátszok napközben 10-et, este hazaérek megint letolok 10-et, haverhoz átmegyek letolok 10-et meg még veszek kb kétszer 10 benzint. Ha épp elugrok városba haverokkal akkor egy két whiskey kóla közben is elmegy 10 benzin?
Szóval tényleg játszok vele.. De csak pont arra elég a pénz, hogy az épp aktuális kupákat meg versenyeket végigjátsszam egy kocsival amire rámegy az összeg a tuningolására.
Előző szezonban majdnem 700k crew rp pontot csináltam. Az sem azt tükrözi, hogy ne játszanék vele...
Viszont egyhuzamban biztos, hogy nem fogok órákat tölteni a játékkal... -
Rollvt
csendes tag
Ebben semmi szeméyeskedés nem volt, csak mikor már állandó jelleggel csak ezt olvasnom, kicsit unalmas. Ha te naponta több órát játszol és mégsem haladsz, van egy rossz hírem....
Nyilván nem a mostani elrontott frissítésről van szó, de aki akar, most is tud pénzt gyűjteni. -
MK VII
veterán
Hagyjuk már a személyeskedést, meg, hogy mire verem magam... Kérlek.. Ne menjünk oviba...
Naponta több órát játszok a játékkal... Reggel, délben este. Kocsmázás közben, haveroknál, utazás közben...
Ergo sokat játszom.. Mindennek ellenére valahogy nem megy a pénzgyarapítás.
Van fullos T5-ös verdám. Live versenyeket sorra nyerem, csak amikor bugos ez a fos és kidob, meg a nemrégiben felrakott kép szerint cselekszik a játék akkor baszhatom, hogy mennyire vagyok jó... -
Rollvt
csendes tag
Nem kell ahhoz droidnak lenni, sem napi 10 órát játszani, hogy haladj. Kell egy jó maxos T5 verda, 1-2 haver/csapattárs és liveben hamar összehozható a zseton. De ha mások ellen mész is. Ha napi 15 percet szánsz rá, ne keseregj, hogy nem haladsz, kevés a pénzed, nincs maxos autód, hanem törődj bele. Én sem verem itt magam, hogy akik tőlem jóval többet játszanak, hol tartanak, mennyi mindenük van.
-
Rakeem
aktív tag
Van már arról info, hogy elite2 bossoknál milyen idő alá kell bejutni az autó elnyerős résznél?
Addig nem akarok neki állni amíg nincsenek meg a verdáim amikkel elnyerhetem a járgányaikat.
Eddig megvan minden elite car. Nem akarom megtörni ezt a jó szokásomat.
-
BeZol
őstag
Ne akard megváltani a világot, én januárban kezdtem, de a játék 2016 júniusi talán. Ha tripla ennyi ideje játszanék, szerintem már csak az extrémebb kulccsal nyitható autókkal szenvednék fusion part ügyben, egyébként minden sima pénzért vehető kocsi ki lenne maxolva (így is sok ki van, igazából t4-t5 része döcögősebb mert lassan érkezik meg a kocsi, hiába van zsetonod rá), viszont valószínű h a sima kocsik 1-2-3 csillagos verziói mind teli lenne fusionölve.
Nekem is amint lesz zsetonom és azt hiszem végre nem kell már semmire, akkor jön egy nissan event, amihez nissanokat veszegetek stripelni

Vagy jött az elite 2, és máris repült 2 milla, és még ki tudja melyik kocsival megyek majd végig a bossokon.Tehát én pár hete kezdtem el ledegradálni a játékot a napi versenyekre és semmi live max. mikor unatkozok, és úgy h spéci kocsi meglett megvolt a 800ezer pont a végére és szép lassan csorgott a zseton is.
Eleinte a cash elég szűk keresztmetszet, utána viszont már nem igazán fog kelleni, mert a goldos v. ládával nyitható kocsikhoz a fusion partok nem fognak cash-ből potyogni... Szerintem pont a "cél" előtt kezdted el magad idegesíteni. Reggel-délben-este pici játék aztán tojjál rá, spéci kocsival akkor is meglesz a 800 rp-d és csorog a cash, max. néha kell picit itt-ott ráhúzni.
Én most pl. eléggé unatkoztam, és 265ezer rp-nél járok 0 live race-szel
, klánnál 371ezret ír. Pörgetem a regulation versenyt T5-ön az agerával. Jön 12.775 cash és 230 rp.Kevesebb mint 40 másodperc 1 verseny, letolok 10-et -> 6perc40sec, majd 5 reklám (hát van ami 30sec, de van ami 15 sec, de számoljunk 30-cakkal), ami 2perc30sec és megint mehet az egész előről.
Tehát 10 verseny: 6perc40.
10 verseny + reklámokkal újratöltés: legyen kereken 9 perc (hiszen vannak rövid reklámok)
1 óra játékkal kitermelek majdnem 7*10 versenyt (utolsónál nem nézek reklámot), ami 7*127.750=894.250 cash ha nem tolom el a launchot és váltásokat, és potyog még 7*10*230=16.100 rpA napi eventekkel most nem is számoltam, ott több zseton esik, és napi 4xer a daily battle is hozható, ami jókat dob mostanság, vagy 18ezer cash, vagy 10 silver key, 50 gold talán, ill. fusion part az nem olyan menő, hacsak nem speciális kocsihoz jó
A napi 4 free bronze key-et sem említettem, meg a mostani napi login bónuszt.
Ha nagyon turbózni akarom az rp-t, akkor óránként megveszem az 5db t1-es kocsit, az 5x500=2500rp. Ha ezt pl. napi 4xer megteszem, és csinálom a 14napos event alatt, akkor az 140ezer rp. Az 5 kocsira durván 150ezer cash kell. Fejlesztésért is jár pont, az szerintem nem éri meg, fusion part berakás az +100 pont, tehát 24xer meg lehet tenni ha van, de strippelni ilyenkor nem tudod csak eladni egy 800-900cash-ért. Stripelésért sem jár rp.És akkor még a live race-eket nem is érintettem, bár nekem az nem szimpi, sokáig tart mire összejön 1 meccs és általában többet bukok mint nyerek. Ha pedig sokat nyernék egy jó beállítással, utána tutira jön egy jó hosszú vesztő széria, és csak égetem az üzemanyagot. Majd ha az emulátoros accomat felhúztam T5-ös szintre, majd akkor csapatom magam ellen. Vhol olvastam h érdemes 3at nyerni 1et bukni, szóval majd eljátszogatok magammal, de ez a reklámokkal nem partner emulátorral eltarthat egy jó darabig, és lehet addigra már nem is fogok játszani.
-
hothead2
tag
A pénz kérdés nem kérdés még offlineban sem. Ha van t5-ös verdád, csak idő kérdése. Ez annyit tesz naponta durván 1,25óránként kapsz 10egység benyát. Na azt a 10 egység benyát valóban le lehet játszani 10perc alatt. 10futam*11500$=115000$ ha napi 10*10benyát lenyomsz akkor az 1150000$ regularban. Mint írtam minden csak idő kérdése. Kaphatsz napi 50-600 aranyat a goals okért. Szint lépés 35-50arany (ha azt kapsz). 20arany 10benya. Kell még tovább ragozni?
-
MK VII
veterán
Nem türelem kérdése..
Az embereknek életük is van, a droidoknak játékpénzük..
Droid nem leszek egy játék kedvéért sem.. Letolom a kötelezőt meg még azon felül egy két live mecset.
Egyszerűen nem várhatja el egyik játék sem azt, hogy minden szabadidejét áldozza rá az ember, mert különben nem jut tovább..Különben meg azért kérdeztem, mert azt hittem valamit nem jól csinálok. Nem gondoltam, hogy mindenki napi 10-15 órában ezt játssza, hogy legyen pénze.
-
BeZol
őstag
Hát igen, én is tudnék mit javítani

Nekem csak az első boss toyotája nincs meg, utána lettem képben h mik vannak aztán figyeltem h meglegyen mindig mindegyik boss kocsija.
Aztán jöttek az elite versenyek, örültem h letolom, nem is figyeltem h kaptam +10% rp-t azokra a kocsikra (mindegyik csillag nélküli alap feltuningolt autó persze), aztán kezdhettem farmolni egy új autóra amit még fel is kellett húzni... Levertem végül az elite T5 boss-t is olyan 2,5 hónap játék után, eltelt 2 hét, és itt az új elite széria, ahol már figyelek, hogy melyik kocsi kapja meg az elite státuszt az rp bónusz miatt, viszont alapvetően a legtöbb zseton T5-ben jön, ergo a leginkább egy shax agera r-re, vagy larry gta spano-ra érdemes rátenni, mert ezek alapból +48%-ot adnak. Persze lehet ezt a szisztémát követni T1-4-ig, hogy direkt a bosskocsikra tetetem rá, viszont a sima T1-4 bossok kocsijai mindig 1 kategóriával nagyobbak, ezért nem használhatóak erre, ergo csak az elite bossok kocsijai alkalmasak erre (ill. a normál T5 boss koenigsegg-je).Én most buktam az agerámról a tuningokat és 46 fusion partot... Elkezdtem újra feltuningolni (pedig alapból maxon van stage 6-okkal és nem lehet gyengébbre állítani), és most 717-es úgy, hogy full stage 6-on 710-es... Elég vicces, estére megjönnek a stage 4 partok (egyelőre csak full stage 3 a kicsi kocsi), meglátjuk milyen lesz
Visszafele most sem lehet tuningolni, de gondolom hasonló "bug" miatt futottam össze 10.920-as időt menő ford fiestákkal is.Tehát szerintem csak a T5 autók az érdekesek, azokkal jön sok pénz és alapból több rp, a többi miatt egyáltalán ne bánkódj, kár ezért újat kezdeni. Egyedül kj T4-es nismo-ja olyan, hogy szintén 48%-ot ad, viszont kevesebb a zseton amit nyerhetsz.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Rohadtul zavar, hogy én nem kaptam meg egyik Boss verdát sem. Tudom, tudom. Nem sokról maradtam le, de zavar. Illetve Elite-re szeretnék menni, de rohadtul nincs pénzem rá. Most már tudom, hogy melyik kocsira mennyit költsek, meg mire figyeljek.. Első nekifutásra vaktában játszottam, azt sem tudtam mit csináljak..
Egyébként nekem az Elite rész még most is egy szürke köd.. Hogy, hogyan alakul az, hogy xy kocsival játszok akkor azt már nem tudom használni máshol... Szóval tök homály az egész...
Meg az is zavar, hogy hogy a fenébe van egyeseknek több millió pénzük... Nekem egyszer volt 2 milla körül, de, ha nem költöm rá az Aventadorra akkor az egyik versenyt nem nyerem meg... Azóta meg 100-200 ezreim vannak csak. 2 millát az Elite-hez nem is tudom mikorra tudnám összeszedni.Meg azt szeretném, hogy megmaradjon a mostani mentés és a két account közt váltogatva tudjak játszani.
-
MK VII
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Egy másik meglévő gmail-os címemre jelentkeztem be a telefonnal és az addig használtat töröltem.
Írta is játék indításnál, hogy ezentúl ez az új fiók lesz a játékhoz rendelve, aztán ki is írta, hogy google play 1-es szinten vagyok az új accal. Viszont mikor elindult a játék akkor a régi accomon levő mentésem jött vissza ami fura, mert mi köze a két accnak egymáshoz, főleg úgy, hogy a játék adatait kitöröltem mielőtt az új accal bejelentkeztem volna. -
SZACSKO
tag
Gabi Hapi Te a csapatunk tagja vagy, miért nem ott kérdezel? Mindenre választ kapsz!
-
MK VII
veterán
Elviekben a google play alapján igen... Viszont egy tök új google playből, hogy tölti be a másik play-es mentésemet?
Ez nekem a gondom.Ja hát a reklámnézésért járó benzin az nagyon nincs jól megoldva ebben a játékban...
Elején egymás után beadja a videókat, aztán gondol egyet és napokig egyet sem.. -
BeZol
őstag
Van a fogaskerékjelnél google play gomb, talán segít vmit.
Elviekben a google play alapján tölti be a mentést.Én most azon vagyok, hogy az emulátoros accot felhúzzam T5-re, és végre amit makroval megfarmolok magamnak minimális időráfordítással, azt átadjam a mobilos accomnak live race-ben, ill. live race-ben tudok magam ellen menni.
Az egésszel 1 bökkenő van, hogy a reklámok továbbra sem működnek emulátorban. Egy ideig megy, talán 2xer tudtam teljesen visszatölteni az üzemanyagot, aztán semmi, pedig még makrot sem használtam akkor, hanem manuálisan nyomkodtam.
-
MK VII
veterán
Skacok...
Miért nem lehet másik fiókkal belépve újrakezdeni a játékot?
Ez eredeti google fiókomat kitöröltem a telefonról és beléptem egy másikkal. Játék adatokat töröltem.
Mégis mikor elindítottam a játékot, és ki is írta, hogy ezentúl ez az új fiók lesz az alapértelmezett fiók a játékhoz, betöltötte az előző fiókomhoz tartozó komplett mentésem valahonnan... De honnan? Hisz nem is az a fiók a telefon alapértelmezett fiókja.
Nem nagyon értem miért nem lehet teljesen alapoktól kezdeni az egész játékot úgy, hogy egy másik fiókkal lépek be. -
BeZol
őstag
Elkezdtem tuningolni a közel alap shax ager r-emet, amit mikor megnyerünk, akkor 710-es full stage 6-okkal. Most nekem 3as nitro, 3as turbo, 3as motor és más semmivel 708-as. Rátettem 1 milláért alkatrészeket, most 716-nál járok

Jó lesz ez a végén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tuti bugos, mint a korábbi post-ban a fiesták, amik 11sec alatt nyomták az 1/4 milet 12sec helyett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gabi Hapi
kezdő
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Mivel mentél a Porschéért? A Subaruval, jól vágom? És kimaxolt volt a kocsid?

-
Gabi Hapi
kezdő
Csomó 6-os fp Mclaren 630S-nél (ki volt maxolva.) elveszett... 570 esetén szintúgy... Van esély rá, hogy visszakapom valaha? Mert az új CSR2 upgrade megvan, de fp sehol. Szar az angolom, nem tudtam a betett szövegből kihámozni, értelmezni...
-
razorka777
veterán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Nekem még nagyon messze van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vagy állam titok? 30évre titkosítva!

40 stage, és +1000-res volt)

Egyelőre mindig kell vmire cash, bár már nem sokáig.

Tehát hiába jött már meg, nem volt gomb h fitteljem --> stage 5-ökhöz mikor megvettem és csak pár perc volt hátra, fogtam aranyért instant delivery és egyből megjött ÉS be is rakta. --> 720-as full stage 5-tel a kocsi, és van benne 5 fusion part (+100-as a kocsi így behangolva), ÉS most meg is lett a T5 elite idő: 11.247-tel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, de akkor is csak 1-1 alkalom ha volt.
Visszafele most sem lehet tuningolni, de gondolom hasonló "bug" miatt futottam össze 10.920-as időt menő ford fiestákkal is.